Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Bolje profi gay nego netalentovani gay dj koji krije da je gay
Korisnikov avatar
By Mars
Profi gay, da...

Definitivno bi trebalo uvesti pojam antiaktivizam.
By Kragi
Znas kako, mali ima skole koliko i neki aktivisti i radi nista losije od nekih aktivista. Jedino sto nije placen za to da se provlaci kroz novine i eventualno prepucava sa nekim.
To sto ce ga neki homofob uzeti na zub i okarakterisati kao 'tipicnog pedera' nije moj problem jer sam za svoje okruzenje jedino odgovoran ja a istovremeno kontam da bi se i najboljima to desilo. :)
Uostalom, on nastupa iskljucivo u svoje ime i nema odgovornost prema donatorima. :D
Kao ni teret odgovornosti pred lgbt masom koji prefix 'aktivista' nosi.

Bilo bi cool zabraniti svim pederima u Srbiji da provlace kroz novine to da se gay iz bilo kojih razloga. Njegov zivot, njegova stvar.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345987#p2345987]Kragi napisao:[/url]Znas kako, mali ima skole koliko i neki aktivisti i radi nista losije od nekih aktivista. Jedino sto nije placen za to da se provlaci kroz novine i eventualno prepucava sa nekim.

Ne, on još uvek to radi za dz (eventualno to "pojavljivanje sa novim izledom" će da plati ta televizija, i to košta)

Ali to što on ne pravi štetu koju prave pojedini (ajd) zvanični aktivisti, činjenjem ili nečinjenjem, kvantitativno i kvalitativno, ne znači to što kažeš da on sam ne radi ništa lošije od njih.

Koji bre - rad?

Cela priča i potpuna istina o mom životu ??

Dečku treba doktor.
svakome kome smeta pogrešna slika koju neki peder stvara u javnosti, a sam taj ne stvara nikakvu sliku pedera u javnosti, doista se bez problema može konstatirati ozbiljna doza licemjerja.

s druge strane, kad stvaraš pravu sliku pedera u javnosti, i iza toga stojiš imenom i prezimenom, onda imaš pravo moralizirati. :smug:
Koliko sam čuo, on dosta komotno živi u porodičnoj kući u Kuršumliji.
TV ekipa je došla u tu kuću i naišla prvo na njegovu majku, koja je rekla da neće da daje izjave i da mogu odmah da idu gore kod Stefana u sobu. A otac je, pošto je čuo da dolazi televizija, otišao od kuće, dok snimanje ne prođe.
Nisu ti roditelji baš toliki bauci, rek'o bih po ovome.
:)
A možda su i nanjušili da bi im sin mogao nešto napraviti od svoje nove popularnosti i uzeti neku lovu, pa im više nije tako mrzak.
Dešavalo se to već na javnoj sceni.
Otac Slavice Ćukteraš nije hteo da čuje za svoju kćer '' pevaljku '', a kad se probila i počela da mlati lovu, naprasno mu je postala draga.
Zlotvori roditelji !
:njuska:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kolika li je to ljubav roditelja da ga posle svega ovoga docekaju rasirenih ruku a on se i dalje ponasa kao skot, koliko li samo pate zbog svega toga.
To je i meni malo čudno.
Onamo, prognan zato što je homoseksualac, roditelji babaroge, a ovamo - prima televizijske ekipe u porodičnoj kući u Kuršumliji, daje izjave, a otac mora da se sklanja u komšiluk, da bi izbegao snimanje.
U neku ruku, to mi je i baš dobar fazon, ali opet - ne stoji da su ti roditelji baš toliko netolerantni. Moguće da su zadrti i neprosvećeni, ali nisu izgleda neki monstrumi, kao što je to u početku izgledalo.
:)
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346972#p2346972]Anhedonie napisao:[/url]Kolika li je to ljubav roditelja da ga posle svega ovoga docekaju rasirenih ruku a on se i dalje ponasa kao skot, koliko li samo pate zbog svega toga.
a mozda to "sve ovo" i treba svim homofobichnim roditeljima kao lekcija da se bolje isplati biti prihvatljiv o homoseksualnosti deteta pa da ne bude ovakvih svakakvih "svega ovoga" skandala. :wundy:
Ja mogu da razumem i ovog Stefana što je izazvao ovu halabuku.
Video sam Kuršumliju. Pogled na to mesto čini da mi moj rodni Bečej deluje kao prava Kalifornija.
On je morao na neki način da sebe spasi od te užasne zabiti i okruženja u kojem je mogao - ili da se slomi, prilagodi i oženi , ne bi li se uklopio u kolotečinu tamošnjeg života, ili da se ubije, ili da pokuša da se izvuče odatle.
Cilj opravdava sredstva.
:yes:
Ipak je čovek sam sebi najbitniji.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346975#p2346975]*deni* napisao:[/url]Moram negde da pogledam tu emisiju '' Žene ''. Kažu da je juče bila na programu, ali je nema nigde na netu sada.
Pet zenetina sjetuje njega i sve se trude dati savet, a kuravela medije izeksploatisala koliko nijedna od njih pojedinacno u toku celog radnog veka.

