Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Juče sam pravila sok...20kg voća i povrća otprilike preradila...
Danas ništa nisam pravila.

Verovatno neću ni sutra...
By str00ja
Omlet sa rendanim kačkavaljem i dimljenom šunkom. A juče sam testeninu sa tunjevinom i gomilom jos dodataka, ostalo mi i danas, njam.
By alexandermagic
Danas sam pravo nabrijan da nakuham i ispečem gomilu stvari, sve dok dečku ne eksplodira želudac. VErujem da bi mom dragom žderonji to bila najslađa smrt. :D
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343371#p2343371]Mars napisao:[/url]Popaje, kako pravis kelj?

Nadjoh ga danas na listi zapostavljanih namirnica...

Ja ga uopšte ne jedem.
Nije Popeye, ali evo da ti ja odgovorim :D
Ja kelj uglavnom jedem na lešo.
Dakle, kelj narežeš nožem na komade srednje veličine i opereš. Zakipiš vodu sa solju, ubaciš unutra krumpir narezan na kockice i kada je otprilike krumpir kuhan na pola, ubaciš kelj i kuhaš ga dok se ne skuha i krumpir. Osobno, volim kad se krumpir u lešovini malo raskuha a ti kako želiš.
Ocijediš, vratiš nazad u lonac i onda ga malo poliješ sa maslinovim uljem, dodaš nasjeckanog ili protisnutog češnjaka, malo papra i onda promiješaš. I to je to.
Mars napisao:Jel može svež, kao salata?
A imaš sto varijanti za salatu, evo ti neke:

http://vegan.editboard.com/t641-bogata-salata-od-kelja" target="_blank
http://www.coolinarika.com/recept/salata-od-kelja/" target="_blank

Mars napisao:

Zato što je tema "Danas sam pravila..."

:alexis:
Ako, ako, baš ti fino stoji, moš to prebacit i u druge teme :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Divne sendviče, koji će mi doći glave, pre ili kasnije.

Sendviče sa Mexicana sosom!
Plus kačkavalj! Plus zelena salata!

:drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Supu iz kesice.
Pitu sa visnjama - kupovnu, za pecenje.
Zu-zu - za pecenje.

Resio da se ugojim!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
supu

mix povrce bareno

i zvezdu rucka - sos od djumbira (svezeg) i narandze (isto sveze, jel te)

njami njami
Korisnikov avatar
By Herald
Jaja sa slaninom. Kukuruz sa svinjetinom.
Korisnikov avatar
By Srklet
paprikaš, i ispalo je - netipično za moje kuharske sposobnosti - super! :yay:
doslovno za prste polizat. :meso: izgleda da mi te čorbaste stvari idu. :napitak:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Jos uvek zvanicno kuvam mada sam iskljucila sporet. I majke mi necu vise da kuvam bez alkohola, da mi se desi kao sad da pocugam i da hocu jos a proslo je 10! Glupo je preci sa vina na pivo,al kad nema nista drugo. Opekla sam jezik. Ima stesujem pun spajz alkohola.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
A, da. Pravila sam neki pilav sa pecurkama i povrcem - sargarepa, kukuruz, grasak...
Korisnikov avatar
By Mars
Danima nisam ništa nisam pravila, a još manje kuvala..Na konzervicama živim, nemam vremena da planiram unapred šta mi treba, uh...

Sad sam istresla konzervu seckane cvekle...pa sam naseckao kupus na krupno, pa sam to izmešao. Pa sam dodao konzervu leblebija...pa sam razmutio kiselo mleko sa maslinovim uljem pa sam to prelio...pa sam posolio i dodao malo kima i naprskao limunovim sokom...

I otvorila sam konzervu pilece supe pa sam to jela.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353688#p2353688]Mars napisao:[/url]Danima nisam ništa nisam pravila, a još manje kuvala..Na konzervicama živim, nemam vremena da planiram unapred šta mi treba, uh...

Sad sam istresla konzervu seckane cvekle...pa sam naseckao kupus na krupno, pa sam to izmešao. Pa sam dodao konzervu leblebija...pa sam razmutio kiselo mleko sa maslinovim uljem pa sam to prelio...pa sam posolio i dodao malo kima i naprskao limunovim sokom...

I otvorila sam konzervu pilece supe pa sam to jela.

kako si ti meni sladak kad pricas u zenskom rodu...
Korisnikov avatar
By Blady
Projara, uspesno napravljena :mljac:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Danas nista. Juce rizoto sa pecurkama. Sad bih knedle al tebri se smucile vise :lol: a taman sam naucio da ih pravim a da se ne raspadnu ili da ne budu pretvrde, a volim pretvrde, ne znam ni zasto pokusavam da ih napravim da ne budu :retard:
Korisnikov avatar
By Hys.
Slane i slatke palacinke na Momoovom tiganju, koji je odlican. I muka mi je od sebe.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!