Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
pogledao nove Skinse. do đavola, zar su odmah na početku morali da (SPOILER) ubacuju sapunica momente sa ležanjem u bolnici. nesrećnica čak i izgleda fantastično dok je u komi. biće dosadno pratiti tu 'will she make it/will she die' tenziju.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni se vise to ne da pratiti. :shrug:
prvu epozodu sam gledao na fast forward, i'm too old 4 that shit. ^^

ps
love the new avatar. :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Nije ni bilo toga da li je živa ili mrtva, razrešilo se to pitanje u prvih par minuta 2. epizode.

I odlična epizoda do 10-ak minuta pred kraj. Zgadila mi se serija. Mislim da je dosta od mene.
Korisnikov avatar
By Misfit
Skinsima se malo vratila boja u obraze sa trećom epizodom. novi sexy (mild spoiler) gay (end) boy deluje zanimljivo, a svakako je bolji od onog totalno bezveznjačkog Maksija. u principu je najveći doprinos seriji što je ona smaračica Grejs umrla.
Korisnikov avatar
By Srklet
keep me posted, jos uvijek nisam uvjeren zelim li se vratiti 'skinsima'. al ako bude pederluk galore, how can i not? ^^
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, već u ovoj epizodi se pojavio (spoiler) grindr sa svim svojim blagodetima poštenog, momačkog, gej trpanja (end). mada, ne znam šta bih ti rekao, pošto mene izgleda da drma neka regresija. I've hit puberty!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja se nanervirala što su izgleda odustali od onog lez crushovanja iz prethodne sezone. Bar tako veli Dakota u nekom intervjuu. :shrug: Osim ako joj nisu rekli da ćuti da bi se lez-plebsi lepili za ekrane u iščekivanju.

Inače, ova mi se generacija više dopada sada kad sam im ponovo dala šansu nego ono prošle godine kad su se tek pojavili. Mislim da me tada još držala "zaljubljenost" u drugu generaciju i Naomily. :waldorf:
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353679#p2353679]Waldorf napisao:[/url]Ja se nanervirala što su izgleda odustali od onog lez crushovanja iz prethodne sezone.
meni se sve činilo da nisu znali šta će tačno da urade sa njom, te su na kraju odustali od tog lezzie innuendo. pa su sada probaždarili lgbt ratio sa novim likom koji je - I dear say - zanimljiv. posle Naomi/Emily dinamike, možda konačno ponovo dobijemo rounded gejštinu, a ne samo pretty face bledunjavost ala Maxxie.

druga generacija mi ostaje najbolja. čim je Effy progovorila, zaljubih se u nju. :love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Za Dakotu se od početka znalo da će da iznenadi. Nego bi mi baš imalo smisla s onom femicom da su nastavili u tom smeru - makar i nesrećno. Mislim, od samog početka i s njenim problemima sa dečkima su je nekako nameštali da se ona kao nešto pronalazi i budi i whatevah. A pročitah negde da se i u onom romanu što (tradicionalno) povezuje dve sezone, da se i tamo priča o njenim sklonostima ka curama. Ke vidimo.
A novi lik je ok, mada imam utisak kao da su krenuli onako malko previše artiljerijski i ofanzivno da uzburkaju stvari. Bar ga nismo očekivali. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Imalo bi logike da Frenki sklizne u jednom trenutku, pogotovo sada kad ima intimacy issues sa Metijem. Sve vreme sam očekivao girl-on-girl, i moram da priznam da me je dosta iznenadilo u 1. sezoni kada se smuvala sa tipom. A bilo bi baš interesantno da se spanđala sa onom super-popularnom fensušom. Sledeća epizoda je sa Frenki, pa ćemo da vidimo, mada nisam siguran jerbo su sada previše daleko i duboko ušli za neke nagle preokrete u plot lajnu, a mislim da im je i previše pederluka za jednu generaciju. Čim sam saznao da je Frenki dete iz same-sex braka, već mi se upalila lampica da nema šanse da je i ona gej.

