Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
jel danas neshto slabije greju u beogradu?
ili se ja tripujem?
Korisnikov avatar
By nsc
kod mene uobicajeno, 24 (kuhinja i kupatilo) - 26 (dnevna i spavaca soba)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354284#p2354284]spliff napisao:[/url]jel danas neshto slabije greju u beogradu?
ili se ja tripujem?
Moguće da je to zato što si ti stariji nego juče, pa ti je i subjektivni osećaj hladnoće danas veći nego juče.
Predlažem ti da nađeš prirodno grejno telo, koje će te voleti ( i ljubavlju grejati ) danas više nego juče, a manje od sutra i sve tako reeedooom.... kao što kaže numera Mitra Mirića.
:yes:
:ledeni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno. Pravo zbori Paris Hiltonova.
Ako mu je u kuhinji i kupatilu 24, a u dnevnoj i spavaćoj sobi - 26 stepeni, onda bi bio lud kad ne bi boravio i spavao u kuhinji i kupatilu, iako ne nose naziv dnevno boravećih i spavaćih prostorija.
Korisnikov avatar
By nsc
slobodno vi zajebavajte, ja samo u gacama sedim i uzivam u tenisu :P
Korisnikov avatar
By Mars
Ау. Јебе кеву субјективни од јутрос.
Korisnikov avatar
By nsc
duva kosava - dva puta mi odjutros otvorila prozor u dnevnoj, koji je obicno samo pritvoren, i napravila mi promaju izmedju kuhinje i kupatila, koji su na suprotnim stranama stana, a u oba prozori na kipu - u kuhinji zbog plina i kuvanja, u kupatilu zbog drugih gasova i mirisa, pala mi temperatura na 23 u celom stanu, moracu da navucem majicu i donji deo trenerke
Korisnikov avatar
By *deni*
nsc, prijaviću te Ivici Dačiću kao obesnog oglušivača o apel na štednju električne energije, pa ćeš biti prinuđen da spustiš temperaturu u stanu na optimalnih 18 stepeni i da hodaš po njemu u džemperu i dukser gaćama, kao sav pošten svet.
:P
Korisnikov avatar
By *deni*
Kažu da je ovo najhladnija zima u poslednjih 30 godina, što znači da za mene nije nezapamćena. Sad sam zvirnuo kroz prozor, ponovo veje sneg i hladno je bez milosti.
:iskolacen:
:ledeni:
:rumtea:
Korisnikov avatar
By deran
ipak će biti najhladnija-marim ja šta oni kažu,ali meni se nikad nije smrzla voda u kupatilu do sinoć...

kapi vode na lavabou se mrznu,veš ako je iole vlažan,takođe... :ozbiljan:

od muku se smejem... :povez:
Korisnikov avatar
By deran
...što se pak gospoje nevenke tiče,moram da napravim off... :D

ja se osećam blisk(kij)im dalmatincima,nego sa zagrebom i zagrepčanima (el ide ovde jednačenje po zvučnosti :nesiguran: )-zagreb je meni...ne znam-sterilan...?

u dalmaciji sam ko kod kuće-svugde dreka,vika,gužva,psovke...:krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam, evo već drugi dan, potpuno fasciniran Nevenkinim izjavama. Jezičava oštrokonđa par eksalans, koja se ne libi da javno kaže ono što joj njena priroda nalaže.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354481#p2354481]*deni* napisao:[/url]nsc, prijaviću te Ivici Dačiću kao obesnog oglušivača o apel na štednju električne energije, pa ćeš biti prinuđen da spustiš temperaturu u stanu na optimalnih 18 stepeni i da hodaš po njemu u džemperu i dukser gaćama, kao sav pošten svet. :P
'bem te glupavog, ja struju skoro da i ne koristim, racun oko 1000din, samo komp i TV i frizider-friz stalno ukljuceni, sijalice stedljive, a i to retko palim, kuvam na plin, jedini veci potrosac mi je bojler - grejem se iz toplana, k'o i svi u krugu 2, samo sam ja u staroj zgradi sa debelim zidovima, u polusuturenu - do pola ukopan, ususkan sa svih strana :trt:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ohohoho, ušuškan stan u krugu dvojke... :bale:
Javi se ako ikad poželiš s nekim da zaključiš ugovor o doživotnom izdržavanju, za taj stan ima da te negujem kao caricu.
:)
Korisnikov avatar
By nsc
vazi, sastavi ti taj ugovor i da ga potpisemo za koju deceniju :sudija:
Korisnikov avatar
By Vel boy
treba se u svakom godishnjem dobu nauchiti uzivati u punoj svojstvenosti dotichnog godishnjeg doba. :mudrac: ja zimu chak i preferiram od svih godishnjih doba. vishe je za chuditi se shto su vecina svih drugih zima do ove bile onako blage a ne shto je ova ovako hladna.:yes:

inache, subjektivni osecaj iliti windchill je uchinak koji chini VETAR odredjene jachine na odredjenoj niskoj temperaturi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zagazismo u godisnje doba koje u novije vreme takodje karakterisu maligne pojave. Kao sto smo imali zlokobnu,bolesnu,nakaznu zimu,sad nam je ponovo stiglo leto-monstrum,sa smrtonosno visokim temperaturama. Necu da otvaram posebnu temu,da bi ova jednog dana bila fina hronika razmisljanja i mentalnog stanja uzorka gradjana pod ekstremno niskim i ekstremno visokim temperaturama u toku jedne kalendarske godine. :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!