Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347732#p2347732]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347717#p2347717]Orlando the Lady napisao:[/url]ja otkrila Black Books,
valjda jer toliko idem u korak sa modernim stvarima. :superheroj:

:lol:

..

a reci genijalnost .)
ma kao za mene da je pravljena!
plus sam spremna da posvedocim kako oi likovi postoje u ,,stvarnom zivotu"
Korisnikov avatar
By Srklet
prva epizode 4. sezone 'southland' vrlo dobra. jedino mi je lik loua diamond philipsa previše one-note.

@misfit: koja ti je omiljena epizoda 'louieja'? ^^
meni je nekako najzanimljivije kad se bavi rodbinom, prvom sestrom koja je trudna a onda kcerkom druge sestre, koja je luda. a i ona afganistanska epizoda je divna.

i naravno :lol:
- wave to me!
- you want me to wait for you?
Korisnikov avatar
By Misfit
^ teško mi je da izaberem jednu epizodu, ali one sa Pamelom su mi među omiljenima, posebno ona kada je odvede u fensi restoran. ili kad prisustvuje odrubljivanju glave pa ode na dejt... e, da, urnebesno je i kada ode u Alabamu. :lol: dosta je netipična serija, volim i one bleeding heart, patetične momente, poglavito epizodu kada bejbisiterka brizne u plač zato što mu je život toliko jadan, pa ga otera da izađe u klub. i naravno poslednja epizoda. :(
Korisnikov avatar
By Srklet
eto, rekoh ti da je serija super. :smug:

u novom 'archeru' gostuje burt reynolds, presmijesna epizoda. :party:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Počela nova sezona Skins-a. Fenomenalan početak.

Što se Alcatraza tiče... glupost, glupost i glupost.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Mislim da će i ovde , kao i u 5. sezoni, biti nekih insinuacija za Frankie i Mini, tj već je bilo. Ima jedan gej lik, ali ništa posebno, i neću da spoilujem.
Ako bi samo zbog pederluka gledao, nema vajde. :)
Od 2. sezone ništa nije bilo, i tamo su ubrzali, sjebali Maxxie-ija. Bezveze.
Korisnikov avatar
By Srklet
naravno da ne gledam samo zbog pedera; dovoljna su ta razgolicena mlada tijela u svakoj epizodi. ^^
Korisnikov avatar
By Partybreaker
U ovoj epizodi ih baš ima. :)
Sad tek vidim koliko je Dacota (Frankie) zapravo zgodna. Rekoše da pokušavaju da vrate sjaj 1. sezone, a ako ovako nastave, možda im uspe.

Mislim da nisam spominjao, počeo sam da gledam i Nurse Jackie. Mislim da je čak i najbolja polusatna serija SHO-a.
Korisnikov avatar
By horus.
Slika

odgledao prvu epizodu, pre godinu dana i veceras nastavljam sa gledanjem serije...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Upravo odgledah ovu mini serju (koja je upravo odobrena za još 12 epizoda)o curama koje su pravile bombe tokom WW2. Mogu reći da mi se baš dopala i ne samo zato što imadu i lezbianu među četiri glavna lika (iako je razlog što sam pogledala). Ja sam malko slaba na te period-drame o WW2, pa kontam da bih u jendom momentu svakako odgledala. Gluma je bez izuzetka dobra, čak i kod sporedinh likova, a i pojavljuju se neki glumci kojih godinama nije bilo - npr. Meg Tilly igra jednu od te 4 glavne cice i za promenu nije tupačica ili mafijaška cura ili išta slično i jebno je odlična.

Anyhoo.. evo par sličica..

Slika

Slika

Slika

Inače ova glumica što igra lez curu toliko podseća na Billie Piper da sam čak i pomislila da je ona kad videh prve slike. Pročitah u nekom intervjuu da je lika zasnovala na dečkastim damam tog vremena (tipa Katharine Hepburn) - hod, odeća, držanje itd - što se i generalno i vidi, a opet je svoja što mi se sviđa.

Uglavnom, ako neko voli tu vrstu drame, gledala sam i gore. :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
Slika

jel gleda neko shameless? ja sam poceo pre dve nedelje i vec sam dogledao prvu sezonu celu koja je odlicna. trenutno je druga sezona :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Kasniš. :)

Gledam, naravno, ne mogu da verujem da je još 6 epizoda ostalo ove godine. :(

Fenomenalni su! Druga sezona je daleko bolja od prve, jer su producenti shvatili da nije potreban taj usiljeni humor koji je u pojedinim scenama 1. sezone prisutan potreban. Fokusirali su se na radnju i character build.
Zapostavili Iana u 2x06... šteta :(
Deb, Ian, V, Ethel i Sheila su mi favoriti. :)
Korisnikov avatar
By Misfit
gleda se, naravno. William H. Macy je predivan. :love: danas skinuo 6. epizodu, sutra se častim.
By Simor
Odgledao sam American Horror Story, a sada gledam The Killing. Hajd' da vidimo - who killed Rosie Larsen...

:sveca:
By Simor
Vratile smo se / sestre i dalje to rade drugačije :mama:

Hvala na preporuci! :) Mada, jedan od razloga zašto sam se zalepio za ovu američku verziju jeste i to što Mireille Enos neodoljivo podseća na jednu cicu zbog koje bih se muželožništva odrekao, a koja sada sedi u Reykjaviku okružena kućnim patuljcima.
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355509#p2355509]Partybreaker napisao:[/url]Kasniš. :)

Gledam, naravno, ne mogu da verujem da je još 6 epizoda ostalo ove godine. :(

Fenomenalni su! Druga sezona je daleko bolja od prve, jer su producenti shvatili da nije potreban taj usiljeni humor koji je u pojedinim scenama 1. sezone prisutan potreban. Fokusirali su se na radnju i character build.
Zapostavili Iana u 2x06... šteta :(
Deb, Ian, V, Ethel i Sheila su mi favoriti. :)
Meni je Sheila definitivno omiljena haha :D
Korisnikov avatar
By Srklet
'southland' je imao zasad najbolju epizodu 4. sezone, izmedju ostaloga i sa it gets better pricom jednog od glavnih likova. super serija koju izgleda nitko ne gleda. :gotika:

btw, jel netko mozda gledao mini-seriju 'the slap' po romanu christosa tsiolkasa? :trep:
http://www.imdb.com/title/tt1823011/" target="_blank
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356237#p2356237]Simor napisao:[/url]Vratile smo se / sestre i dalje to rade drugačije :mama:

Hvala na preporuci! :) Mada, jedan od razloga zašto sam se zalepio za ovu američku verziju jeste i to što Mireille Enos neodoljivo podseća na jednu cicu zbog koje bih se muželožništva odrekao, a koja sada sedi u Reykjaviku okružena kućnim patuljcima.
Ju, ju, ju, ju...
:lepeza:

(super ti avatar)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!