Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pijem baNbus i bas mi je fino

istrosili smo se malo sto se tema tice.. ja ne pamtim kad sam zadnji put imala :wow: osecaj dok nesto citam..

mozda bi nam pomogao neki grupni izlet? :lol:
By Swanheart
nestali, kada je najozbiljnija tema postala CECA - fan klub.
Korisnikov avatar
By bern
meni je bilo malo dosadilo. potom, distancirao sam se od svega "domaćega" (tv, vijesti, novine, forum). a tu su bile i neke privatne stvari.
By Glasnik
Ne pišem jer mi teme ne daju inspiraciju.
Plus ne mogu da provedem vreme čitajući konstantnu frustraciju u rečima nekih foumaša.
Plus većina ljudi s foruma s kojom se družim je na fejsu i tamo se lakše i bolje komunicira.
Ali (za sada) nemam nameru da napuštam ovo mesto. :)
Korisnikov avatar
By deran
trenutno gledaju oskara... :bic:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Gledam sinoc taj klip pa procitam komentar: "I mene ne bi bilo kuci da sam je pozvao na kafu"

:smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne nameravam da napustim forum skroz jer ga volim.

ali sve manje imam potrebu da ovde nesto pisem jer mi je postalo uzasno dosadno. teme se svode na kopiranja dnevnih vesti i odvratna i degutantna prepucavanja ko je ustasa a ko ormarusa...uzasno mi je banalno i dosadno i ja sam jedna istraumirana na tu temu i boli me kurac da to i ovde citam i gledam...

madona, ceca, lejdi gage i ostale budalastine su uvek bile tu, pa mi ni sada ne smetaju kao sto nisu ni onda...

bilo je mnogo zanimljivih tema u seksualnosti - istina, na koje vise niko ne odgovara, cini mi se.

generalno, ovde mi ne nedostaje niko ko se registrovao posle mene jer su mi najzanimljiviji bili oni koji su tu vec bili. sve kasnije je nekako odjednom postalo beskrajno cetovanje na forumu sa nekim retardiranim internim forama koje su samo nama 'oh so' smesne....

jos manje mi nedostaju banovani jer su bili i glasni i dosadni - uglavnom!

procitam sta deni kaze...i mars sta kaze...ako je blenta nesto napisao...uglavnom je to to...spliff nije nesto ni pisao nikada posebno, ali volim kad je tu...svejedno ne citam kada pise po politikama jer svakako stalno pricamo ovako..

a posebno mesto u mojim krugovima pakla ima dvadesetogodisnja intelektualna elita...manje ili vise nacionalisticki nastrojena.

there.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359290#p2359290]hlaefdige napisao:[/url]...kada pise po politikama..

:lol:

.*

..

lm, ja blejim odje vec....deceniju, bre.

..

postojao je period mog zivota kada je meni realno bio potreban virtuelni shrink i sve to, 'razgovor' sa facesless entitetom na bilo koju temu etc, i ovaj forum se pokazao najdelotvornijim.

al bre mator sam sada.

nit imam vremena, nit interesa, potrebe niti zelje da iznosim svoje misljenje na svaku jebenu temu. a zavisi i od toga koje teme su u opticaju, jel.

sada samo pisem po politikama ,) i pratim hlaef po temama.

..

a tacno je i ovo sto popaj kaze - mi smo ovde stara garda, brate gazim 28u, od novih klinaca zavisi opstanak foruma kao takvog --ne samo ovog-- a forum je, po meni, neprevazidjen vid komunikacije jos od stare grcke.

a verovatnije je da se klinci sada vise interesuju za fejsove & tvitere.

nepodnosljivi facebook postojanja.
Korisnikov avatar
By svejedno
jasta. i skroman.

..

i sexy podocnjaci.

:pervert:
Korisnikov avatar
By gorilica
Meni je forum po navici uvek otvoren u jednom od tabova, no ovde zavirim samo jednom nedeljno, mozda i redje. Pogledam sta je u Novo Danas, to mi jos redje privuce paznju i odem dalje.
Ima istine u onom sto je Paris napisala.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359292#p2359292]svejedno napisao:[/url]

...
al bre mator sam sada.

nit imam vremena, nit interesa, potrebe niti zelje da iznosim svoje misljenje na svaku jebenu temu.

ovo je svejedno fino srocio, pa ne moram ja ponovo

ovo je sustina

a imala sam potrebu i bas sam volela da pisem po forumu, a sad je to nekako prestalo

citam redovno sta pisu hlae, blenta, Mars, svejedno i jos nekoliko njih, ali retko kada dobijem zelju da nesto napisem
Korisnikov avatar
By horus.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359565#p2359565]4NY K3Y napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359292#p2359292]svejedno napisao:[/url]

...
al bre mator sam sada.

nit imam vremena, nit interesa, potrebe niti zelje da iznosim svoje misljenje na svaku jebenu temu.

ovo je sustina

a imala sam potrebu i bas sam volela da pisem po forumu, a sad je to nekako prestalo
otkricu vam jednu tajnu: tako je kod svih... :yes: :psst: i to je skroz normalno...

ja redovno dolazim na forum, ne pisem, jer... ne znam... mrzi me, valjda... :shrug:

na forumu sam skoro 5 godina (je l' 5? 4? :hmm: )i poslednjih 5 godina citam kako stari forumasi kukaju, jer toboze, forum nije, kao sto je nekad bio... u pocetku mi nije bilo jasno, jer je meni forum bas bio super, a onda me je smorio... ali mi je i dalje nekako drag...

a ta kuknjava kako su teme uber glupe je imbecilna... preduzmite nesto povodom toga... :trep: smeta vam copy/paste... kad neki novajlija iskopa neku staru temu, tu je histerija na veliko...

pozdravljam svako otvaranje "zanimljivih" tema koje poseduju potencijal mense...

toliko od mene... :geisha:
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359620#p2359620]horus. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359565#p2359565]4NY K3Y napisao:[/url]

...
al bre mator sam sada.

ovo je sustina

otkricu vam jednu tajnu: tako je kod svih... :yes: :psst: i to je skroz normalno...

Slika

(ulecu mi svi ovih dana ko poruceni za ovaj meme :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!