Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Bas sad pise jedna devojka iz mog odeljenja u osnovnoj:

,,KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE I KAKO KAZE MOJA BABA IDU MARA I SVATOVI. HE, HE, HE!!!" (koliko znam, potukla se skoro /po jednoj varijanti tukla, po drugoj su se samo cupale za kosu/ sa bivom devojkom sadasnjeg decka... :hypno: ).

Hajde vi.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Sleeping diagonally in your double bed because your a single bastard.
Korisnikov avatar
By Blady
Esmeraldine siske :lol:
Plakanje po autobuskim stanicama

A ne, ovo je tema o statusima :smeh:

Seticu se..
Korisnikov avatar
By Blady
" E sad odgovor na ono 'ko vam gleda profil' , ja vam gledam profil. Dosadno mi na poslu i sad vam preturam po profilima. E. "
Drugar od jutros...
(disclaimer: balvan-mode uključen komendije radi :D)

"Okasneli apdejt: Nači, ulazim u avion, u fazonu opušteno, kad divim ispred sebe - Dragan Todorović, biće tipa radikalno. Mislim se: "Ha, ovo ide na status". Tamše dalje, ka svom mestu pod šifrom 16F, kad ono na mestu pod šifrom 16E, što će reći pored mene - Mićun. Mislim se: "Š'a je ovo, ekskurzija!?". Izneverujem, krenem da se okrećem oko sebe: iza mene Nataša Jovanović, levo Aligrudić i po dijagonalama par poznatih parlamentarnih faca čija sam imena imao sreću da ne zapamtim. Mislim se: "Okej, nalazim se u j-benom vicu". Ali nije Mangula bio hejter, ispoštovao je gospodu što se na zasedanje Saveta bezbednosti ipak voze klasom tipa drugom, pa još presedaju, sirotani, sa sve ostalim plebsom."
Dobro jutro vam zelim :-)

Sve svetske ekonomske krize koje su tu i koje, kako mnogi tvrde sa strahom, još stoje pred nama, uteruju velikom broju ljudi strah u kosti. Ako se mi osećamo duhovno bogatim i ako naš život ne zavisi samo od novca nego vidimo i sva druga bogatstva koja su nam podarena, imamo šta da damo, možemo i da primimo, onda nam nijedna ekonomska kriza ne može zadavati brige. Svi oni koji se identifikuju sa svojim unutrašnjim bogatstvom nikada ne mogu biti siromašni.

Jašta. :awesome:

Chicken breast, #unicornblood and 3 ambien right before bed calls for a pink floyd type dream

:awesome:
DOBAR DAN DRAGI PRIJATELJI POZDRAVLJAM VAS SVE OD MOG ♥ I ZELIM VAM PRIJATAN DAN! DA NE ZABORAVIM DA MNOGE DAME ZABORAVLJAJU DA JA IMAM OVDE MNOGO PRIJATELJA KOJE POSTUJEM I VOLIM! A NEK ME NE SMATRAJU DA SAM NJIHOVA VESALICA KOJA NEMO CEKA DA OKACE NJIHOV KAPUT POSLE VUCARANJA,JA NIKAD VISE NECU BITI NIJEDNE DAME KOLETARNA STETA,TAMAN DA JE NAJVECA DAMA OVOG SVETA!!!!

Ovo mi možda i ne bi bilo "hitično" da se ne radi o čovEku rođenom 1950.godine, tako da se napisano može pripisati takozvanoj profesionalnoj žrtvi.

I daaa, nije zaboravio da lajka svoj status, što će reći da ipak u svemu tome uživa. Dražesno.
Korisnikov avatar
By Blady
That awkward moment when you drop something in a store and can't put it back properly, and you see the sale assistant staring at you. :P
Korisnikov avatar
By Galadriel
Google es mujer, no te deja terminar una frase y ya te esta dando sugerencias...
Kurva, drolja, glupača, ufurana, arogantna... POJEDINI muškarci nađu toliko sinonima za rečenicu "Cura me neće, džaba mi sve."

Sladak je veruj mi. Cekaj da nadjem bolju sliku.

i na kraju:

Onaj osecaj kad radis test a znas samo ime i prezime. Cak ni za datum nisi siguran.

:smeh:
Са небеса глас се чује,Свети Ђорђе поручује: Ко се крсти са три прста,ком' је вјера јака,чврста,нек' подигне здравицу за председника Коштуницу!
Trenutno je u jednoj fejsbuk grupi glavni hit izvesna Zorica Todosijevic Zoka, zaboravljena folk pevacica iz devedesetih.
Neko je iz sprdnje otvorio njen fen pejdj sa nakaradnim montiranim slikama i statusima, pa sad ko god lajkuje taj pejdj dobije protestnu poruku od prave Zoke Todosijevic u kojoj ona zahteva da se taj pejdj ne lajkuje. Ko ipak nastavi da lajkuje i komentarise pejdj dobija novu poruku punu uvreda, kletvi i pretnji.
:krezavi:
Probajte i vi

http://www.facebook.com/pages/Zorica-To ... 9502561933" target="_blank
evo sad citam da je pejdj privremeno sklonjen u bunker,jer je Zoka na svom zidu javno prozvala sve svoje prijatelje sto ne prijavljuju pejdj,pa on opstaje vec vise od mesec dana i "moralno degradira njen lik i ime" :lol: pa su autori resili da sakriju privremeno pejdj :lol:
Kako mi idu na pizdu ti malograđanski, upeglani, patetični statusi korisnika, na koje rodbina i prijatelji ispisivača ispisuju takođe jednako ljigave odgovore.
Kao da su na nekoj seoskoj svadbi, pa se prikazuju u najlepšim odelima i sa najlepšim frizurama.
Bljuc.
:bljak:
Дневне новине "BLIC" најбољи су доказ да папир трпи све,такво смеће од штампе показује дно које се досегли "ПЕТОКТОБАРСКИ пионири",на срећу СРБИЈА и СРБИ схватили су да ,такви бедни медији ,ти бескичмењаци и протуве ткз.новинари"слободних медија"(B92,Danas...) ,који су толико навијали за "жуте"...све су маске пале .. .....бесповратно одлазе на ђубриште српске политичке сцене...и заборав ...али има наде ,МОГУЋЕ ЈЕ ...Синиша нови селектор ,Тома нови председник ...полако али сигурно васкрсава Српство и у Србији!

:facepalm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!