Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne mogu a da se ne otmem utisku da je tasa rekla da si ateista koji je rekao slava.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346881#p2346881]tasa napisao:[/url]
nego jedino je, verujem, poznato samopostovanom ateisti zasto spominje koju slavu slavi njegova porodica a naravno i on sam jer da nije tako ne bi je spominjao - barem ja ne bi da sam ateista
:lol: what would tasa do? :lol:
recimo da nije teško shvatiti, onima koji imaju s čime.
misljenje onih koji prodaju veru za veceru nema nikakvu tezinu ni vrednost
imal još neka čobanska mudrost ovu temu, ovo s verom i vecerom je pomalo dosadnjikavo. :zeva:
naravno, pokusaj zamisliti i tebi nepoznat koncept: moguce je ne biti ovca krscanskog stada bez ikakve koristi (aka vecere) od toga. ako je danas ista profitabilno na balkanu, onda je to biti veliki vjernik. meni se cini da je mnogo strasnije od prodavanja vere za veceru - prodati ljudskost za vjeru.

ne moras biti vernik da bi postovao one koji to jesu
upravo si ih nazvao ovcama a to je ono o cemu pisem
ovce, stada i pastiri su standardna krscanska terminologija. covjek bi ocekivao da je jedna smjerna pravoslavna vjernica, koja je povrh toga i rodjena kao plemenito bice, barem malo prelistala bibliju.
dakle, ne nazivam ja vjernike ovcama i stadom, to cini biblija. :pop:
ono pominjanje slave sv nikole tek ne razumem
i nikad i neces! :jezik:
strasan je komsar u tvojoj glavi... :srbin:
sta znaci rijec 'komsar'? ne govorim šumski, nažalost. :sniff:
kosmar = ateista koji napominje koju slavu slavi njegova porodica :doh: :doh: i opet :doh:

ateisto koji se vatas za sv nikolu POSNOG :bye:
neka se sa tobom bave neki drugi ja sam svoje videla, rekla, zavrsila i dalje nemam vremena za ovakve...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346898#p2346898]tasa napisao:[/url]kosmar = ateista koji napominje koju slavu slavi njegova porodica
ti jednostavno ne znaš sto znaci rijec 'košmar'! :pokazuje:
neka se sa tobom bave neki drugi ja sam svoje videla, rekla, zavrsila i dalje nemam vremena za ovakve...
tako je govorila i zelenabombica pa se onda deset puta vracala. :drama:
zakuni se na republiku srpsku, djecu koju su 1991. ubili mudzahedini u sisku, vasilija kačavendu, laktaše i svetog nikolu, pa ti povjerujem. ^^
inace, bas naletih na tekst u kojem je dovoljno zamijeniti rijeci 'hrvatska' i 'goran dodig' s 'republika srpska' i 'tasa', pa da bude jasan moralni profil krvolocnih domoljuba, gdje god bili:
http://www.novossti.com/2012/01/sipak-od-drzave/" target="_blank

To ne znači da je Goran Dodig moralna ništarija, nego da voli Hrvatsku. A kada voliš Hrvatsku, ne možeš ne biti moralna ništarija, smatra Goran Dodig. Tada ti je “važno braniti zemlju” i podupirati “koncept obrane zemlje”, makar zbog toga bolničku ustanovu morao pretvoriti u depadansu hrvatskog logora u susjednoj državi.

Danas, osamnaest godina kasnije, Goran Dodig i dalje kipti od vojno-redarstvenih emocija, prožima ga kaplarski entuzijazam, drži da je novinarstvo gorivo ratnoga stroja, da je istina oružje neprijatelja, da je stvarnost nespojiva s idejom domovine, da oni koji na njoj inzistiraju domovini rade o glavi, te ih i sada valja pribijati na stup srama kao kvislinške zlotvore i izdajnike vlastitog naroda. To je zato jer Goran Dodig voli Hrvatsku.
Korisnikov avatar
By Stripi
odličan tekst.
Naveo me da pogledam to čudo na HRTovim stranicama.
Bivši ambasador SAD u BiH: Ne treba ukinuti RS, "Dejton 2" nije realan

VAŠINGTON - Bivši ambasador SAD u Bosni i Hercegovini Ričard Kauzlarić ocenio je da Dejtonski mirovni sporazum nije rešio sve probleme u toj državi, ali da nije realno da se u budućnosti organizuje neka međunarodna konferencija na kojoj bi došlo do izmene Dejtona.

Kauzlarić je u izjavi Tanjugu naglasio da ne veruje da bi Rusija prihvatila novi dogovor koji bi prekomponovao sadašnje uređenje BiH.

"Dejtonski sporazum nije bio stvoren da reši sve probleme, već je služio tome da se završi rat i u tome je uspeo. On nije odgovorio na sve probleme i na buduću političku strukturu zemlje, ali mislim da nije realno da se organizuje nešto kao što je Dejton 2", kazao je bivši američki ambasador u BiH.

On je dodao da bi za narod i političare u BiH bilo bolje da gledaju napred, nego što misle kako da se dođe do novog Dejtona.

Govoreći o budućnosti BiH, Kauzlarić je rekao da smatra da ne bi bilo dobro da ona postane totalno centralizovana država, u kojoj bi se sva vlast preselila u Sarajevo, ili da entiteti krenu ka samostalnosti, nazvavši oba rešenja ektremnim.

On je, međutim, dodao da ako BiH želi da postane članica EU, neka ovlašćenja entiteta će morati da se prebace na vladu BiH i da ojačaju institicuje u Sarajevu.

Na pitanje da li treba ukinuti Republiku Srpsku, Kauzlarić je kazao da nema razloga da entiteti ne postoje i dalje, navodeći kao primer postojanje saveznih država u SAD.

"Nema razloga da se ne ide dalje sa entitetima, sa stepenom vlasti koji predstavljaju interese naroda, ali je suštinski važno da entiteti ne treba da se zasnivaju samo na jednoj etničkoj grupi", kazao je on.

Kauzlarić je kao primer multietničke države naveo Srbiju. "Dovoljno je pogledati iz Zvornika preko reke i videti džamije na srpskoj strani", zaključio je Kauzlarić, koji je bio američki ambasador u BiH od 1997. do 1999. godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!