Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Počela pre par dana ova serija...

Slika

Podseća u premisi na onaj neki film (sa Sandrom Bullock, beše?) gde protagonista zaspi i onda otvori oči u paralelnoj realnosti. Taj film nisam uspela do kraja da odgledam, ali ovo mi se dopalo. Ekipa podseća pomalo na 'cast of series past', ali svi su odlični. Glavnu ulogu igra Jason Isaacs, a ja njega još ne videh da je bio loš u bilo čemu (čak i u tupavim ulogama). Verujem da će biti tra-la-la drama, ali za sada mi je zabavno.
Korisnikov avatar
By Hys.
^videla tvoj post-i skinula :)!

Super zabavno, odlican cast, nadam se da ce da bude dobro bar neko vreme :fige:
By Simor
smaug napisao:
Probaj da nadjes dansku verziju The Killing. Odlicna je. Tacnije oba danska serijala su odlicna!
Nabavio! 20 epizoda prvi serijal, 10 epizoda drugi serijal. Eskapizmu spremi se, padam ti u zagrljaj!

:mackodlak:
Korisnikov avatar
By Misfit
Počeo sam da gledam Lilyhammer. Norveško-američka produkcija koja je krenula ove godine. Silvio iz Sopranosa glumi italo mafijozu iz Njujorka koji kroz witness protection odlazi u hiper-uređenu i pristojnu Norvešku. Laughs galore. Tu je i Sven iz Ellinga. Za sada ide odlično. Topla preporuka!

Slika
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357189#p2357189]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357185#p2357185]Herald napisao:[/url]Krenuo da gledam

[youtube]http://www.youtubv-atHNRf4[/youtube]
prekinuli su da snimaju seriju kada je postalo najbolje valjda mala gledanost
Taman je Kajl saznao da ima brata, ubijavshi ga. :balon:

Ovde ima vampira :mackodlak:

http://youtu.be/siOtiTKVm4U?t=47s" target="_blank
Korisnikov avatar
By V25
Ja počeh da gledam "Dynasty" :)
Korisnikov avatar
By deran
ja the good wife-od 16. epizode...

klasika,čini mi se...al odtkud na happy TV... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Srklet
sta je to happy tv? (plašim se pitati ^^)

enivej, jel netko ovdje slučajno gledao 'friday night lights'? :hmm: riječ je o doista odličnoj seriji (koja doduše ode u kurac u drugoj sezoni, al se onda sredi i postane sve bolja i bolja), koja prati zivote nekoliko srednjoskolaca i njihovog trenera americkog nogometa u malom teksaškom gradiću. koliko god nezanimljivo zvucalo, u pitanju je bez konkurencije jedna od najboljih serija u proteklih deset godina, koja se bavi pitanjima poput klasnih razlika, rasnih odnosa, funkcioniranjem braka i sl., na jako realistican a opet i vrlo emotivan nacin. ja sam znao par puta i zaplakati. ^^
Korisnikov avatar
By deran
happy tv je shit od televizije-a ima nacionalnu frekvenciju,tako da je tvoj strah sasvim opravdan... :srbin:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358809#p2358809]Misfit napisao:[/url]Počeo sam da gledam Lilyhammer. Norveško-američka produkcija koja je krenula ove godine. Silvio iz Sopranosa glumi italo mafijozu iz Njujorka koji kroz witness protection odlazi u hiper-uređenu i pristojnu Norvešku. Laughs galore. Tu je i Sven iz Ellinga. Za sada ide odlično. Topla preporuka!

Slika

Stavila da se skida - upravo :D!
Korisnikov avatar
By Tungi
Od nove produkcije mi se bljuva. Odustao sam.

Vraćam se samo starim serijama. I već odgledanim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Stiže mi uskoro nastavak '' Spartaka '', tako mi je obećala drugarica.
Jedva čekam.
:klap:
Korisnikov avatar
By Misfit
prokleti daytona 500, sve serije su mi pomerene. :kopanos:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mrzi me da se vraćam unazad da proverim, ali jel pomenuh ja već Dirka Gentlyja? Pre par godina su izbacili pilot filmić, pa je prošle nedelje krenula full sezona. Ne prati baš knjigu u detalj, ali je jbno zabavna i Stephen Mangan je fenomenalan :love:..

Slika

I kratak trailer.. :D
By Ulix
Pogledao sam Downton Abbey, obe sezone + Božićni specijal i sad ne mogu da dočekam treću sezonu, iako je druga sezona dosta lošija od prve. :drama:
Korisnikov avatar
By nsc
iako nisam bas ljubitelj latino-americkih i turskih sapunica, poceo sam da gledam Sulejmana Velicanstvenog, u nadi da su turci bar svoju istoriju postovali
razocarenje od najavne spice pa do kraja
jadno i bedno koriscenje kompjuterskih animacija, mislim da bih cak i ja to uradio bolje
glavni glumac isti od 24.god do kraja (70) - nisu cak ni sminkom pokusali da sakriju da ima 40 god
istoriju iskrivili gore od amerikanaca, cak se ni redosleda dogadjanja nisu drzali
toplo preporucujem za izbegavanje
Korisnikov avatar
By Mars
Žene u mom starom komšiluku bi svaku novu seriju koja bi naišla (i koje bi one naravno pratile) najavljivale rečima: "Aaaa....ova nije kao one do sada. Ova je - drugačija".
Korisnikov avatar
By *deni*
Pogledah u cugu onu seriju o nizu najneverovatnijih ubistava na jednom ostrvu. Cela radnja se proteže na 5 dana priprema za jednu svadbu, svi likovi su se posle mnogo godina okupili na rodnom ostrvu, na kojem su se pre mnogo godina desila strašna ubistva, a sada pokolj ponovo počinje...
Super serija.
:yes:
Korisnikov avatar
By spliff
trenutno gledam southland
odlichan (5)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!