Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Glasnik
Po centru grada. :D

Po vremenima sretanja kontam da sam ga prvi put video pre odlaska na gostovanje u Prvoj TV, a drugi put predveče, kad se s istog vraćao.

I ni ''ćao''. :(
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347294#p2347294]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347290#p2347290]Popeye napisao:[/url]

ja sam zapravo, jos otkako je cijela prica pocela, htio reci da je taj stefan bas ruzan decko, ali sam se suzdrzavao. ruzan i glup. sad eto mogu, nema potrebe za solidarnoscu. :lol:
:lol:

@Anhe: ma daj bre, ti njegovi matorci su garant još gori od njega. Ko ga je pravio takvog? :lol: Meni nekako cela ta priča jadna... Ali ja uvek krivim roditelje za izrod. Blame the parents I say!
Po toj logici i roditelji roditelja su krivi sto su roditelji takvi. Dakle kriv je veliki prasak?
Ja sam pre za to da je svako odgovoran za sebe.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347375#p2347375]Glasnik napisao:[/url]Sreo sam ga juče dva puta u gradu... i pravi se da me ne poznaje. :rida:
E sad vi lepo tražite da vam vrati sredstva koja ste potrošili na njegov privremeni smeštaj u svojstvu '' prognanog lica ''.
Sada je jasno da on nikad nije bio prognan, jer sasvim nesmetano boravi u porodičnoj kući u Kuršumliji i prima u njoj vizite u vidu tv ekipa.
Reč je o prevari i to je osnov da mu tražite povraćaj sredstava.
By Glasnik
Ne bih se ja bavio više njime. ;)

Najradije bih obrisao temu.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni jednom Renoar nije hteo da se javi na ulici

:sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Poslušali su me da mu treba doktor?!

:radosnice:
Korisnikov avatar
By deran
gledo sam zadnjih pet minuta...

ne znam da li je psihijatar,ili seksolog...

uglavnom,zamerke su bile na estradizaciji "slučaja"...

i da,doktorica je kazala dok ne bude u beogradu parade,a na čelu parade ne budu političari iz samog vrha,bolje biti neće...
Korisnikov avatar
By deran
jeste,al ga nisam video,ja sam prebacivao programe i uhvatio sam kraj...

i to je bila jedna od primedbi-ono u stilu "sad vam otac reaguje tako,jer mu novinari dolaze u kuću,bolje da ste prvo sa njim razgovarali..."ili tako nešto...(da,doktorka mu je persirala)...

on se branio i govorio da je pokušao,pa se to okretalo protiv njega,i taj rad...

gledaćeš,na onom linku što je stripi ostavio...
By Glasnik
Ako su mu primedbe tokom cele emisije bile tog tipa onda to i nije bila loša emisija. :D
ne vem,nism zgledao celo emisijo... :lol:

al bar znaš što ti se nije javio... :D

a "slovenački" pišem pošto sam pokušao deniju da nađem neki snimak-i tamo je stiglo,a nađem ovo...

dakle:

Slika

Karleuša se mu je zlagala!

Stefan Radović (19) iz srbske Kuršumlije, ki je moral zaradi priznanja, da je homoseksualec, zapustiti družinski dom, zdaj pa je nameščen v varnem domu v Beogradu, je medijem pred kratkim zaupal, da je bila Jelena Karleuša ena izmed redkih oseb, ki mu je v teh težkih trenutkih stala ob strani in mu pomagala, da se izvleče iz depresije, v katero je padel po razkritju svoje spolne usmerjenosti.

Še več! Pevka je takrat potrdila, da bo Stefanu tudi finančno pomagala. “Pomagala mu bom, a ne želim, da se o tem piše,“ je nekemu srbskemu mediju dejala Jeca. Zdaj pa se je mladenič znova oglasil in dejal, da mu je pevka lagala. Od takrat se mu namreč ni več javila, on pa se bo sedaj moral vrniti v družinski dom

http://www.telegraf.si/karleusa-se-mu-je-zlagala/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
E, sad će da gledamo!

:B
Korisnikov avatar
By Mars
Od ove Ivane Bojović čovek može spontano da umre od dosade koju emituje okolo.

EDIT: pa dobro. Mislim da je emisija donekle relaksirala celu situaciju (osim onog dela o pretrpljenom strahu koji mu je napakovala GS Alijansa smeštivši ga kod nepoznatog muškarca).

Ostalo je bilo prilično ok...

Kilibarda: "Koliko vi mislite da..." :povez:
By Glasnik
Mogu da kažem da sam zadovoljan emisijom. :D

Što se tiče ''napakovanja'', čovek je proveren i nije uopšte pitanje da li bi ga GSA smestila kod nekog manijaka. Bilo je i različitih drugih opcija u priči, ali je on izabrao ovakav smeštaj. No dobro. Life goes on.

I ovde mi je u prvoj polovini emisije opredeljivanje paralo uši, ali čim je doktorka upotrebila orijentaciju, sve su se prešaltate na nju. :D

Sve u svemu, pozitivno mi je ovo bilo.
Svaka prilika da vidim Kilibardu, pa i ova, vrlo je dobrodosla.
Ima li neko nekog insajdera u novinama? Raspolozena sam za intervju, a kapiram da Marija ima Fejs pa mogu da jj se obratim za pomoc. Ona je iz CG i zna kako je to u malim sredinama.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sve su mi parale uši svojim 'tetošenjem'. Posebice homofobična Irina Radovic.
^

sa mog Fb profila:

STATUS:
Moji Fb prijatelji koji su: a) pravoslavne veroispovesti; b) lgbt; v) voljni da ucestvuju u istrazivanju >>> mogu da mi se jave kako bih ih uputila na odgovarajucu adresu.

*tu se malo colorado zajebavao, ali prelazimo na komentar br. 5:

lezbejka koju sam prihvatila jer je Makedonka:

,,A primas li i ateiste? : )))"

:facepalm:
Korisnikov avatar
By Mars
^

ništa te ne razumem, ali pitaću dećka da mi objasni šta si mi sad rekla, on zna sve za taj fb

:blentavi:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!