Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Zbog frizidera koji se ne zakljucavaju.
Da izdrzim jos sutra (da koleginica iskoristi slobodan dan), i picim kod lekara da otvorim bolovanje, pa kud puklo da puklo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li volite da se sankate ?
Stekli su se uslovi. :yay:
Sneg pada, a kako javljaju na telEvizOru, padaće danima.
Iako sam već mator pičkast momak sa pederastičnom facom, godinama me ne napušta želja da sa velikim ushićenjem sednem na sanke i spustim se niz neko obližnje uzvišenje, brežuljak i sl.
:skijanje:
Volim i da se prevrnem sa sanki i uvaljam se u sneg.
Da li uzgajate sličnu pasiju ?
:skijanje:
Korisnikov avatar
By Tungi
Evo danas već imam subjektivan osećaj hladnoće. I toplije je nekako i prizor je lep :)
Korisnikov avatar
By Mars
Volim samo da me vuku u sankama :sweet:

Spuštanje nizbrdo silama gravitacije mi nije uopšte zanimljivo (o penjanju uz brdo protivno tim istim silama gravitacije - tek da ne govorim...)

Ali da me neko vuče u sankama...da sanke imaju naslon...da je sve lepo tapacirano, da imam preko ćebe...i da me neko vuče...ahhhhh!!!

Za sada neostvarene želja mi je da se vozim u onim velikim ruskim saonicama sa konjima, po nekoj ledenoj noći...
Korisnikov avatar
By Mars
Samo malo veće i ne ovako sladunjavo :D

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352060#p2352060]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352048#p2352048]*deni* napisao:[/url]Da li volite da se sankate ?
da. bas sam jucer pricao s frendovima kako trebamo ici na sankanje.
zasad imamo dva problema:
1. nemamo sanke
2. pojma nemamo gdje se ljudi sankaju u zagrebu
^^
1. Otmite ih nekom djetetu
2. Valjda imate neku visoravan tamo, gde se djeca sankaju ? Samo pratite trag ushićene djece koja nekud odlaze vukući sanke i garant će vas odvesti do prvog zagrebačkog svratišta za sankanje.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Daaaaaaaa.... Ja najviše volim da ponesem krišom pljoskicu i da iz nje tajno srkućem, izazivajući na kraju iznenađenje okoline i pitanje : '' Pa, kad si se i gde ti stigao napiti ? ''
:rumtea:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352076#p2352076]*deni* napisao:[/url]Daaaaaaaa.... Ja najviše volim da ponesem krišom pljoskicu i da iz nje tajno srkućem, izazivajući na kraju iznenađenje okoline i pitanje : '' Pa, kad si se i gde ti stigao napiti ? ''
Isto.

Jednog leta na izletu sa firmom...ja ponesem tatrapak golf soka od grejpfruta sa pola votke u njemu. Pa još smrznem da tamo bude ladno kad se otipi. I u autobusu ponodim moju dragu koleginicu poznatu i po tome da voli dobro da cugne (i još po nečemu)...na šta ona meni prezrivo "Ma šta ti je, neću valjda SOK da pijem".

Posle se jako prijatno iznenadila, silno kikotala i ganjala me tamo "daj mi malo SOK! daj mi malo SOK!" na prilično čuđenje ostatka grupe..

A isto to nosim i na hladno kad idem, samo ga ne smrzavam.

Slika
Korisnikov avatar
By Sheytan
Zbog snežnih padavina đaci beogradskih osnovnih i srednjih škola neće imati nastavu danas, petak, u popodnevnoj smeni, odlučila je pre podne gradska uprava Beograda.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352127#p2352127]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352076#p2352076]*deni* napisao:[/url]Daaaaaaaa.... Ja najviše volim da ponesem krišom pljoskicu i da iz nje tajno srkućem, izazivajući na kraju iznenađenje okoline i pitanje : '' Pa, kad si se i gde ti stigao napiti ? ''

Je l' sam ja jednom to bio, kad si obećao da ćeš doći sober i da samo sokiće pijemo? :smeh:
Ja mislim da jesi.
:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kad sam ja bila bas, bas mala, secam se da je bilo mnogo vise snega nego sada

i nikakvo poluvanredno stanje sa sve obustavom nastave nije zbog toga nastalo

jedino je valjda razlika sto se sada svi nesto fancy oblace, pa im je hladno, ne znam

drugo objasnjenje je da smo kao populacija postali osetljiviji

PS. Danas videh zenu kako u cizmama sa visokim potpeticama, u suknji i onim tanusnim carapama (takozvanim kurtonkama) nabada po snegu.
Ma, nemoj da pricas da ti je u tome hladno i da jedva hodas?!
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ma kakve sanke kakvi bakarači... najlon džak pa niz breg, neponovljivo iskustvo. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mhm... I sediš na gumenoj krofni narednih 5 dana. :mlados'ludos':
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jesam pomenula da govorim iz iskustva? :fantomskibolovi:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352201#p2352201]4NY K3Y napisao:[/url]kad sam ja bila bas, bas mala, secam se da je bilo mnogo vise snega nego sada

i nikakvo poluvanredno stanje sa sve obustavom nastave nije zbog toga nastalo
Ja sam još matoriji i također pamtim oštrije zime sa više snega nego sada, koje su prošle bez ikakve drame.
A sad čujem na telEvIzoru da se razmatra mogućnost da se na teritoriji cele republike proglasi vanredno stanje.
Bože me sačuvaj.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
Dramoseri. Ja koliko znam, februar je uvek bio ovakav, ostar ,

dsa snegom.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Setiše se da otpuste paru u kotlarnici u zgradi.. ili da pročiste cevi... ili nešto tako (ne razumem se). Uglavnom, od pre sat vremena se šetkam bez džempera po kući. :rock:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam juce bila napolju 3 sata, od toga sam skoro sat vremena cekla prevoz i smrzla sam se ko picka. a ja volim zimu. bas je 'ladno, zbog kosave to deluje bar jos 5 stepeni hladnije. ja se secam zime 2004/05 kad su temperature padala i na -25 u mom rodnom gradu, i nije mi bilo ovoliko hladno koliko ovih dana u beogradu. kosava je cudo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!