Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Ma jok bre, kakva crna biseksualnost! Pogotovo je nema u Srbiji! Ako u Crnoj Gori i Jagodini nema gejeva, e onda vala u Srbiji nema biseksualaca!!! :sudija:
Korisnikov avatar
By gossip
mene mogu da privuku oba pola...ali konkretne stvari mogu da radim samo sa muskarcima...sa devojkama mi ne prija...da li sam gej ili bi...svejedno mi je...anyways...takodje msm kako smo svi mi bi...tj da niko nije 100% gay/str8 nego da smo svi negde izmedju :) ja sam eto 90% gay :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Oziris, sad si se malko zaletio... baš zato što nema gayeva sve je prepuno bipsića... mislim na Jagodinu, jelte... CG je na pragu gay brakova...
Korisnikov avatar
By Incubus
Zašto da ne postoji? Ne smatram se biseksualnom osobom iako se podžahkad prcnem sa ženkom ljudskog roda, ali to je druga tema.

Elem, bjež'te od normiranja pls
Korisnikov avatar
By Oziris
A ne, nisam se zaletela! :lol: Ja samo odgovorih u skladu sa izjavama visokih zvanicnika doticne drzave i opstine.
Korisnikov avatar
By pochi
Originally posted by alexandermagic

Hm, kad mi netko krene trubiti kako ne postoji, najradije bih toj osobi golim rukama iščupao jetru i nahranio je istom.

OnT: Naravno da postoji i te osobe su diskriminirane, itekako.
O moj Bogo. Mislim da je tvoj govor mrznje veci problem od te spomenute "diskriminacije" :roflmao:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Oziris

Ako u Crnoj Gori i Jagodini nema gejeva, e onda vala u Srbiji nema biseksualaca!!! :sudija:
bome, sad ima gejeva i u crnoj gori. od prije mjesec-dva. :D
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam da li sam pre komentarisao na ovu temu xD
sve u svemu...verujem u bisexualnost...stavishe msm da smo svi bisexualni do odredjenog stepena... mene eto 97% privlache likovi i 3 % likushe :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Čini mi se da sam u poslednjih 12h videla dva puta i jednostavno moram da reagujem. :grin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Naročito kod onog korisnika koji iznosi podatak da ga u 97 posto slučajeva privlače likuše.
Ili to možda znači da sa 97 posto svojih kapaciteta voli likuše, a sa 3 posto likove... ?
:neznam:
By Paris
'Zene su strejterke u fazi' je bio drugi deo njihove teorije koja je imala cudan evolutivni tok.
Prvo smo mi biseksualci bili negirani, ali sad kad su lezbe pozelele da smuvaju strejterke odjednom se javila ideja da smo 'svi mi ustvari biseks'.
To se najbolje moze dokazati ako se strejt zena napije i odvede u krevet.
Korisnikov avatar
By bu
pa sta znam..ja msm da postoji..al da je to neka faza prolazna..mene privlace i muskarci..al mogu samo da se ljubim sa njima i to je to..za ostalo mi sluze zenske :D..
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!