A ovo sa novim likom jeste adrenalinska intervencija, i tačno se oseća da je pomalo nasilno pošto ga previše kasno uvode. Gledanost im katastrofalno opada sa svakom novom epizodom - broj gledaoca im se gotovo prepolovio od prošle generacije. Morali su nešto da urade, a ubistvo one smaračice je najpametniji potez koji su mogli da naprave. :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne ne.. Ne mislim ja na Frenkie. Čim je onako očigledno andro i nedefinisana bila, znala sa da će je smuvati sa tipom. Ja mislim na Mini - ona je ta koja je imala frke sa dečkom i generalno sa sexom sa dečacima. Iskreno, mnogo bih radije da se ona pronađe do kraja, pa makar i bez Frankie, nego da to potpuno izignorišu kad su tako lepo pripremili.

A gledanost im je opala jer su ljudi upali u zamku kao i ja. Ova ekipa im nema ni trećinu šarma i harizme prethodne i to je to.
Korisnikov avatar
By Misfit
Aha, mislio sam da se ostatak pasusa odnosio na Dakotu. :) Vidiš, ja sam potpuno smetnuo sa uma sve to sa početka vezano za Mini, nekako mi se izgubilo u svom tom flertovanju i seksu sa tipovima. :D Baš mi danas pade na pamet kako bih voleo da vidim nekog chav gej lika, ali ništa osim UK Shameless mi ne pada na pamet, a ni to čak nije baš - to. Treba mi nešto kao ona čavica Kelly iz Misfitsa. :neznam:
Korisnikov avatar
By mikeli
Ja sam za Effy od pocetka znao da ce ona igrati vecu ulogu (osecao sam to,kao vrac) ,,, Inace, malo mi neobicno za seriju da menja glumce, sad zivoti su manje/vise slicni ,,,
i, onaj ludak sto je voleo da povaljuje sve zensko i da se pobije, nije Fredi (kreten), on mi je utisak pozitiv (pored Tonija), na startu III sezone odustao sam od gledanja serije, do daljnjeg (smorila me)!

I da kazem, sa nekog od torenta sam skidao drugu sezonu, skoro pa dodjoh do 85% kad mi stize e-mail od provajdera mi (eunet), da krsim autorska prava ,,, crkoh od smeha, sta cu, nadjoh je na youtube i gledao bez brige
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Meni je Alex kul lik. Doduše, jeste sve to vrlo agresivno, kao što ste već pisali, ali je neka promena bila prekopotrebna ovoj seriji.
Ukapirao sam da je gej još od kako je obukao onu kecelju na početku i krenuo sa perfekcionističkim glupostima. Možda sam ja glup, ali ne shvatam interakciju među likovima u poslednjih par epizoda. Franky na kraju 6x01 ne priča ni sa kim, distancirala se, sad odjednom je tu sa svima kao da se ništa nije ni dogodilo.

Btw, gde je Rich? Nije mi bilo skinulo epizodu do kraja (6x02) a mrzelo me opet skidati, pa nisam video. Čak nisam video ni onu scenu gde saznaje da je Grace mrtva, već to vidim u "previously".

Čekam utorak i epizodu sa Frankie. Bez daljnje diskusije mi je najbolji lik u ovom spektru nebuloza. Liv šetaju , na Nicka i Aloa su zaboravili,na neki način. Shvatam, biće i oni kad njihove epizode budu na redu, ali svakako da smeta što sada ništa o njima. Već su tu kao background likovi. Mini.. u jednoj sceni , deliću sekunde je uputila "I wanna fuck u" pogled ka Frankie.

