- 15 Jan 2012, 20:27
Ukoliko mu je to zelja, ok, nemam nista protiv, ali to posipanje pepelom je taaaako out.
Odavno su srpske pevaljke prevazisle termin 'devijacija septuma' i presle na otvorenu pricu o peglanju nozeva za burek koje su imale. Mogao je i on lepo da izadje i kaze da, jesam gay, mozete da mi se sagnete, ja sam mala kucka, ujedam i ne dirajte me, a ne da glumi prepodobnu velikomucenicu koju otac sikanira.
Jbt zar ste poverovali u pricu da je njgovom ocu trebalo reci u lice da je gay pa da to tek onda covek shvati!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343572#p2343572]Kragi napisao:[/url]Donekle da, iako to nije prioritet i decko verovatno toga nit je svestan, niti bilo sta slicno zeli da postigne.Lepo, izasao s tim da je gay, ali skinuo bi kapu da je to uradio sa nekim visim ciljem, ovako smo potencijalno dobili srpsku varijantu posvuduse Marka Grubnica.
Ja na prstima jedne ruke, dobro ajd dve, mogu da ti najbrojim ljude koji su javno izasli sa tim da su gay a to je za postovanje (na stranu zelje, ambicije i pobude iz kojih se to radi).
Btw, i Ivan ima svoj posao, ne prehranjuje se i sl. pa ga ti prozivas
Ukoliko mu je to zelja, ok, nemam nista protiv, ali to posipanje pepelom je taaaako out.
Odavno su srpske pevaljke prevazisle termin 'devijacija septuma' i presle na otvorenu pricu o peglanju nozeva za burek koje su imale. Mogao je i on lepo da izadje i kaze da, jesam gay, mozete da mi se sagnete, ja sam mala kucka, ujedam i ne dirajte me, a ne da glumi prepodobnu velikomucenicu koju otac sikanira.
Jbt zar ste poverovali u pricu da je njgovom ocu trebalo reci u lice da je gay pa da to tek onda covek shvati!