Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ajte sada nesto vise o ovoj temi, molicu lepo?
Izvori, sem onoga sa IMDB
Korisnikov avatar
By ryuk
Za par dana, imam ispit sledeće nedelje pa ne mogu do sledećeg vikenda nikako da ga odgledam.

Nije svako osvrtanje na nečije mišljenje ujedno i kompleks niže vrednosti! Besmisleno...

Amerikanci film doživljavaju kao izvor informacija. Zato je bitno da budu ili činjenično tačni ili da bude naglašeno da su naučna fantastika (kao LOTR)!
Korisnikov avatar
By Blady
Btw vidim da je nesto bas lose ocenjen.
No, ako vas ne mrzi dajte koji info :)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Prosto obožavam ove koji imaju stav o filmu koji nisu odgledali, već ga grade na osnovu pisanja novina, čiji novinari takođe nisu gledali film...
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345802#p2345802]ryuk napisao:[/url]Odvratna je. I ona i njeno polupismeno poznavanje istorije i pokušaj da svojim uticajem utiče na stvari koje niti razume i o kojima nije pozvana da daje mišljenje.

O Šerbedžiji ne znam šta bih mislio. Sa jedne strane radi svoj posao a sa druge nije da nema novca pa da baš mora svaki projekat da prihvati ma koliko gnusan bio.

Kusturica me je, svojom izjavom, sa druge strane oduševio!

Film bi, budući da propagira antisrpsko raspoloženje i potencira genocidnost Srpskog naroda trebalo apsolutno zabraniti!

:odlicno:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bole me guzica za Andželinu Žoli i njen film, došao sam da vidim samo šta je Vel imao da kaže, mislio sam da će napisati nešto o svojoj zemljakinji Žoliki, a on nam plasirao novu forumsku intrigu.
No, i to je dobro, nisam se pokaj'o što sam uš'o u temu.
:trach:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je Andzelina PRELEPA! :cobanica: :love:

(ima i o filmu, slobodno kliknite) :lol:

EDIT: oce li neka dobra dusa da mi ispiše smajlije varijacije na temu - plavuše?
Morao sam da stavim čobanicu iako nije bila moj prvi izbor. FAAALAA!
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde je rediteljka i scenarista :sweet:

Ali ti njeni šlicevi na haljinama... :drama:
By Kragi
Ta Versace haljina je savrsena.
Korisnikov avatar
By acid drop
Anđa se popravila. :yes:

OT: Srba, ne pravila atmosfera linča, a ne videla film! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346004#p2346004]Mars napisao:[/url]

EDIT: oce li neka dobra dusa da mi ispiše smajlije varijacije na temu - plavuše?
Morao sam da stavim čobanicu iako nije bila moj prvi izbor. FAAALAA!
Jedino znam i koristim : kosa : = :kosa:
Prikazalo mi se u listi smajlija i : cigara : = :cigara:

Nije Angelina glupa, samo je dosadna, što je možda gore... mada je kombinacija pomenute dve osobine nenadjebiva, smrtonosna.

Što se tiče filma, zaboravio sam da postoji 5 minuta pošto sam saznao za njegovo snimanje, a tako će biti i nakon ove teme, jednostavno me ne zanima. Glumačka ekipa mi nije zanimljiva, nimalo.
Korisnikov avatar
By Mars
Kako je samo iskulirala ponuđene ruke dok se pela stepenicama :drama:

Kakva žena...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Brad Pittu zabraniti dugu kosu, mada nije neki frajer ni sa kratkom (po mom skromnom mišljenju)... a Angelina je užasno građena, na stranu što je nekom u faci lepa ili nije (meni nije). Ima široka ramena, ni D od dupeta, krakata je...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346057#p2346057]Popeye napisao:[/url]ne bih znao, ja samo ne volim kad se prislino auta dupliće baniranih forumaša. ^^
ma, ja to samo spontano i mahinalno brzopotezno detektiram tj. njushim.
za dubiozne, mozda je changeling :giggle: , nije da se ne govori o Angelininom radnom opusu.
a i sam entitet ryuk je reagovao u joan crawford stilu kad su joj rekli u mommie dearest da je unfit mother..... :wundy:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja cu film gledati, kada budem u prilici.
Zapravo, svi ti naslovi za koje se vuku odredjene kontroverze budu mi zanimljivi, mnogi samo do prvog gledanja. Filmska industrija je, kao i forum, demokraticna. A to znaci da i idioti imaju pravo na misljenje i iznosenje istog. Ne vidim kako bi ovaj film naskodio imidzu Srba vise nego recimo Dom za vesanje ili Underground.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!