Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347129#p2347129]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346972#p2346972]Anhedonie napisao:[/url]Kolika li je to ljubav roditelja da ga posle svega ovoga docekaju rasirenih ruku a on se i dalje ponasa kao skot, koliko li samo pate zbog svega toga.
Jel ovo bio sarkazam ili si ozbiljan...? :nerd:
Ozbiljan. Nekako mi ne ide u glavu da su ti roditelji njega stvarno izbacili. Da jesu oni ga sad definitivno ne bi primili nazad. Vise mi se cini da je on napravio dramu oko roditeljskog pocetnog neprihvatanja. Zao mi je tih ljudi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Slozio bih se sa tim da ne postoje urodjene osobine. Koga onda kriviti, spermatozoid ili jajnu celiju?
@anhe: najlakse je oboje. :D

mislim, kak da kazem... i ja sam aut, i ti si aut, pa nismo isli po tabloidima... niti nam je palo na pamet... to sto je stefanu palo na pamet, a nije mu palo na pamet da zavrsi fakin srednju skolu, govori i o njegovim roditeljima. a ne samo njemu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Udario bih na saosecanje i to kako nisu svi ljudi savrseni roditelji i kako zbog toga ne bi trebalo da pate al to kod tebe ne pije vodu :lol:
pa ako od nesavrsenstva roditelja pate djeca, ne znam zasto ne bi od nesavrsenstva djece patili roditelji. :lol:

ja sam zapravo, jos otkako je cijela prica pocela, htio reci da je taj stefan bas ruzan decko, ali sam se suzdrzavao. ruzan i glup. sad eto mogu, nema potrebe za solidarnoscu. :lol:
Čujte, ima i dobrih strana ove Stefanove egzibicije - Kuršumlija se protresla, novinari zašli, pa ispituju lokalni kuršumlijski živalj šta misli o Stefanu i uopšte o homoseksualnosti, cimaju i lokalnu vlast, Stefan javno priča kako nije jedini gej u Kuršumliji, tako da Kuršumlija ispade poslednjih meseci jedna odista pederastična sredina.
:krezavi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347290#p2347290]Popeye napisao:[/url]
ja sam zapravo, jos otkako je cijela prica pocela, htio reci da je taj stefan bas ruzan decko, ali sam se suzdrzavao. ruzan i glup. sad eto mogu, nema potrebe za solidarnoscu. :lol:
Ali se dobro slika, fotogeničan je, može da bude, ne lep, nego atraktivan, kad se namontira. Mršav je i ima krupne oči, dakle - odlična baza iz koje majstori svog zanata mogu da naprave dobru sliku.
Nešto poput njegovog idola Jelene Karleuše sa početaka njezine karijere.
A to što je glup i bezobrazan, pa to mu je samo plus više za uspeh na našoj javnoj sceni.
:yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347290#p2347290]Popeye napisao:[/url]

:lol:

@Anhe: ma daj bre, ti njegovi matorci su garant još gori od njega. Ko ga je pravio takvog? :lol: Meni nekako cela ta priča jadna... Ali ja uvek krivim roditelje za izrod. Blame the parents I say!
Pa kad može da bude u pregovorima za ljubavnu vezu sa jednim novosadskim voditeljem, može da pregovara o bilo čemu posle toga.
Jeb'o ga otac blentavog i praznoglavog.
Jao, šta sve od naših srbijanskih pedera nećemo dočekati..
Korisnikov avatar
By Mars
Gde je taj snimak?

Trenutno najpoznatiji srpski gay a nije se pobrinuo da se snimak nastupa istog momenta pojavi dostupan na internetu - skandalozno!! I neprihvatljivo!!
Korisnikov avatar
By Stripi
izrečena.

*edit*

izrečena po drugi put.
Korisnikov avatar
By Mars
Паа ја сам видео као неки клип, профил Стефана за Великог Брата...али сам ем прво пустио без тона ем морао да прекинем ДА БИХ сада када сам се вратио сазнао да је видео недоступан.
Korisnikov avatar
By Stripi
kako? Ja ga još uvijek vidim?
Korisnikov avatar
By Mars
Пааа сад неће да ми пусти, каже није апликабилан видео на моубајл дивајизис, а ја се са таквог јављам и покушавао да му приступим.

А док је могло, Стефан се вртуцкао на столици и причао нешто.
Korisnikov avatar
By Mars
Ово је био одговор Стрипију.

А видиш, Дени, ни он га не види...
By Glasnik
Sreo sam ga juče dva puta u gradu... i pravi se da me ne poznaje. :rida:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!