Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356353#p2356353]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356282#p2356282]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356258#p2356258]acid drop napisao:[/url]U petak na B92, Anđa i Jugoslav Ćosić. :D
To će biti interesantno za pogledati. :awesome:

bilo bi interesantnije da ljubica vodi intervju,ovaj je ko spala motika... :povez:
ne znam u kom svetu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@zboO, samo mi nije jasno chemu takvo uzivljavanje tj. samoidentifikovanje i samopoistovecivanje sa onim od Srba tj. od srba koje jolie-inin film prikazuje onakvim kakvi su i bili? koliko puta treba objasniti i razluchiti da su u filmu jedino zlochinci (akcenat na zlochinci) iz srpskog naroda prikazani kako su prikazani a NE Srbi kao ceo narod generalizovano NI automatski?

i povrh toga ne hvalim nit' velicham ovaj njen film ali patrijotsko-dushebriznichke reakcije i izvrtanja koja bi da nametnu upravo to kolektivno uzivljavanje celom srpskom narodu k'o ovcama- su daleko gore od Andjinog filma!
Korisnikov avatar
By Herald
Andjelina gostuje kod b92-Ćosića večeras u 19.05
Korisnikov avatar
By Mars
Dal se zapita nekad, onako, sama sa sobom: "Šta li mi je to sve trebalo u životu...?" (Angelina, NE Ćosić)
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislio sam da je negde oko 9 :sigh:

Biće ubrzo, nadam se, na jubitu.
Korisnikov avatar
By acid drop
Baš je đana ispao taj Ćosić, razočarao me.
Korisnikov avatar
By Hys.
On meni stalno nekako djanast, a sad sam imala i transfer neprijatnosti :kesa:
Korisnikov avatar
By Mars
Carica. Od onog u'glavu, preko artikulacije misli pa sve do držanja leđa.

A Ćosić je bio komičan. Samlela ga snaga njene pojave.
Korisnikov avatar
By Torry
i ja sad, umesto da je u Beogradu cekam u prvom redu, cupam kosu i vristim od srece i bacam se na nju, zbog 90% srpskog naroda sve ovo isto moram da sacekam kad odem u Ameriku??

odo' da se pakujem...
Korisnikov avatar
By now_pictured
Ja film nisam jos gledao, ali bih samo hteo, da kazem da sam IZUZETNO razocaran svim srpskim intervjuima koje sam do sada video. Prvo kao prvo je svi pitaju identicna pitanja, koja su sva postavljena ko da ti ljudi nisu nikada videli ni jedan film u zivotu. Redko koji film moze na potpuno izjednacen nacin da prikaze dve strane price, ali kolko mi se cinilo, se Andjelina potrudila. I svi novinari, su barem za moje pojme, bili izuzetno neprijatni i neprijateljski nastrojeni do nje.
Korisnikov avatar
By bas bleu
rekla bih da je fer da se redaljka zavrsi sa cosicem :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356596#p2356596]Mars napisao:[/url]Carica. Od onog u'glavu, preko artikulacije misli pa sve do držanja leđa.

Samlela ga snaga njene pojave.
I mene je samlela :wow:

Imala sam predrasude jos dok nije poceo da se snima ovaj film, ali to je zato sto nisam bila dovoljno informisana, tj informisana samo iz Srpskih medija.
Sada na ovo drugacije posmatram, a njoj svaka cast.
Obozavam je :)
Korisnikov avatar
By Hys.
ja bih nju tukla usranim peskirom koliko ne mogu da je podnesem, al to je besajd d point. ona je jedina poznata licnost koja u meni budi toliku kolicinu stvarnog animoziteta :shrug:
Korisnikov avatar
By Misfit
ćosić se našao u nebranom grožđu. prvo ga je anđa masakrirala, pa ga je zatim plastični isus stojanović gađao apstrakcijama i božjim zapovestima. :mag: tihomir je pravi hipster.
Korisnikov avatar
By Laerem
Vedrana Rudan je zaista jedna od najglupljih koza u šarolikom ešalonu balkanskih glupih koza. Jos uz to je i homofobna kucka.
Korisnikov avatar
By Stripi
?
Kako se tu sad našla Rudanica?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!