Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Glasnik
Za Vitni, kao pevačicom, ne mogu da tugujem jer sve što je imala kvalitetno da da, dala je u '80-im i delom '90-ih.
Bilo je samo pitanje vremena kada će ovako nešto da se pojavi u medijima. Ukoliko se dobro sećam, pre koju nedelju je bio članak kako je sve pare spiskala i kako je 100 dolara pozajmljivala da plati ne_znam_ti_ja_šta.
Svakako da je ostavila pečat u istoriji muzike i svih onih koji su u njenoj muzici uživali, al ne mogu da tugujem po društvenim mrežama ceo dan. :shrug:

Ne dotiču me preterano smrti poznatih ljudi u smislu da patim za njima. To doživljavam samo kao podsetnik da je život prolazan. ''Čak i poznati umiru''. Naravno, ovde pre svega mislim fizički, jer njihovo delo ostaje i posle njih.
By Ulix
Obično nemam neku posebnu reakciju. Zaprepastila me je, međutim, moja reakcija na smrt Milorada Pavića pre nekoliko godina. Već dugo se u tom trenutku nisam vraćao njegovim knjigama, od novih njegovih romana sam bio odustao mnogo pre toga zbog nepodnišljivog smeća koje je pisao poslednjih desetak godina svog života. O političkom angažmanu da ne govorimo. Zapravo, uopšte o njemu nisam mislio, kao da nije ni postojao. Vest o njegovoj smrti mi je prenela osoba od koje sam prvi put za njega čuo početkom srednje škole i valjda sam se u tom momentu setio sa koliko sam uzbuđenja čitao Hazarski rečnik jednog leta na Fruškoj gori, koliko sam uživao u njegovim pripovetkama i poeziji. On mi je bio put ka mnogim sjajnim piscima poput Borhesa, Eka, itd. Jedan jako uzbudljiv period. Ali sve to nema nikakve veze sa Miloradom Pavićem; smrt je možda njegova, ali su asocijacije samo moje.

Na sličan način nisam reagovao na smrt Žozea Saramaga kog mnogo više cenim od Pavića, tako da moja reakcija definitivno nije povezana sa kvalitetom književnih dela. :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mene je do sada ponajviše sjebala smrt Tošeta Proeskog, što me je iskreno iznenadilo jer ne mogu reći da sam baš bila fan. Kontala sam, a i sad kontam, da je ponajviše bilo iz onog nekog instinktivnog poređenja jer smo rođeni iste godine i što je bilo toliko iznenada. I zaista, takav talenat..

Za sve ostale do tada i od tada mi bude krivo, naravno, ali ne intenziteta kao za Tošu.

Kontam da će me sjebati i kada Alan Rickman i Michael Caine dođu na red.

@Hys: Verovatno si pisala u Quick Reply. On nema ono kao full modu da te upozori da je neko postovao u međuvremenu dok si pisala odgovor, već tvoj jednostavno nestane. Zato ja za duže odgovore uvek skoro koristim Full Edit mod, a kad se zaboravim, imam instaliran i Textarea Cache Add-on za Firefox, koji kešira sve što pišeš u text boxovima, pa mogu na Back dugme na browseru da vratim šta sam pisala.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mene je to sa tosetom i sonjom savic zateklo skroz...

tj, ne bas to sa sonjom...ni ono sa margitom...smarali me ljudi vise s tim. prema njima nista nisam osecala, niti sam ih posebno cenila....

ali to sa tosetom...zemlja stala, sunce ti jebem!
Korisnikov avatar
By Blady
e zaboravila sam da dodam za sonju savic.. i to mi nekako bilo :/
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i sama sam se osetila ,,krivom'' zbog ovog citata:

,,Kada bismo o ekologiji znali trecinu onoga sto znamo o zivotu javnih licnosti...''
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354949#p2354949]Mali-Princ19 napisao:[/url] Olivera Markovic i Radmila Savicevic.
Pogode me smrti osoba od kojih imam neka lepa secanja, bilo kroz pesmu ili film ili nesto drugo.
upravo. i to mi se bash odnosi na ove dve divne zene koje iako starije su mi bile tako pri srcu da me je njihova smrt rastuzila.

takodje slazem se s postovima Glasnika, Buraka, svejedna na ovu temu.

za Whitney, par njenih pesama su mi se svidjale one iz 80-ih-90-ih, nakon toga slabo neshto, za njenu smrt iako joj je sama ponajvishe kumovala- rest in peace & so on.....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zbog smrti Amy Winehouse, Xtina je ove godine ostala bez Grammy nagrade, to me je potreslo najviše :krezavi:

Ne mogu reći da me je bilo čija smrt pogodila. Šteta za Whitney, ali nije kao da je poslednjih 10 godina stvorila nešto baš vredno pažnje, a glas joj je znatno propao... sve stvoreno pre toga, što je divno, postoji bila ona živa ili ne.

