Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Oca mu jebem i životu, a ja baš danas, kako kažu - najhladnijeg dana od početka ovih nezapamćenih sibirskih hladnoća, moram da obavim neke neodložne poslove. Izlazim iz kuće za nekoliko sati.
Ima da crknem. :ledeni:

Korisnikov avatar
By *deni*
Posle ove pesme Nade Top, subjektivni osećaj hladnoće je ipak manje nepodnošljiv.
:)
:dance:
:rumtea:

I vama od srca preporučujem da se ugrejete na Nadin pogon.
Toperka i sidu leči.
:rumtea:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja mislim da je sve ovo uvod u smak sveta 21.12.2012.
Zvaničnici administracija Amerike i drugih svetskih sila znaju šta će se desiti i kako će se to desiti, ali neće nama da kažu, da bi sprečili paniku.
Već je u toku selidba odabranih primeraka ljudskog roda, bogatih, moćnih i uvaženih u tajna skrovišta na dnu mračnog okeana.
:gotika:
Korisnikov avatar
By Dzi
Propolis kapi su mama! :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353906#p2353906]*deni* napisao:[/url]Ja mislim da je sve ovo uvod u smak sveta 21.12.2012.
Zvaničnici administracija Amerike i drugih svetskih sila znaju šta će se desiti i kako će se to desiti, ali neće nama da kažu, da bi sprečili paniku.
Već je u toku selidba odabranih primeraka ljudskog roda, bogatih, moćnih i uvaženih u tajna skrovišta na dnu mračnog okeana.
:gotika:
Sta mislis zbog cega buse Antarktik? :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni su se danas, na već čuvenih minus dvaessedam zaledile trepavice!
:lol:
A trebalo mi je vremena da shvatim šta se dešava... vidim da sve sporije trepćem, reko savladala me ladnoca, mora da umirem... kad ono - trepavice.

Da ne spominjem da sam 4 puta morao po 20ak minuta da budem napolju, i da se sada osećam identično kao kad je napolju + 50. Jedva dišem.
Korisnikov avatar
By svejedno
^kaze mi drug iz moskve da je tamo 'normalno' da ti se stvaraju ledenice u nosu, ako si slinav.
Korisnikov avatar
By Mars
Kako su oni Novosadjani u Blicu super :love:
To je duh.

Slika

(glupost i ludilo, takodje, ali i duh) :D
Korisnikov avatar
By Mars
AA. I krokodilče pored.

De bas krokodila našli da prave :D

Ja bi belog medveda :sweet: mada im je dobro ono sa zelenom bojom...

Al ovaj gore, sa perajima :love: Sa takvim ljudima nikad nije dosadno.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Zavejanim Vrgorčanima manjkaju samo kondomi

U trgovinama Vrgorca, mesta u Dalmatinskoj Zagori koje je uz Imotski od prošlog petka okovano snegom ima svega što je potrebno, osim prezervativa.

Meštani Vrgorca sadašnje zatišje i suvo vreme koriste za kupovinu hrane i potrebnih stvari da se bolje pripreme za novi sneg i da budu spremniji nego prošle sedmice kad ih je iznenadio metar napadalog snega uz smetove visine i do četiri metra, izveštava Tportal.hr.

Kako su putevi prema mestu raščišćeni, snabdevanje je normalno, iako u prodavnicama vlada gužva. Kupuje se sve - od brašna, ulja, mleka do baterija, gumenih čizama i termo čarapa.

Obilaskom vrgoračkih trgovina u kojima ima svega, zapaženo je da nema prezervativa.

"Nema nikakvih, ni dureksovih, ni čeških ni onih iz Tajlanda", izjavila je prodavačica dopisniku tportala koji nagađa da bi u novembru Vrgorac mogao opet bit top tema svih medija zbog mogućeg bejbi buma.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovaj sa tetovažom preko cele leve ruke mi se više ne sviđa!

Nek ga nosi ko hoće.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By mikeli
iako me ne greje ljubav, nijr mi hladno ,,, volim sneg a i zima je zdrava, za zdrave !!!
a da tv mora gradjanima da saopstava istinu, mora !!!
slusao jutros radio bgd, i kazu, temperatura -20, javlja se slusalac iz zarkova i kaze, tamo je -30 ...
u mojoj okolini merili su i do -25 ludilo, je to, nema sta, mada mopja baba od 86god kaze, nije bila takva temperatura, dok je snega bilo i vise pre 40-50 god
Korisnikov avatar
By Mars
Ja čuh da je to sestra ovog gradonačelnika Splita?
Korisnikov avatar
By Misfit
Jest, Kerumova sestra. Nepotizam najgore vrste.
Korisnikov avatar
By Mars
Čips ne pada daleko od kesice.

Koja budaletina.

I sa kojom UBEĐENOŠĆU bljuje sve one gluposti!

Neverovatno...
Korisnikov avatar
By Mars
I da ako nemaju 'leba jedu kolače, da.

Normalno.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Čudno mi se nešto dešava. Otvoren mi je przor, ja u tankom duksu u malenoj sobi i nije mi zima niti su mi 'ladne ruke. Totalno sam weirded out.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne idi prema svetlosti!! Ne idi prema svetlosti!!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kakva svetlost bre - klimaks.. :omatoreloseizgleda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam jučer veći deo dana proveo na otvorenom i nije bilo uopšte toliko strašno, čak mogu reći da mi uopšte nije bilo neprijatno, bio sam u bundi, imao sam kapu, rukavice i šal, kao i čizmice na nogama.
Međutim, primetio sam da se spoljni život odvija nekako usporeno, automobili i ljudi kao da lebde u belom prostoru...
:astral2:
:ledeni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!