Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sylar
Baš je krasna ova maca :) :) :)
Moje su sve neke susjedove što navrate do mene samo na ručak.
Al neka... platit će susjed ;)

@Mars
Snjega? To bijelo čudo je palo možda 2 puta ove zime da bi se sljedeći dan istopilo :(
A ja se baš veselio igranju u snjegu sa Medom.
Al neka... dogodine će biti bolje
Korisnikov avatar
By Mars
Ako možeš, vodi ga negde gde ima, da se izjuri

:)
Korisnikov avatar
By Sylar
Da, al dvonožni meda :) od nekih 35god :andjelak:
Korisnikov avatar
By Galateja
Markizo, ja sam imala skroz suprotnu asocijaciju. Da si ti pružila tom psu vampirski ujed pa on kao blaženopočivši 'spava', a ti nagutana krvi imaš taj Monaliza osmeh. :awesome:
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343505#p2343505]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338200#p2338200]Azdaja napisao:[/url]mankibrd

Slika
Vaistinu nenormalnih kučića i vlasnika ima. Ovi se nisu smirili dok pola grane nije bilo pojedeno

Slika

Slika

pazi publiku :smeh:

od mojih kucica samo vera voli da se penje po drvecu... fjodor i shlogsi obozavaju vodu, sem voli loptu, a nova bebana (zmijka) voli da me vuce dok vozim rolere :lol:
Korisnikov avatar
By Sylar
kako natjeraš Zmijku da stane ili ne skrene negdje?
Ja probao sa svojim Medom i ni mi baš išlo...
Korisnikov avatar
By Tungi
Moja mešanka, vučjaka i rota :)

Slika
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344915#p2344915]Sylar napisao:[/url]kako natjeraš Zmijku da stane ili ne skrene negdje?
Ja probao sa svojim Medom i ni mi baš išlo...
to je vrlo jednostavno - potrebno je samo sa dresurom poceti sto ranije - od malih nogu
nisam strucnjak za to, ali je moja sarplaninka znala bukvalno u punom trku da se zaustavi kad viknem "Stani!" (vrlo bitno ispred raskrsnice kad se sa psom juris ulicom)
nosio sam i korpu i povodac (najcesce prebacen preko mog ramena, redje njoj na ledjima) i nije se mnogo udaljavala od mene na prometnim ulicama
na otvorenom i po parkovima je znala da se istrci, ali retko me je ispustala iz vida
razlikovala je reci "levo" i "desno" i bez greske skretala kada viknem ako je bila koji korak ispred mene
Korisnikov avatar
By Sylar
huh
svaka čast. onda ja imam ili vrlo tvrdoglavog psa, ili sam ja suviše ljen naučiti ga nekim stvarima. Kada sam ga uzeo k sebi doma... skoro mjesec dana sam se mučio sa njim da ga naučim da ne sere po kući. to je bio krvav mjesec koji mu necu zaboraviti :)

ok...nebitno sto nisi strucnjak. na koju foru si je dresirao da za ljevo-desno i stop komandu. gledam po netu i svi znaju nekoga, a ti mi možeš iz prve ruke dati savjet.
Nažalost moram koristiti davilicu kada ga vodim u šetnju...inače bi lepršao kao list lepršajući iza Mede kada povuče ko konj.
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345160#p2345160]Sylar napisao:[/url]huh
svaka čast. onda ja imam ili vrlo tvrdoglavog psa, ili sam ja suviše ljen naučiti ga nekim stvarima. Kada sam ga uzeo k sebi doma... skoro mjesec dana sam se mučio sa njim da ga naučim da ne sere po kući. to je bio krvav mjesec koji mu necu zaboraviti :)
ok...nebitno sto nisi strucnjak. na koju foru si je dresirao da za ljevo-desno i stop komandu. gledam po netu i svi znaju nekoga, a ti mi možeš iz prve ruke dati savjet.
Nažalost moram koristiti davilicu kada ga vodim u šetnju...inače bi lepršao kao list lepršajući iza Mede kada povuče ko konj.
uzeo sam je sa 6 nedelja, prvih dana imao stan tapaciran novinama, postepeno ih sklanjao i sranje i pisanje van kuce smo naucili u nedelju dana
nekako je sama shvatila da se ne sere na asfaltu, vec samo na travi - zemlji
davilicu je uvek imala oko vrata, kako je rasla samo sam dodavao par clanaka
u pocetku sam je vodio na povocu i svaki put viknuo "Stani" i zategao povodac, tako da se kasnije zaustavljala i bez povoca, samo na glasovnu komandu
kroz igru sam je ucio ono "daj sapu", pa onda "daj drugu sapu", pa "daj levu sapu" ili "daj desnu sapu" i povezala je to sa "Levo" i "Desno"
mislim da je za starijeg psa potrebno mnogo vise vremena i strpljenja (citaj tvrdoglavosti) nego za stene, kao sto i Azdaha kaze
Korisnikov avatar
By Markiza
A ja bih volela da vidim tebe vezanu lancem oko vrata kako spavas, a njega kako stoji pored tebe sa monalizinim osmehom, pa jos da okaci tu fotku na "zivotinjski svet" ili tako nesto.[/quote]

Pas je čekao dovršavanje boksa....i ,naravno,da ne može da tumara naokolo bez lanca radi bezbednosti drugih ljudi.Opreza nikad previše.Ima uredan i čist boks sa kućicom napravljenom specijalno za njegovu veličinu.Vakcinisan redovno i sa pasošem .I čuvan sa mnogo ljubavi.Ne mudruj o nečemu o čemu nemaš pojma. Slike su nastale spontano.
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345508#p2345508]Markiza_DeSad napisao:[/url]A ja bih volela da vidim tebe vezanu lancem oko vrata kako spavas, a njega kako stoji pored tebe sa monalizinim osmehom, pa jos da okaci tu fotku na "zivotinjski svet" ili tako nesto.

Pas je čekao dovršavanje boksa....i ,naravno,da ne može da tumara naokolo bez lanca radi bezbednosti drugih ljudi.Opreza nikad previše.Ima uredan i čist boks sa kućicom napravljenom specijalno za njegovu veličinu.Vakcinisan redovno i sa pasošem .I čuvan sa mnogo ljubavi.Ne mudruj o nečemu o čemu nemaš pojma. Slike su nastale spontano.[/quote]

ljubav vlasnika prema psu/keru/kuci se ne meri prema tome da li je box napravljen bas za njegovu velicinu :awesome:

A TEK AKO IMA PASOS, onda je faker?

sad da objasnim sve ovo...uzmem u pricu i tebe i nsc-a i ne prozivati zene koje se protive stavljanju kucnog ljubimca na lanac - glupace...

mogla si ga uvesti u kucu dok se boksic ne sredi...i da, nije ni boks idealno resenje, kao kucica za psa na otvorenom - trckaraju po dvoristu bez granica...;)
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 66
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!