Predstava za siroke narodne mase, opet ponovljena prica o misterioznom voditelju, o ocu... cak i pricali o kulinarstvu koje zavrsava. Mislim se ta se varjace u zivotu dovatiti nece.
Dobro, to se sve, pretpostavljam, odigravalo u studiju.
Mene zanima prilog napravljen u njegovom rodnom mestu, o kojem su mi pričali. Ili je to možda išlo u nekoj drugoj emisiji ?
Ma nista specijalno. Dali mu medijski prostor da ponovo pomene Karleusu i onako znacajno klimanjem glavom zakljucile da je greska dizati problem u medije vec da je trebao da razgovara sa svojim ocem i kaze mu sve sta misli i zeli, a ne da se prepucava preko novina.

Kao da je njegovom ocu trebalo reci nesto da bi imao odredjena saznanja! :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347006#p2347006]*deni* napisao:[/url]Ja mogu da razumem i ovog Stefana što je izazvao ovu halabuku.
Video sam Kuršumliju. Pogled na to mesto čini da mi moj rodni Bečej deluje kao prava Kalifornija.
On je morao na neki način da sebe spasi od te užasne zabiti i okruženja u kojem je mogao - ili da se slomi, prilagodi i oženi , ne bi li se uklopio u kolotečinu tamošnjeg života, ili da se ubije, ili da pokuša da se izvuče odatle.
Cilj opravdava sredstva.
upravo!
samo shto to ne treba potpisivati makijavelistichkim krilaticama vec je poenta ovde kako si fino rekao "On je morao na neki način da sebe spasi od te užasne zabiti i okruženja u kojem je mogao - ili da se slomi, prilagodi i oženi , ne bi li se uklopio u kolotečinu tamošnjeg života, ili da se ubije, ili da pokuša da se izvuče odatle." :up:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347188#p2347188]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347006#p2347006]*deni* napisao:[/url]Ja mogu da razumem i ovog Stefana što je izazvao ovu halabuku.
Cilj opravdava sredstva.
upravo!
samo shto to ne treba potpisivati makijavelistichkim krilaticama vec je poenta ovde kako si fino rekao "On je morao na neki način da sebe spasi od te užasne zabiti i okruženja u kojem je mogao - ili da se slomi, prilagodi i oženi , ne bi li se uklopio u kolotečinu tamošnjeg života, ili da se ubije, ili da pokuša da se izvuče odatle." :up:
Vidiš, Stefan kad je, kao pravi lukavi malovarošanin, kovao svoj savršen plan za izlazak iz Kuršumlije ( i iz anonimnosti ), nije pojma imao da će se njegovo delo ovoliko analizirati i pripisivati mu se svojstva sa nazivima ( makijavelistički ) za koje on nikad verovatno nije ni čuo.
:fancyklap:
Može da se prijavi javnoj zaštitnici građana Neveni Petrušić, pa da ona donese mišljenje i preporuku da Prva televizija pažljivije selektuje komentare posetilaca njenog sajta i ne objavljuje više takve komentare.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!