Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Šteta koju gay-serbia forum nanosi gej populaciji Srbije je...

1. nepostojeća
25
48%
2. minimalna
10
19%
3. prosječna
4
8%
4. ogromna
5
10%
5. armagedonska
8
15%
ja sam fino i ozbiljno rekao da su mogli da su hteli da objave ili pomenu moj prvi post na onu Popajevu temu- ne zbog mog lichnog bilo chega vec zbog primera jednog gej Srbina koji ne hrani negativne stereotipe o gejevima "otpadnicima, izdajicama..." a opet ne ide ni u drugu krajnost usiljenog nacionalistichkog shovinizma k'o u sheytana.
dakle, jedino zbog percepcije gej osoba od strane hetero ili "hetero" Srbendi/Srbendusha vernih chitalaca/teljki smeca zvanog kurir i/ili bilo kog sluchajnog chitaoca/teljke onog u kuriru a ko nema nuzno bilo kakav izgradjen stav o gej populaciji ili je blago homofoban s mogucnoshcu vishe gej-razumevajuce korekcije ili vaga kako da se postavi itd. prema vama i svima nama tj. gej populaciji, a ne prema samo meni. :doh: sigurno da je i to sve relativna stvar, ali eto ono shto se kaze pokazi/te se uvek u lepom svetlu.
toliko.
a ti sixtela kad me vec vuchesh za jezik- seti se one o nemogucnosti igranja kad ne znash da pevash (ili tako neshto shto si meni bio pametovao...) jer bash ti si opet ispao budalast pogotovo od pre par dana :jezik:
Ja bi te molio da citiras pomenuti biser Velbojana kad god pokusas da podjebes nekog. :lol: Ta satro prisecanja iz hipokampusa 'secas se da si onomad negde nesto nekako rekao i nesto je bilo' mozes si okaciti znas vec gde...

Ali je i dalje cirkus tvoja povredjena sujeta zbog neprimecenog ti intelekta i pederske uzornosti brizljivo gajene. :rotflmao:

Ja mislim da je tugu najlakse utopit u krkacini il alkoholu. Opojne droze nemoj, postaces histerik ko Biljana Srbljanovic, dovoljno si i ovako! :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357655#p2357655]Sixto napisao:[/url]Ja bi te molio da citiras pomenuti biser Velbojana kad god pokusas da podjebes nekog. :lol: Ta satro prisecanja iz hipokampusa 'secas se da si onomad negde nesto nekako rekao i nesto je bilo' mozes si okaciti znas vec gde...

Ali je i dalje cirkus tvoja povredjena sujeta zbog neprimecenog ti intelekta i pederske uzornosti brizljivo gajene. :rotflmao:

Ja mislim da je tugu najlakse utopit u krkacini il alkoholu. Opojne droze nemoj, postaces histerik ko Biljana Srbljanovic, dovoljno si i ovako! :lol:
:roll: kome se ovaj sjebani trol obraca i shta baljezga? :nerd:
Nanosi i to dugorocno, a za to su krivi pojedinci kao sto je i pokretac ove teme i njemu slicni koji propagiraju mrznju i linc prema Srbiji, Srbima, crkvi, vrednostima str8 populacije itd.
I sad ce posle ovog mog posta da krene pisanje kako je crkva prva pocela i itd..i tako u beskonacnost.
Korisnikov avatar
By antibiotic
dobro bre barni...
ajde budi dobar hriscanin daj oprost i prvi stani
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358530#p2358530]antibiotic napisao:[/url]dobro bre barni...
ajde budi dobar hriscanin daj oprost i prvi stani
sto je bitno sta sam ja?
zar nije dovoljno sto sam ljudsko bice, zasto morate vi ovde praviti podele, na str8 gej vernike nevernike ovakve i onakve...upecali ste na ono protiv cega mislite da se borite

ja nisam zlopamtilo ali to ne znaci da cu da zamurim na lose pojave
Korisnikov avatar
By Dirrty
Barni, hoće li te neko više odvaliti od kurca (ili obrnuto), da malo razbije tvoju rigidnost? :krezavi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358526#p2358526]barni011 napisao:[/url]Nanosi i to dugorocno, a za to su krivi pojedinci kao sto je i pokretac ove teme i njemu slicni koji propagiraju mrznju i linc prema Srbiji, Srbima, crkvi, vrednostima str8 populacije itd.
I sad ce posle ovog mog posta da krene pisanje kako je crkva prva pocela i itd..i tako u beskonacnost.