Za sve ostale me zabole qrac, blago rečeno...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da me je nešto poglodila nečija smrt, baš i nije... ali posle smrti par njih jesam osetio neku prazninu... a i bilo mi žao... Npr Ofra Haza, Luis, Olivera MArković, Whitney...
Korisnikov avatar
By Laerem
I tako cura od jedne moje frendice prodaje ecstasy na nekom partiju u jednom zagrebackom klubu, mislim da je bilo rijec o Tvornici; uglavnom, i sama je vec nadrogirana i paranoicna i svi joj izgledaju sumnjivo, a kod sebe ima kesu bonbona. Kad odjednom prekine se glazba, a ono dva murjaka na šanku! Pomisli "u jebote, racija" i skoci ko jebena antilopa nasred bine, srusi tipa za mikrofonom, preskoci bubnjeve i vristeci projuri kroz backstage prema sporednom izlazu, i nestane iz kluba. Mislim da se citavu vecer skrivala po okolnim grmljima.

Anyway, pet minuta kasnije, natrag u klubu, za mikrofon je došao valjda voditelj or something i objavio: "E ljudi, party je gotov, umro je Franjo Tuđman!" :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Razumem žaljenje za nekim čije stvaralaštvo neko ceni, jer više neće stvarati.

Šok mi je bio Amy.
Korisnikov avatar
By kurac
maloprije sam plakao zbog smrti freddija mercurija
Korisnikov avatar
By nsc
jesi li pritom ili neposredno pre toga seckao luk ili ukivao ekser u zid?
Nešto baš i nisam osetljiv na smrt kao takvu, smatram je prirodnom, koliko i život, svako ko se rodio mora jedared da umre, možda me samo prenerazi kad čujem da ga je neko okončao na neki baš nedostojanstven način i to je sve.
A u toj javnoj manifestacija '' sto žalosti '' zbog smrti jedne Whitney, ili druge javne ličnosti baš ne vidim ništa što bi mi smetalo, jerbo ljudi vole da uživaju u jeftinim emocijama i ja bih, u slučaju Cecine smrti, puštao po ceo dan njene pesme, pisao - RIP Ražni - po internetu i još bih se dohvatio i neke flaše alkohola, ne bi li mi ta sladostrasna patetika što je moguće bolje pala.
:yes:
Davno sam čula za glumca Bekima Fehmijua, gledala ga u par filmova. A onda sam se 2010. baš zainteresovala za njegovo stvaralaštvo i gutala sve u vezi sa njim. Bilo mi je jako žao što se odrekao glume. I sećam se da sam ljude davila sa njegovim ulogama i životom. A onda, u jeku te moje fasciniranosti čujem na vestima da se Bekim ubio. Eto, ta koincidencija me je baš pogodila.
Korisnikov avatar
By deran
ja sam bekima uvek smatrao za mešavinu din-brando yu filma...

bio je markantan muškarac...
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam ni ja. Slušao sam ga kako priča o toj svojoj biografiji i čita odlomke.

Došlo mi bilo da se spakujem i odem da vidim Prizren, tako je lepo pričao o njemu.
Jedine dve smrti koje su me nekako dodirnule su smrt Toseta i Borisa Dvornika..
Toseta sam izuzetno cenila (i cenim!) kao pevaca i coveka, a Borisa sam volela da gledam u filmovima, a i neverovatno me je podsecao na meni jednu veoma dragu osobu...
Za sve druge, bude mi krivo kad cujem i sve to, ali samo u tom trenutku kada cujem i to je to...
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355711#p2355711]kurac napisao:[/url]maloprije sam plakao zbog smrti freddija mercurija
Fredi je umro kada sam ja imao 4 godina i secam se spota za I`m going slightly mad, koji su pustili u prilogu. Nisam imao tada neko posebno misljenje o njemu, ali sam se kasnije upoznao sa njegovim likom i delom.
Cak i kada je, u to vreme, moj cale mrzeo homoseksualce, za Fredija govorio da se takav spoj operskog i rokenrol pevaca nikada vise nece roditi i da je muzicki svet jako izgubio.
Korisnikov avatar
By nsc
dobro je da si i za njih cuo
Faruk Begoli je igrao u vise domacih filmova od Bekima
Enver Petrovci
itd ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!