- 20 Feb 2012, 23:34
ja sam fino i ozbiljno rekao da su mogli da su hteli da objave ili pomenu moj prvi post na onu Popajevu temu- ne zbog mog lichnog bilo chega vec zbog primera jednog gej Srbina koji ne hrani negativne stereotipe o gejevima "otpadnicima, izdajicama..." a opet ne ide ni u drugu krajnost usiljenog nacionalistichkog shovinizma k'o u sheytana.
dakle, jedino zbog percepcije gej osoba od strane hetero ili "hetero" Srbendi/Srbendusha vernih chitalaca/teljki smeca zvanog kurir i/ili bilo kog sluchajnog chitaoca/teljke onog u kuriru a ko nema nuzno bilo kakav izgradjen stav o gej populaciji ili je blago homofoban s mogucnoshcu vishe gej-razumevajuce korekcije ili vaga kako da se postavi itd. prema vama i svima nama tj. gej populaciji, a ne prema samo meni.
sigurno da je i to sve relativna stvar, ali eto ono shto se kaze pokazi/te se uvek u lepom svetlu.
toliko.
a ti sixtela kad me vec vuchesh za jezik- seti se one o nemogucnosti igranja kad ne znash da pevash (ili tako neshto shto si meni bio pametovao...) jer bash ti si opet ispao budalast pogotovo od pre par dana![:jezik:](./images/smilies/ignore.gif)
dakle, jedino zbog percepcije gej osoba od strane hetero ili "hetero" Srbendi/Srbendusha vernih chitalaca/teljki smeca zvanog kurir i/ili bilo kog sluchajnog chitaoca/teljke onog u kuriru a ko nema nuzno bilo kakav izgradjen stav o gej populaciji ili je blago homofoban s mogucnoshcu vishe gej-razumevajuce korekcije ili vaga kako da se postavi itd. prema vama i svima nama tj. gej populaciji, a ne prema samo meni.
![:doh:](./images/smilies/doh.gif)
toliko.
a ti sixtela kad me vec vuchesh za jezik- seti se one o nemogucnosti igranja kad ne znash da pevash (ili tako neshto shto si meni bio pametovao...) jer bash ti si opet ispao budalast pogotovo od pre par dana
![:jezik:](./images/smilies/ignore.gif)