:zastava:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
on: ne, ali mi se sve manje dolazi ovde

ako vec moram da trpim srbendisticke morone u zivotu, to mi se definitivno ne radi na gej forumu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358526#p2358526]barni011 napisao:[/url].....koji propagiraju mrznju i linc prema .... vrednostima str8 populacije itd.
shta su "vrednosti str8 populacije"? :neznam: ovo ozivljavanje one o heterofobiji ili....? ako je cilj oziveti onu temu, nema problema, prichajmo o tom, no, chini mi se da korisnika koshtunicu, pardon, barni011-ja najpre treba obavestiti da je tema odavno prisutna i razradjena. :doh:
By Kragi
lol, divno. forum i sixto u kuriru :smeh:

ont: ne nanosi uopće :hvala:
Naravno, uvek mozete biti picka koja ne sme nikome da zucne da je gay i uvek mozete biti sisa koja nista ne radi za sebe i svoj 'status' po tom pitanju i tvrditi suprotno.
Al' sam ja takve ljude jos davno prestao da shvatam ozbiljno. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Str8 vrednosti su (kao i stosta drugo) metafizicko-alhemijska pojava. Ne postoje a priori.

Ali kada recimo kazes "GLUPI STREJTERI" (sto cujem svaki cas, znaci generalno, ne pojedinacno - svi su glupi prosto samo zato sto su str8) ili "ona njihova odvratna DECA" - ti si a) uspostavio te vrednosti i b) udario na njih.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358863#p2358863]Mars napisao:[/url]

Ali kada recimo kazes "GLUPI STREJTERI" (sto cujem svaki cas, znaci generalno, ne pojedinacno - svi su glupi prosto samo zato sto su str8) ili "ona njihova odvratna DECA" - ti si a) uspostavio te vrednosti i b) udario na njih.
ne znam da li je bitno reci ali, anyway & btw,, ja lichno heteroseksualce nikad ne zovem samopovladjujucim im tepanjem u engleskom jeziku tj. epitetom straight kolikogod da je taj pridev dobio drugo znachenje evoluiravshi iz prvotnog mu (a znamo shta u prvotnom znachi tj. antonim za bent, curved, wrong, folded.....). pa bash zato jer kada bih koristio tepanje im straight to bi automatski znachilo da sve koji nisu hetero pa i samog sebe automatski grdim kao bent, wrong itd..... e, kurac im za to!

antigeje u hetero populaciji kada i ako, shto izuzetno retko i tek s velikim razlozima chinim, zelim pezorativno osloviti oslovim s "roaches & breeders", dakle, antigeje u hetero populaciji, nikad svu hetero populaciju.

decu iz hetero populacije NIKAD ne vredjam, pa, i sam sam i svi mi koliko znam ovde na forumu smo dete/ca hetero populacije. chak i kad su roditelji im loshi, uvek ima nade da ce deca biti bolja, s vishe razumevanja za gej populaciju pa mozda i sama gej.

i, konachno, ja bih bash voleo da znam gde to, kada to i od koga to nam korisnik Mars "cuje svaki cas, "GLUPI STREJTERI" i "ona njihova odvratna DECA" .... znaci generalno, ne pojedinacno - svi su glupi prosto samo zato sto su str8"......???
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358986#p2358986]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358863#p2358863]Mars napisao:[/url]

i, konachno, ja bih bash voleo da znam gde to, kada to i od koga to nam korisnik Mars "cuje svaki cas, "GLUPI STREJTERI" i "ona njihova odvratna DECA" .... znaci generalno, ne pojedinacno - svi su glupi prosto samo zato sto su str8"......???

Od mene. :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!