Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Šteta koju gay-serbia forum nanosi gej populaciji Srbije je...

1. nepostojeća
25
48%
2. minimalna
10
19%
3. prosječna
4
8%
4. ogromna
5
10%
5. armagedonska
8
15%
Svi trpimo nemerljivu štetu ! A najviše mi, pederi i lezbe iz Srbije.
Pitate se zašto ?
Pa zato što ispada da mi toliko volimo što je Kosovo nezavisno, da čak i pederi iz Hrvatske dolaze na srbijanski gej Forum da nam čestitaju godišnjicu nezavisnosti te nekad južne srpske pokrajine, a sada samostalne države.
Znači, šteta je armagedonska.
:gotika:
Korisnikov avatar
By Marvin
Stvarno se nema šta drugo reći sem

:facepalm:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356830#p2356830]Simor napisao:[/url] Verovatno je neko sa ovog foruma, u svom nacionalnom teranju, tu temu prosledio novinama, a ove, s obzirom da su pod kontrolom vladajuće kaste, kada već ne mogu da se bave korupcionaškim aferama i drugim prljavštinama u kojima naše društvo grca onda bar da se bave ovakvim glupostima.

:povez:

:yes: and my educated guess je da je taj korisnik Sheytan. tachno se videlo juche ko je, najblaze recheno, bio preterao s paranoichno ogorchenim reakcijama na zajebanciju od teme te skoro pa izravno pretio.

no, na ozbiljniju notu, shta gej zajednica Srbije namerava da konachno preduzme protiv toalet papira zvani kurir? dokle cete/mo dozvoliti da kojekakvi maliciozni shpijuni nadgledaju ovaj forum i vade wannabe materijale za smicalice i defamaciju gej populacije?
ne trazim javno ovde na forumu da iznesete/mo strategiju za kaznjavanje kurira, s hvatam da bi i to bilo rizichno kad vec ochito kurirska govna shpijuniraju ovaj forum, samo podsecam da bi trebalo neshto preduzeti protiv kurira i ovog njegovog/njemu slichnih i/ili i josh gorih shpijuniranja ovog foruma!
dakle tek ono shto eventualno mozda nanosi shtetu gej zajednici je prevelika relaksiranost i naivna izlozenost ovog foruma malicioznim ochima shpijuna i mrzilaca. treba nekako pooshtriti dostupnost chitanja ovog foruma tj. bar nekako naci nachin testiranja anonimnih posetilaca da se ustanovi s kojim namerama, kako i zashto anonimno posecuju i chitaju ovaj forum!
Korisnikov avatar
By Stripi
pa nek tračaju.
I špijuniraju.
Moš mislit što će kažnjavanje Kurira promijeniti smeće od mišljenja čitalaca tog smeća od novina.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356877#p2356877]Vel boy napisao:[/url] shta gej zajednica Srbije namerava da konachno preduzme protiv toalet papira zvani kurir? dokle cete/mo dozvoliti da kojekakvi maliciozni shpijuni nadgledaju ovaj forum i vade wannabe materijale za smicalice i defamaciju gej populacije?
A ko da tuži ? Tvorac izmišljenog nekrofila od pre par godina, ili Popeye da ih tuži zato što su u svom listu objavili da je on čestitao godišnjicu nezavisnosti Kosova na gay - serbia. com forumu ?
Korisnikov avatar
By Sunce
Istina je da dolaskom na srpski gej forum srpski kurcevi postaju veci, deblji, izdrzljiviji i ukusniji. Nije ni cudo sto nas iz Kurira posecuju! :lol:

Problem sa ljudima iz Kurira je taj sto oni nisu pravi Srbi, zato nece da im poraste. :kasalj: Analizirajuci ih, mozemo doci do zakljucka da su oni ili iz Iraka ili Irske. Naime, kada razlozimo rec KURIR na Kur i Ir, ovo Ir otkriva njihove primarne korene. Kurac se vec lako cita, i ta zelja da poraste. Ac
By Simor
Sunce je uradio analizu u stilu jedne naše, na žalost pokojne, astrološkinje koja je imala takav kreativan pristup Jovanovom Otkrovenju! KUR IR - Irska Iran - debeli srpski kurčevi!

