Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Jebote ovo sa Andjelinom kao ono sa Orsonom Velsom u Neretvi.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja znam za Ricarda Bartona u Sutjesci, a?

A Orson Vels u "Mars napada" (a i s tim moze da se uporedi ovo) :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ju.

Nismo skoro gledali nase stare filmove...

Ja ne znam, nisam siguran ni za ono gore ko je, nego prve asocijacije neke...
Korisnikov avatar
By smaug
Nemam pojma o cemu vas dvoje pricate. Orson Vels je glumio cetnika i jedva zivu glavu izvukao. Ja to rekla. U vezi sa temom.
Korisnikov avatar
By smaug
Ovo je bio glupi dupli post (koji ne moze da se izbrise) jer je Marsov net brzi od mog!
Korisnikov avatar
By Mars
Ju :lol:

A ko ga jurio, od koga je begao?
Korisnikov avatar
By EnRage
Pogledao film u kinu, moram priznati da uopće nisam znao da se govori "našim" jezikom, promaknula mi je ta činjenica :)

Inače, ništa posebno, klasična ratna priča o ljubavi i mržnji, ali u načelu nije ni tako loše, prođe ta dva sata bez problema.

Još jednom, ne znam čemu bura u Srbiji jer film ne prikazuje ništa što se u BiH stvarno nije događalo. Drugim riječima, ako Srbija i zapadna srpska zemlja negiraju ono što je iz Beograda provođeno od 1844. do 1999. (od Načertanija do NATO-a), onda je to najmanje Angelinin problem.
Korisnikov avatar
By dharmox
Film kao film spada među najgore smeće koje sam ikad pogledao (a video sam dosta toga). Da li je politički podoban i šta je uzburkalo Srbiju, to s filmom ima malo ili nimalo veze.
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo na ovo, jer ostalo iz pishchevog posta nije diskutabilno, no, ovo dole vec itekako jeste
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358150#p2358150]EnRage napisao:[/url] ........ ono što je iz Beograda provođeno od 1844. do 1999. (od Načertanija do NATO-a), onda je to najmanje Angelinin problem.
da ne mislish da si malko puno pretjerao kada reche da je iz Beograda provodjeno josh od 1844-e :wtf: do 1999-e ono isto shto se u Angelininom filmu prikazalo da je provodjeno u periodu 1992-1995/6 ????? itekako si pretjerao EnRage.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358391#p2358391]Vel boy napisao:[/url]samo na ovo, jer ostalo iz pishchevog posta nije diskutabilno, no, ovo dole vec itekako jeste
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358150#p2358150]EnRage napisao:[/url] ........ ono što je iz Beograda provođeno od 1844. do 1999. (od Načertanija do NATO-a), onda je to najmanje Angelinin problem.
da ne mislish da si malko puno pretjerao kada reche da je iz Beograda provodjeno josh od 1844-e :wtf: do 1999-e ono isto shto se u Angelininom filmu prikazalo da je provodjeno u periodu 1992-1995/6 ????? itekako si pretjerao EnRage.
to mu je bio tippfeler-se tako kaže...?

ali enrage je ostao dužan,kad je otvorio to pitanje da odgovori u temi "jugoslavija-zašto",zapravo da reši (meni) misteriju zašto su hrvati zaprimili srbina za kralja... :srbin:
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
mislim da je besmisleno da film koji snima holivud(bilo koja persona iz amerike) bude prikaz balkana u svetu.

planiram da odgledam film, al cula sam da ima nekih gadnih scena, a nisam mnogo raspolozena sad za to...
ali citala sam da neki kazu da je dobar(ljudi iz sarajeva) u smislu verodostojan, a opet u beogradu su rekli da je najveca glupost koja je snimljena.

s obzirom da u tom periodu nisam bila ni rodjena, osim pisanih izvora, ne mogu da potvrdim :P
By Paris
Pa nismo svi koji smo rodjeni tada bazirali svoje znanje na licnom iskustvu i direktnom ucescu u ratu. Naravno da smo i mi saznali iz pisanih izvora. Pitanje je samo koje ces izvore citati. S obzirom da si se informisala kod ljudi iz Sarajeva, mogu da zamislim.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358493#p2358493]Paris napisao:[/url]Pa nismo svi koji smo rodjeni tada bazirali svoje znanje na licnom iskustvu i direktnom ucescu u ratu. Naravno da smo i mi saznali iz pisanih izvora. Pitanje je samo koje ces izvore citati. S obzirom da si se informisala kod ljudi iz Sarajeva, mogu da zamislim.

lol, ne. gledala sam neki klip o njihovim reakcijama na film. al su svi koji su dali izjave bili matori ljudi koji su prisustvovali dogadjajima.
Korisnikov avatar
By Sheytan
ANĐIN FIJASKO U LJUBLJANI: NI ĐURO NI RADE NA PREMIJERI

Film Anđeline Žoli “U zemlji krvi i meda” doživeo fijasko i na ljubljanskoj premijeri, a Branko Đurić Đura i Rade Šerbedžija nisu se uopšte pojavili

LJUBLJANA - Slovenačka premijera Anđelininog filma “U zemlji krvi i meda” doživela je totalni fijasko u Ljubljani, jer je naišla na mali odziv publike.

Naime, na premijeri Anđinog filma prisustvovalo je jako malo ljudi, a Branko Đurić Đura i Rade Šerbedžija, dva glavna protagonista filma, nisu se pojavili na premijeri, javlja slovenački portal Slovenskenovice.

Slovenački mediji su iznenađeni jer su i Đura i Rade na premijeri u Sarajevu i Zagrebu bili tik uz Anđin bok.

Od poznatih slovenačkih ličnosti pojavili su se sa filmski kritičari Marsel Štefančič i poznati ljubljanski advokat Peter Čeferin.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da ce na red karpetu sutra da ima podocnjake do kolena.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!