@Misfit: čav gej lik? What the hell?
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Partybreaker - Ili možda pitaš šta je 'chav'? U tom slučaju, to mu dođe nešto kao mlađahna (verovatno white-trash) tinejdž dizelašica u UK. Po stereotipu, to su one što izlaze s fujzbalerima, biraju momke po privescima za ključeve i nose šuškave trenerke (*cough*VickyPollard*cough*). Tipa u Skinsima bi tipičan primer 'chav' cure bila Katie "Fucking" Fitch (str8 bliznakinja iz prošle generacije).

Edit: Doduše, u ovom je klipu već evoluirala, ali ove ostale cure su defo 'chavs'.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Nekog takvog gej lika sigurno nećemo još dugo videti.

I mislio sam da je to chav, ali nisam hteo da pominjem da se ne ispalim :sekasablic:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pa ono.. Mini nije daleko od toga na početku 3. generacije. Ako nastave s njom gde su krenuli u prošloj sezoni, ja ću biti zadovoljna.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
WHAT THE FUCK?!

Spoiler 6x04-->

čemu onaj odlazak kod Luke-a? Po promosu iz prethodne epizode sam mislio da će pokušati da ga ubije, pošto sam viđao oboje krvave. OK, postala je njegova ... šta god. Kako uopšte može da trpi da se neko tako ophodi prema njoj? Nedostatak pažnje? Glupača je sama kriva što je napustila prijatelje nakon havarije u Maroku (napustila, a u sledećoj epizodi je sve ok. nije to nepažnja scenarista, jok). Onda odjednom shvata nešto, da je idiot, kreten što je bila s njim, što je bila s njim toliko dugo, što ga voli, što se kresnula s njim, verovatno ništa nije shvatila, dunulo joj da ode... do te scene sam mislio da je glupa, ali onda se pokazalo da ima mozga, tako da ne shvatam logiku njenog odlaska i druženja sa Luke-om ni sa kakvog aspekta.
Onda Nick... on je bio neki ragbista, fudbaler, šta već u prvoj sezoni, glavna faca škole, a sad ga tamo neki anoreksični klinja prebije??

Ali najviše mi zasmetao onaj kreten koji je izvukao Frankie iz auta i udario je prilikom prve tuče.. kakav to idiot napada nevinu devojku? OMG! Ali, pokazala mu je ona. I zašto je uopšte teraju da puši kad nema pojma?
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355695#p2355695]Partybreaker napisao:[/url]WHAT THE FUCK?!
qft.

autodestruktivni porivi - ok - ali sve ovo što su sada nabacali nema ni trunku psihološke motivisanosti. nesuvislo over the top izdrkavanje kako bi se povećala gledanost.

a povrh svega, Nik se naprasno zacopao u Frenki. foreshadowing, anyone?

nema tu ni traga od scenarističkog plana i koherentnosti, građenja likova, radnje, itd. prsli su ko kokice, sada više nego ikad otkad je krenula nova generacija.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sad odgledah. Meh. Teen angst x10. Volela bih kada bi malko promenili formulu, tj. kada ne bi gurali da druga sezona svake generacije bude obavezno puna usiljene drame. Mislim da bi mnogo bolje bilo. Al' ajd.

But I do love Johnny Sessions. :D

Korisnikov avatar
By wizzy
Ja mislim da Skins posle ove sezone definitivno odlazi u istoriju, a mozda je tako i najbolje. Posle svog ovog nakaradnog unistavanja, od finala 5 sezone, ako se neko uopste i seca, svadba a la Skins, znao sam da ovo nece jos dugo. Inace prosto mi je neverovatno kako su od lika weird i androgene Franky sa pocetka novog serijala, uspeli da dodju do nove verzije Effy :spava:
Korisnikov avatar
By Misfit
antisrpska kampanja se nastavlja sa skinsima. :party:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Lik koji glumi Nicka je užasno loš glumac. Džabe odlična režija kad on svojom tupavom ekspresijom i flegmatičnošću upropasti ionako debilne scene i dijaloge.

Dakota je odlična, samo što joj lik šeta od krajnosti do krajnosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!