Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Bio, obisao sve, Tehnomarket najsnabdeveniji s tim da prodavac lupa kao maksim po diviziji tako da ga uopste nisam uzeo za ozbiljno.

Koliko radnih sati danas imaju ti HD televizori okvirno?
By Sixto
Pa pretpostavljam.

Odustao sam od 3D varijante. TV za sebe licno cu da kupim kad se preselim. Ovo ce biti neki koji ce valjati za opstu upotrebu, samo jos da odaberem sta.

Napredak od sinoc, odbacio 3D! :lol:
Korisnikov avatar
By Steevy
jebeš 3D. od toga te samo glava boli. 3D se u ovom ili onom obliku pokušava ljudima nametnuti već više od 100 godina.
By Sixto
Bzvz mi je da kupujem nesto za sta trebaju naocari, a svi razvijaju 3D bez naocara. To cemo kupiti za godinu, dve, tri.

Sad nek je dobar 2D.
Korisnikov avatar
By Steevy
Toshiba mnogo ulaže u razvoj 3D tehnike bez naočala. Nintendo već koristi male ekrane tog tipa za svoje igraće konzole. Tu postoji jedan mali tehnički problem. male kamerice na tv-u prate položaj očiju gledatelja. što se dešava kad je gledatelja više? :giggle: mislim da ćemo se morati strpiti ;)
By Kragi
Ja sam uz'o voxov led pre nekih dva, tri meseca i super mi je.
To verovatno zavisi od stvari koje zelis i ocekujes al meni je hd, usb (divx, dvd, mp3 i slike) bilo sasvim dovoljno uz velicinu od 26 do 32 inca, jer mi je sve preko toga veliko, odnosno ispod toga, malo.
Kost'o oko 30.000 a postigao namenu jer mi sluzi i za filmove i za muziku bez ikakvih dodatnih uredjaja.
Naravno, kontam da neku voli da vidi prosirene pore Meril Strip dok gleda film i da razvlaci 25 kablova od zvucnika u krug po sobi da bi dobio neki mega giga zvuk.
Isto tako, ne sumnjam da jaci brendovi imaju bolji kvalitet i duzi vek trajanja, al' sam opet za manje poznate brendove jer cesto mozes da uzmes dva za jedan jaci. :D
(a i pitanje je koliko je razlika primetna u oku ili uhu prosecnog korisnika).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!