Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Šteta koju gay-serbia forum nanosi gej populaciji Srbije je...

1. nepostojeća
25
48%
2. minimalna
10
19%
3. prosječna
4
8%
4. ogromna
5
10%
5. armagedonska
8
15%
Korisnikov avatar
By Blady
Vec sam rekla da su ove novine tuga :)
Korisnikov avatar
By blenta
kurir je toalet papir
citaoci istog vec imaju formirano misljenje na osnovu svojih predrasuda i ogranicenja
ne mislim da makar kakav tekst moze snazno pomeriti njihovo misljenje
niti mislim da bi se ono promenilo da kurir objavljuje tekstove s pozitivnom konotacijom
samo bi nasli drugi toalet papir da studiraju
Korisnikov avatar
By Misfit
:lol:

šta očekivati od novina kojima je čak i selling sentence ispod glavnog logoa nepismena. to što prenose napise sa foruma kao relevantnu vest još i najmanje čudi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jos tasa da objavi knjigu i ode nam sva reputacija :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356780#p2356780]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356775#p2356775]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356769#p2356769]Anhedonie napisao:[/url]Jos tasa da objavi knjigu i ode nam sva reputacija :drama:
:up: :lol:
:lol:

ja cu tu knjigu nabaviti, whatever it takes! :ozbiljan:
Moraces da lizes kao blesav, nesebicno, temeljno i duboko :trep:
Korisnikov avatar
By blenta
nista se ne brinite
sigurni smo

ne moze tasa na svom supersonicnom kompu
pokrenuti zahtevne programe kao sto je word zbog wina 7 koji je bezveze
Korisnikov avatar
By mirth
Salu na stranu, KURIR je definitivno nanosi. Ne zna se koga na genijalnije zakljucke navodi, strejt ili gej misljenovice...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Siksto i Popaj cestitke :lol:

note za novinare Kurira: kopajte nam malo u recycle bin-u, tu je pravo blago foruma :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Armagedonsku, očigledno, čim Kurir izveštava o tome člankom, čini se napisanim od strane 13ogodišnjeg deteta u najboljem slučaju.
Čestitke našim novim tabloidnim zvezdama. :fancyklap:
Imao bih jednu sugestiju za mogući nastavak ovog članka.
Pošto je navedeno da je čestitarsku temu otvorio korisnik koji se krije iza nicka Popaj, valjalo bi to demantirati, jer se ne radi o anonimnom pismu, već o internet forumu gde je normalno da se ljudi predstavljaju različitim nadimcima. To ne mora da znači da se oni kriju, mada se mora priznati da se neki zaista i kriju.
Ali Popeye se ne krije ni iza čega i ni od koga i nije prihvatljivo da takva kvalifikacija prođe bez demantija.
Ne moraju baš da saznaju ko je zaista iza tog nicka, mada bi bilo krajnje zanimljivo kad bi i to objavili.
:giggle:
Korisnikov avatar
By Stripi
meni se čini kao da ga je Sheky sam pisao :-)
I da, moram da kažem da me posebno veseli što su objavili Sixtov komentar, koji apsolutno stoji, pa neka se čitaoci Kurira malo zamisle. Zašto se desilo da je ko god se otkačio od Srbije profitirao. Za to sigurno postoji neki debeo razlog.
Zašto su u poslednjih 20 godina postojale, a i dalje postoje, težnje različitih entiteta za odvajanjem od Srbije ?
Stavi, ostrašćeni narode Srbije, malo prst na čelo.
:yes:
Istorija se ponavlja. Tako su svojevremeno objavili i onaj tekst o tobožnjem nekrofilu na forumu, s tim što je ta tema bila inteligentno osmišljena za razliku od ove teme koja je debilna provokacija i kao takva upravo pogodna za "Kurir". Verovatno je neko sa ovog foruma, u svom nacionalnom teranju, tu temu prosledio novinama, a ove, s obzirom da su pod kontrolom vladajuće kaste, kada već ne mogu da se bave korupcionaškim aferama i drugim prljavštinama u kojima naše društvo grca onda bar da se bave ovakvim glupostima.

:povez:
Korisnikov avatar
By Tungi
I zamisli da su po 'otkrivanju' tobožnjeg nekrofila, otrkili i puno ime i prezime :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!