Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
"...The joke about that Victorian moth metaphor is that according to science, the moth isn't really flying towards the flame. The moth is really trying to fly straight. Moths steer by keeping a constant angle with the sun or the moon, which works because the sun and the moon are so far away a constant angle with them is virtually a straight line. But with a close-up light bulb a constant angle makes a circle. That's what keeps the moths spinning round and round and round.
What's killing the moth is not a Dynamic aspiration for a "higher life". That's just Victorian nonsense. It's a static biological pattern of value. They can't change"

Lila; Inquiry Into Morals Robert Pirsig
Korisnikov avatar
By kurac
Anything, anything would be better than this agony of mind, this creeping pain that gnaws and fumbles and caresses one and never hurts quite enough.

sartre
Korisnikov avatar
By Misfit
"I have bad posture from depression." :lol:
Korisnikov avatar
By sapa09
"Bez obzira da li je to negde zapisano, znam da cu uspeti. Ako to nije predodredjeno, predodredicu, ili ako nije sudjeno, ja cu to da uradim... Ako stignem do granice, precrtacu je, ako naidjem na kraj, stvoricu od njega pocetak."
Slavisa Pavlovic
Korisnikov avatar
By sapa09
"Nauči se da umeš da zaboliš svoj bol, umesto da on tebe boli.
Nauči se da umeš da vodiš svoje puteve, umesto putevi tebe da vode.
I nauči da umeš da odživiš svoj život, umesto da on tebe živi.
Jer, njemu je svejedno da li nas ima ili nema i da li, uopšte, i mislimo da mislimo."
Miroslav Antić
By LeDeNa_
Oci i usi su ljudima losi svedoci ako im duh nije obrazovan.

Heraklit

Slika
By LeDeNa_
Dok drugi objasnjavaju zivot, ti mahni rukom i odzivi ga..

Miroslav Antic

Ne postoji put ka miru. Sam mir je put.

Mahatma Gandi
By LeDeNa_
I trpimo se koliko god umemo i lagacemo kako se razumemo sve dok
na kraju zajedno ne stignemo tim istim putem na dve suprotne strane.

Miroslav Antic

Najglavnije i najljubavnije: kad me nosis u toj tvojoj glavi.

Miroslav Antic
Korisnikov avatar
By scout_finch
people say nothing is impossible, but I do nothing every day. - vini d pu
Korisnikov avatar
By Mars
Upravo me pronašlo, nekako...došlo do mene ničim izazvano (navodno slučajno):

"Čovek kreće u svet tražeći nešto, a na kraju se vraća kući da to i nađe.

Često znamo malo o sopstvenoj zemlji dok nas žudnja za novim horizontima vuče daleko, da istražujemo nepoznate krajeve velikoga sveta. A kada konačno tamo stignemo i sve obiđemo, onda nam pod tuđim nebesima neodoljivom privlačnošću zasvetle naše gore, manastiri, reke i ulice. Kada ta čežnja okrilati, povratak je jedina prava odluka."

Miloš Crnjanski
By LeDeNa_
Onaj ko je moj prijatelj, taj ne postavlja pitanja, onome kome sam prijatelj govorim ono sto i ne pita.

Ivo Andric
By LeDeNa_
Sumorni neki dani.
Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog.
Da nas nauci sta je vazno, a sta nevazno u zivotu.
Da nas lupi sakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo.

Dusko Radovic
By LeDeNa_
Ja sam deo svetlosti. Svetlost ispunjаvа mojih sest culа: jа je vidim, cujem, osecam, mirisem, doticem i mislim.

N.Tesla

Slika
Korisnikov avatar
By sapa09
"Trebao sam samo da nađem jednu koja me neće podsećati na nju.Pogledao sam oko sebe i desilo se čudo.Ni jedna me nije podsećala na nju kao što me podsetilo srce u tom izgubljenom trenutku traženja.Sve su glumile princeze i svetice. Verovatno svaka od njih bi 'tražila da prestanem cugat',pušiti,da se ponašam pristojnije.Sve bi one tražile da ih držim kao kap vode na dlanu,da ne zbijam šale na njihov račun,tražile da ih izvodim na neka fina mesta i slično.A ona?Ona je prihvatila svaki deo mene i nikada nije tražila da se menjam,a promenila me.Jedina je kojoj sam uistinu rekao šta osećam.Nije tražila da je držim kao kap vode na dlanu,činjenica da je volim bila joj je sasvim dovoljna...a ja sam kao trebao da joj nađem zamenu."
Đorđe Balašević
Korisnikov avatar
By Mars
Vrata mi je otvorio omaleni covek vostanoga lica.

- Vi ste Veliki Persky?!
- Ja sam Veliki Persky. Hocete caja?
- Ne. Hocu avanturu, uzbudjenje, strast.
- Hm, tako... Aa, necete caja?

W. Allen.

I da napomenem da mi u originalu na engleskom ovo i sve drugo nije ni upola smesno kao kad citam iz HIT biblioteke Zagreb.
By LeDeNa_
:)Mars

Spremno je primala ljubav i tako je drugima dala veliki dar - mogucnost izrazavanja ljubavi. Buduci da istinska priroda nace duse jeste ljubav, mera dobro prozivljenog zivota jeste mera davanja i primanja ljubavi.

Robert Schwartz, Hrabre Duse
By LeDeNa_
"Bolje je izgubiti svojom sopstvenom vizijom, nego necijom tudjom".

Johan Krojf
By LeDeNa_
"Ne treba voleti ni onoga koga se bojis, ni onoga ko se tebe boji."
Ciceron
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!