Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By el jaguar
smijem se često i glasno...a toliko se,u zdravlje istog i postidim...zarumenim i zbog toga,onako srecna pizdim..jbga ,tako je kako je:)))
Korisnikov avatar
By Myself
Juce sam se mnogo smejala i zato, sto bi rekla jedna moja drugarica, znam da dolaze lepi, vedri i suncani dani. :)
Zivot zna da bude divan.
Korisnikov avatar
By Taki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347846#p2347846]sapa09 napisao:[/url]Dakle, koliko vi volite da se smejete? :) I da li nekada neka nepoznata osoba moze iskrenim osmehom da vam ulepsa dan? :)
Boože... ja se smejem i kad plačem.
Često se smejem i imam zarazan smeh, ali ta vrsta smeha kod mene se javi samo kad ne mogu da stojim ili sedim nego se srušim na pod koliko mi je nešto smešno i umirem. To mi je jedan od najlepših trenutaka u životu. :)

A odgovor na drugo pitanje je naravno da može. Evo baš danas najlepša vlasnica butika u gradu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle

često se smejem. češće zasmejavam druge.

kad sam zaljubljena non stop mi je blentavi osmeh na licu ko idiot izgledam i onda tako kad šetam gradom kao aj smiri se smiri se gledaju te ljudi ko da nisi normalna mislim nije da jesi ali oni to ne znaju pa se uozbiljim na pola sekunde i onda se još više iscerim ali tad me i onako zabole što delujem ko debil.
smejem se kad se setim nekih stvari. znači mogu i da umirem od smeha samo od sećanja
smejem se i kad mi je svega preko kurca. onako iz inata.
ma smejem se i kad plačem sama zbog koznačega. što je retko zapravo ali i taj osmeh mi je baš drag.
i ljubimci me nasmejavaju dosta

a ovo drugo, da, naravno da može. bude mi drago kad zateknem iskren osmeh na bilo kome, pogotovo na deci. a i kad mi neko uputi osmeh, ali isto iskren, ne iz ljubaznosti. i uzvratim ga uvek

zapravo često i sebe začudim količinom sopstvenog osmeha u poslednje vreme
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!