Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
.... u smislu koji imaju na umu korisnici koji preko Romea, ili na druge načine traže susrete i seks sa drugim muškarcima, uz obaveznu diskreciju ?
Šta vi mislite ?
:deni:
Korisnikov avatar
By spliff
da me jebesh, ali nemoj nikome da prichash...
Korisnikov avatar
By Blady
Meni je zao sto ja nemam romeo :sigh:

BTW, ono sto je spliff napisao.
Korisnikov avatar
By vila
Kad ti neko nudi diskreciju obavezuje se da ti se nece uplitati i uzjebavati, ugrozavati segmente zivota koje zelis da cuvas van njegovog domasaja aka kurcohvata.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359616#p2359616]Blady napisao:[/url]Meni je zao sto ja nemam romeo :sigh:

BTW, ono sto je spliff napisao.
uz rizik da se skroz pogrešno shvati, ipak ću prokomentarisati: otvori profil i vidi o čemu se radi, bićeš veće muško od 50% članova.

OT:
diskrecija: akutan oblik autohomofobije, akuzalana autohomofobija. u 80% je ta definicija važeća...

(ja 100% pretjerujem sa procentima u ovoj temi.)
Korisnikov avatar
By Mars
pa zar ne postoji neka gej đulijeta?
Korisnikov avatar
By nsc
diskrecija je kad nemas pojma da ti se decko pojebao vec sa pola Beograda
Korisnikov avatar
By antibiotic
zanimljivi odgovori :)

diskrecija se iz prvobitne pederske definicije (strah da neko ne sazna da si peder) razvila u svojevrsnu kategoriju seksualne perverzije da kada se radi tajno onda je sladje.
ekvivalent diskreciji je ona perverzija kada parovi vole da budu uhvaceni 'na delu' ili da dele slike i snimke po internetu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa sad, nije se ni ta bolest razvila bez povoda. A povodi variraju od onih koji svojoj prijateljici kazu da su se karali sa tobomo iako je ona vasa komsinica, preko onih gdje ako su obje aktivne/pasivne pa ne mogu da se karaju krenu da biflaju koga su do sad isprobale, do onih gdje ti muvaju rodjake.
Ja sam ponosno diskretan, cijenim kad ljudi postuju moju privatnost i dajem im mogucnost da svoju podijele sa mnom kad osjete da su spremni.
A i volem da se karam s ozenjenima, pa sam oguglao.
:giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I never kiss & tell... jer ne volim previše da detaljišem o sopstvenom privatnom životu, a tuđi me takođe retko zanimaju. Ali to nije diskrecija cenim, već zatvorenost, povučenost i nezainteresovanost, jer me zabole dupe k'o zna dal' primam kitu u isto, to ne krijem, a na mišljenja nepoznatih/nebliskih/nebitnih mi osoba, ne obazirem se nimalo.

Možda sam u zabludi :krezavi:
A, видим, никоме не пада на памет да неко не жели просто да ико зна за њега пошто би му то могло правити проблеме у животу те због тога тражи особу која ће знати да ужива са њим а да то не зна цео Београд?
Наравно, треба разликовати параноју од дискреције јер то, свакако, нису еквиваленти.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360590#p2360590]speedygonsales napisao:[/url]A, видим, никоме не пада на памет да неко не жели просто да ико зна за њега пошто би му то могло правити проблеме у животу те због тога тражи особу која ће знати да ужива са њим а да то не зна цео Београд?
čekalo se da ti istakneš tu finesu. ^^ moj omiljeni forumski oportunist. :hug:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360590#p2360590]speedygonsales napisao:[/url]A, видим, никоме не пада на памет да неко не жели просто да ико зна за њега ...
Onda bi ta osoba mogla sebi lEpo kupiti vibrator/dildo, te u potpunosti izbjegavati seks s istospolnim partnerima i šlus. Nitko neće ništa da sazna. Mission accomplished. :awesome:

:shrug:
By Kragi
Znaci da doticni ima gomilu predrasuda i da bi najbolje bilo da zatvoris njegov profil i predjes u razgledanje sledeceg.
Ko jos ima strpljenja za diskretne, str8 look, sporty i sl.
Dobro, razgledanje cu i da razumem ali nesto vise tesko :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!