Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357340#p2357340]Galateja napisao:[/url]Memento (2000) - Čini ga posebnim forma. No, sve mi se čini da je priča ispričana linearno, uz istu radnju, glumce i kadrove da film ne bi postigao toliki uspeh kod publike i da ne bi bio ništa posebno. Mada meni ni ovako nije ništa posebno.
http://www.imdb.com/title/tt0209144/" target="_blank
O hvala kurcu da je neko progovorio na temu "Mementa". Taj film je upravo specifičan zbog forme, narativne pre svega, ali je priča kao priča toliko u suštini uprošćena i meni lično dosadna. Nimalo intrigantna da bih ga pogledao drugi put. Previše pretenciozan film, koji je kao finalni produkt, ispao tako prosečan a ljudi ga tako obožavaju. Međutim, kad god ih pitam zašto, neki čudan muk nastane, ili pak idu one: "sjajna montaža", "Guy Pierce", "dobra režija", "sjajan scenario". Yeah right.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357685#p2357685]Galateja napisao:[/url]Producing Adults (2004) - Toliko je loš da sem te kvalitativne odrednice nemam više šta reći. Jedan od onih filmova koje ja zovem filmovi za zaborav. Odgledaš i zaboraviš.
http://www.imdb.com/title/tt0366701/" target="_blank
Kad se meni nimalo nije dopao a ja svašta umem da gledam - zavitlaš o'ma u smećaru.
Korisnikov avatar
By spliff
nisam ochekivao takav film od ms-a...
shajaznam
film traje vishe od dva sata, a nije mi bio dosadan
ali nisam bash siguran da sam ukapirao poruku autora

:puzzle:
Korisnikov avatar
By nsc
Upravo sam u jednom danu odgledao The girl with the dragon tatto, Albert Nobbs i My week with Marilyn.
Slika
Prvi nije los, ali kako sam nedavno odgledao originalnu, svedsku verziju, Noomi Rapace me je vise dirnula nego Rooney Mara, u drugom mi se vise dopala Janet McTeer nego Glenn Close, ali Marilyn - she did it AGAIN. Ili je to bila Michelle Williams? Svi su bili odlicni, i Kenneth Branagh i cela ekipa, narocito Judi Dench i Derek Jacobi, ali Michelle Williams je ubedljivo najbolja Marilyn Monroe posle Marilyn Monroe
Korisnikov avatar
By Marvin
Da, zaboravio sam da vam se "zahvalim" za preporuku za we need to talk about kevin.

:zid:

Prvo sam pogledao Sate (ko poručeni za podlogu za ovo), pa onda to... i... mislim da nije bilo atoma u telu koji mi se nije skvrčio.
Aj što sam sebe izmaltretirao, nego još 2 čoveka ni kriva ni dužna. Mislim da mi više nikad neće dati da biram filmove.
Korisnikov avatar
By Galadriel
almodovar je nadmašio sebe :hail: :wow:

Slikaisa

i the help nisam ga skoro gledala, ali je jako dobra preporuka. odličan, divan film, rasplakao me je u nekoliko scena. :waldorf:

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Film kao film i nije nešto. Recimo slaba šestica, ali kao što pomenuše gore Michelle Williams je najbolja Marilyn posle same Marilyn. Ako ću i po čemu pamtiti ovaj film, to je po sjajnoj izvedbi Williamsove. Branagh mi je malo miscat za Oliviera, ali solidno je odigrao svoju rolu. Judi Dench je nekako standardno dobra, ali ništa za padanje u nesvest.

Dakle sve u svemu 6-/10
Korisnikov avatar
By scout_finch
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357922#p2357922]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356925#p2356925]scout_finch napisao:[/url]gledala friends with benefits. na trenutke uzasan na trenutke podnosljiv. 3/10
meni je OK komedija :D

:waldorf:
mene smorilo ono patetisanje ca alchajmerom i caletom, do tog trenutka mi je bio i ok, al' posle toga mi je nesto bas bio bljak. svi dijalozi sa sestrom, sestricem i caletom su uzasni, bas su upropastili film.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Zaista ništa specijalno. Generalno ne volim Scorceseove filmove. Tačnije, one koje forsiraju u sezoni nagrada ("Shutter Island" mi je bio jako dobar). Nije baš dečiji kako sam ga isprva zamišljao, ali je jedna visokobudžetna, zabavna, "vodviljska" bajka, i ujedno, što je meni lično najinteresantnije, lekcija iz istorije filma. Vizuelno spektakularan, namenjen za gledanje u bioskopu, što ja nisam učinio. Scorcese ipak nije zaslužio ovu nominaciju za režiju, i mesto ovog filma je mogla komotno uleteti "Melancholia", kao jedan od nominovanih za najbolji film.

6/10
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Nije toliko dobar koliko se pričalo, i koliko je nagrada dobio, ali je dobar. Štaviše, prijatno me je iznenadio. Kao omaž eri prelaska na zvučni film, prilično su zanimljivo predstavljeni sjaj i beda Hollywooda. Jean Dujardin i Berenice Bejo su stvarno dobri. Odlična muzika, kostimi i fotografija. Drago mi je što su izbegnuti mnogi stereotipi od kojih sam mislio da će film patiti. Nije najbolji film godine, ali je svakako među najboljim nominovanim za Oskara.

7,5/10
Korisnikov avatar
By nsc
ovoga puta mi se dopada kako razmisljas :odlicno:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Loše. Ako se uzme u obzir da je Cronenberh režirao, ovo je kao amaterski film. Priča ne drži pažnju. Loš kasting, naročito nepodnošljiva i neuverljiva Keira Knightley koja tako preglumljava u svakoj sceni da bih je išamarao. Pamtiću jedino muziku i sočiva koja je Viggo Mortensen nosio. Najbitnije stvari su prepričane neposredno pred odjavnu špicu.

5/10
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Zanatski odlično odrađen, kao i svaki Spielbergov. Impresivna fotografija, kostimi, scenografija, muzika, montaža. Sve je vrhunsko, pa i njegova režija, moram priznati. Pre bih njega nominovao nego Allena za "Midnight in Paris". Opet, film je klasično holivudsko populističko ostvarenje za nedeljno popodne i porodični odlazak u bioskop, negde u predgrađu američkih gradova. I naravno, za Britance koji su se filmom ne znam kako oduševili. Gluma je plastična, scenario je previše šupalj za moj ukus. Sve se kao nešto događa, gledamo tog prelepog konja, projurimo kroz rat i na kraju sam očekivao da će se u zadnjoj sceni pretvoriti u Scarlett O'Haru.

6-/10 (samo zbog toga što je zanatski dobro odrađen)
By Ulix
through the olive trees, abbas kiarostami 9/10

the descendants, alexander payne 8/10
začudo fantastičan george clooney!
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!