:up:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao kakva komendija :lol:

Kompletna, od novinarskog osećaja i procene Kurira da na ovaj način obradi opisanu pojavu...pa sve do manične analize Velboja zašto nisu objavili njegov komentar :smeh:
Čuj, Paris, ja ako za nekog, ili nešto kažem da je smeće, to ne znači automatski da smatram kako ja nisam smeće.
Dve i više vrsta smeća mogu egzistirati paralelno i zajedno, što se vidi u svakoj kanti za otpatke.
A nije greh za smeće reći da je smeće.
:)
Mene samo interesuje dokle su u stanju da idu pobornici teorije da se '' primernim i lepim vladanjem '' možemo postarati da nam se '' popravi '' slika u javnosti, među strejt populacijom.
To je ista ona populacija kojoj pripadaju i huligani iz navijačkih organizacija, koji ubijaju francuskog državljanina usred Beograda, guraju upaljene baklje policajcima u usta na utakmicama i slično.
Oni se ne pitaju nanose li svojim delovanjem štetu i sramotu ne samo Srbiji, nego i ljudskom rodu.
Ne verujem da uopšte smatraju da čine nešto loše, nego još traže '' pravdu za Uroša ''.
I sad mi moramo da vodimo računa o tome šta će oni o nama da misle ?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Deni,
Pa davanje dobrog primera bi trebalo pozitivno da utice na okolinu na neke duze staze, ali zahteva i mnoooogo zivaca. Posto je zivot suvise kratak da bi nesto promenili svojim lepim ponasanjem onda ponekad, kao u nasem slucaju, treba krenuti silom protiv sile, ali ne sirovom silom kao oni, vec dobrom strategijom.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357038#p2357038]*deni* napisao:[/url]Stigne Vel taj komentar i sam napisati ispod vesti na Kurirovom sajtu, ne znam zašto to do sad još nije učinio.
:neznam:
ne znash. dobro priznash. ja da idem na kurirov sajt, pishem moj komentar i da kuriru odajem vaznost tako? :smeh: toliko dokon nisam. jedna stvar je moje oglashavanje po komentarima B92, e-novina, eventualno Blica, Politike itd...., a sasvim drugo je naivno odavanje ikakve vaznosti (shto bi bilo u ludom sluchaju da se ikako tamo oglashavam) smecu zvanom kurir.

moja rekacija je bila obichna analiza antigejnih glava te apel ovom forumu, ako se zeli i moze, da se neshto uchini glede smicalica koje anjtigejne glave vrshe po medijima Srbije. toliko.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357328#p2357328]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357038#p2357038]*deni* napisao:[/url]Stigne Vel taj komentar i sam napisati ispod vesti na Kurirovom sajtu, ne znam zašto to do sad još nije učinio.
:neznam:
ne znash. dobro priznash. ja da idem na kurirov sajt, pishem moj komentar i da kuriru odajem vaznost tako? :smeh: toliko dokon nisam. jedna stvar je moje oglashavanje po komentarima B92, e-novina, eventualno Blica, Politike itd...., a sasvim drugo je naivno odavanje ikakve vaznosti (shto bi bilo u ludom sluchaju da se ikako tamo oglashavam) smecu zvanom kurir.

moja rekacija je bila obichna analiza antigejnih glava te apel ovom forumu, ako se zeli i moze, da se neshto uchini glede smicalica koje anjtigejne glave vrshe po medijima Srbije. toliko.
Al ti je na kraju svega samo krivo sto nisu tvoj komentar citiral! :rotflmao:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357485#p2357485]*deni* napisao:[/url]Ja mislim da Velu nije krivo zato što ga je mimoišla slava, za njom kaže da ne žudi, već da ga je uvredilo to što Kurir nije umeo, ili hteo da prepozna suštinsku važnost njegovog komentara u kontekstu cele priče.
:yes:
Aaaaaaaaaaaaaa...

Mislis virtuoznost njegove kontemplacije o drustvenom poretku u Srbalja kroz prizmu Kosovskog konflikta?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!