Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

The Prestige (2006) - Gledljiv. Poslednja petina je bitno uticala na (ne)kvalitet filma u negativnom smislu. Dopala mi se priča. Hju Džekmen je odličan. Ženski likovi su potpuno neubedljivi. A Dejvid Bouvi kao Tesla je komičan, što je minus u filmu koji ne pretenduje da bude komedija. Prestiž porede sa Iluzionistom zbog tematike i godine proizvednje, te moram reći da je meni Iluzionista kudikamo bolji film.
http://www.imdb.com/title/tt0482571/" target="_blank
Korisnikov avatar
By maka
Slika

6,5/10
soundtrack je dobar, film su malo zbrzali.
Korisnikov avatar
By Mars
Bridesmaids.

Gore nije moglo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Kakva ekipa :love: Urnebesan film.

Slika

5/10
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Jako loš. Uopšte ne mislim da je antisrpski. Ovo je antifilmski, antiumetnički film. Scenario je toliko loš, ne zna se šta je gore-priča u celini ili dijalozi. Da ne pričam o tome koliko su likovi iskarikirani i plastični, a situacije u kojima se nalaze obe strane i psihološka stanja u koja protagonisti "zapadaju" neuverljivo dočarana. I da, ova Anđina Bosna meni dođe kao Arkadija. Sve u svemu dosadan film. Niđe veze.

2/10
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Bela Tarr je napravio toliko remek dela, da mu istorija Hollywooda može pozavideti.
Korisnikov avatar
By Laerem
A Hollywood je pak napravio toliko remek djela da mu citav svijet moze pozavidjeti. Da ne pricamo kako je vlastorucno izmislio jedan tako efikasan i ekonomican filmski jezik da su zaista potrebne velike muke da ga se nadmasi, unatoc konstantnoj bastardizaciji u zadnjih 20 godina.

Ako mislite da ste pogledali mnogo losih Hollywoodskih filmova, nemate pojma koliko losih evropskih, azijskih, nezavisnih, avangardnih i eksperimentalnih filmova NISTE pogledali. Hollywood se samo pobrinuo da i njihovo smece ima distributera.
Korisnikov avatar
By Tungi
Laerem napisao: Da ne pricamo kako je vlastorucno izmislio jedan tako efikasan i ekonomican filmski jezik da su zaista potrebne velike muke da ga se nadmasi, unatoc konstantnoj bastardizaciji u zadnjih 20 godina.
Ukusi.

Volim i ja Bunuela, Pasolinija, Zulawskog and co., ali taj europski duh koji nastoji vazda da ustoličuje svoju metafiziku, kvazi- filozofiranje, kontempliranje , s krajnje patetičnim pokušajima slanja besmislenih poruka, ume užasno da smara.
Ja se, je li, plitak, volim ušuškati u taj jednolični, beživotni ekonomični filmski jezik, jer mi je bliži srcu pre nego europski. A poštujem i sve vas koji se 'uzdižete' svojim istančanim ukusima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

Im Juli (2000)

:love:

jedan od omiljenih nemackih filmova.

a interesantnu ulogu je dobila i Branka Katic :love:

Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359679#p2359679]Laerem napisao:[/url]
Ako mislite da ste pogledali mnogo losih Hollywoodskih filmova, nemate pojma koliko losih evropskih, azijskih, nezavisnih, avangardnih i eksperimentalnih filmova NISTE pogledali. Hollywood se samo pobrinuo da i njihovo smece ima distributera.
Lepo je što se povremeno poseru sami na sebe

*) samo bih u "the pee that makes you younger" segmentu stavio Adama Sandlera, to je TAKO njegov tip scenaria...mora da je odbio učešće u zezanciji
Korisnikov avatar
By nsc
nazalost, odgledao sam film Angeline Jolie - pisca, producenta i rezisera ovog sranja
slabo, razvuceno, puno netacnih detalja, zali boze onoliko glumaca koji su samo statirali, jedna lepa ljubavno-krevetska scena, nije po meni ni toliko anti-Srpski koliko sam ocekivao posle svih onih pisanija, niti uzasan - nema toliko groznih scena nasilja, silovanja i brutalnosti, ali nema niti ikakvog kvaliteta
zao mi je samo utrosenog vremena i na citanje diskusija , a jos vise na gledanje filma
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359702#p2359702]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359679#p2359679]Laerem napisao:[/url]
Lepo je što se povremeno poseru sami na sebe

*) samo bih u "the pee that makes you younger" segmentu stavio Adama Sandlera, to je TAKO njegov tip scenaria...mora da je odbio učešće u zezanciji
jel ovo trejler ili samo kao mini parodija?
Korisnikov avatar
By Mars
Evo, da se razonodiš posle te greške malo - ali ovog puta odgledaj do kraja!

Iz iste kuhinje.

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359812#p2359812]nsc napisao:[/url]nazalost, odgledao sam film Angeline Jolie - pisca, producenta i rezisera ovog sranja
slabo, razvuceno, puno netacnih detalja, zali boze onoliko glumaca koji su samo statirali, jedna lepa ljubavno-krevetska scena, nije po meni ni toliko anti-Srpski koliko sam ocekivao posle svih onih pisanija, niti uzasan - nema toliko groznih scena nasilja, silovanja i brutalnosti, ali nema niti ikakvog kvaliteta
zao mi je samo utrosenog vremena i na citanje diskusija , a jos vise na gledanje filma
,,Gledao sam zemlju krvi i meda i sada mi đavo mira ne da, da vam kažem film je prava holivudska beda, sve je zbrkano nema reda prošarano eksplozijama bučnim i scenama silovanja kvazimučnim (kvazi jer su zlotvoru i žrtvi na faci tako isforsirani izrazi), glumci kao da su ceo život sedeli na rezervnoj klupi a dijalozi stoprocentno idiotski-glupi. U pravu je Anđelina kada kaže da je film izbalansiran, na kraju (nakon neizbežnog jedenja male dece sa ražnja i 50 000 silovanja) visoko humana srpska zver-ubica (glavni protagonista filma) pada na noge pred plave šlemove i dok ječi i grca u plaču moli ih da ga odvedu u Hag jer samome sebi više nije drag. I da vrhunac kada Rade Šerbedžija (u filmu general) evocira boj na Kosovu opravdavajući time rokanje po svemu i svime. A na početku filma sama je rekla Anđelina "politika je jedna komplikovana stvar" :) riba-rediteljka je apsolutni car! Za kraj da lakonski poentiram citirajući gosn. Radoša nedostatak sadržine nadoknađen je bučnim efektima' ' :andjela:
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo krecem da gledam za pola sata

Slika
Stone (2010) - Ovaj film je prosuto mleko. Gore od goreg. Ne znam samo šta će tu cenjeni glumci kao De Niro, Norton i Mila Jovovič.

Spider Lilies (2007) - To što ja nemam senzibiliteta za azijatske filmove je jedno, ali što je film nekvalitetan... Karakteri oblikovani dvodimenzionalno, nema pravog zapleta, radnja nije motivisana...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359650#p2359650]Popeye napisao:[/url]the iron lady 1/10

površno i dosadno.
Jedino zbog cega bih dala vecu ocenu od ove je gluma Meril Strip koja je fenomenalna.

OT:
"The help" 8/10
Jako dobra filmska prica, ekranizovana na kvalitetan nacin, sa adekvatnom glumackom postavom. Definitivno, jedan od retkih filmova koji su zasluzeno kandidovani/nagradjeni za Oskara.
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!