Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343572#p2343572]Kragi napisao:[/url]Donekle da, iako to nije prioritet i decko verovatno toga nit je svestan, niti bilo sta slicno zeli da postigne.
Ja na prstima jedne ruke, dobro ajd dve, mogu da ti najbrojim ljude koji su javno izasli sa tim da su gay a to je za postovanje (na stranu zelje, ambicije i pobude iz kojih se to radi).

Btw, i Ivan ima svoj posao, ne prehranjuje se i sl. pa ga ti prozivas :D
Lepo, izasao s tim da je gay, ali skinuo bi kapu da je to uradio sa nekim visim ciljem, ovako smo potencijalno dobili srpsku varijantu posvuduse Marka Grubnica.
Ukoliko mu je to zelja, ok, nemam nista protiv, ali to posipanje pepelom je taaaako out.

Odavno su srpske pevaljke prevazisle termin 'devijacija septuma' i presle na otvorenu pricu o peglanju nozeva za burek koje su imale. Mogao je i on lepo da izadje i kaze da, jesam gay, mozete da mi se sagnete, ja sam mala kucka, ujedam i ne dirajte me, a ne da glumi prepodobnu velikomucenicu koju otac sikanira.

Jbt zar ste poverovali u pricu da je njgovom ocu trebalo reci u lice da je gay pa da to tek onda covek shvati! :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343519#p2343519]Mars napisao:[/url] Celo društvo je ogrezlo u nasilje i primitivizam - pa čemu čuđenje kada jedan gay pripadnik pokaže te osobine (itd, u raznim temama ovde se to provlačilo).

iako je dat najnoviji materijal da i ja uvidjam da u Stefanu moguce chuchi (ili je moguce vec isplivala?) attention whore gej trash-ara, ne vidim medjutim kakvo nasilje pa i primitivizam (kakogod da se definishe taj pojam) to Stefan pokazuje?

Podrshka postovima Kragija ovde!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Vel, kako bi se osecao da pruzis nekome izlaz u skoro bezizlaznoj situaciji a taj neko je odbije jer hoce vise i jos krene po medijima da prica kako mu nisi pomogao dovoljno i kako niko ne zeli da mu pomogne? I tako par puta.

I jos bolje, kakve osobine ima takva osoba?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Permission to vomit.

Name dropping mu je slab... treba izjavljivati gluposti u sledećoj formi:

"Vozio me juče Ivica Dačić doma, vraćali se sa proslave Pravoslavne Nove godine, Ceca organizovala "A list" žurku za odabrane. Ne zahtevam ličnu policijsku pratnju, ali se čovek ponudio, kada već idemo u istom pravcu, ka Dedinju, a znamo se već neko vreme, i družimo povremeno... srećemo JK kod zgrade TV Pink, kažem Ivici da se zaustavi, samo da se javim dugogodišnjoj drugarici, i izvinim što nismo stigli da se vidimo u novoj godini, raspored mi je pretrpan, kao i njoj. Dogovorili smo se da se vidimo za vikend, da šopingujemo ceo dan i tračarimo o koleginicama sa estrade, mada sam ja sa većinom u odličnim odnosima. Ispratio me Ivica kući, pozvao sam ga da zajedno popijemo jutarnju kafu i proćaskamo o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji. O tim temama obično razgovaram sa Tadićem, ipak je Ivica mnogo bolji drugar za provod, ali kako sam prezauzet proteklih nekoliko nedelja, ne stižem da se vidim ni sa kim, a svi me zivkaju! Spavao sam nekoliko sati, nemam vremena za gubljenje, mada lepota zahteva san, ali kažu mi da je imam dosta, valjda će zalihe potrajati dovoljno, makar kroz ovaj period pretrpan obavezama. Uputio sam se sa Željkom Joksimovićem u TV Pink, na sastanak sa Željkom Mitrovićem, u pregovorima sam oko izdavanja albuma za City Records. Lepa Brena svratila takođe, nešto pregovara oko sopstvene izdavačke kuće, pozvala me da izdam za Grand, ali moj urbani elektro dens futuristik pop trenutno nije baš namenjen "takvoj" publici. Ali ugovorili smo duet, Joksa će napraviti pesmu, u saradnji sa Marinom Tucaković i Miligramom. Marina je ionako trebalo da svrati taj dan u Pink, da porazgovaramo o jednoj baladi koju ću snimiti sa Sandrom Afrikom i Dunjom Ilić. Vlado Georgijev mi je nudio neke balade, čak i duet, ali su previše mlake, nije to "to", nije materijal za klubove. Nakon što su poslovni razgovori završeni, otišli smo svi skupa na kafu, na malo neobaveznih razgovora i razonode. Sreli smo usput Draganu Mirković, svratila za praznike u Srbiju, i pita kada ću ponovo nastupati preko, publika je bila oduševljena mojim kratkim pojavljivanjem u decembru prošle godine. Uz to sam joj obećao duet, možda ubacimo još nekog u miks, Đogani, Mileta Kitića, Dadu Polumenta. Mada bih ja najradije MC Stojana i tu rep ekipu, malo urbanijeg zvuka. Nakon nekoliko sati zabave, vratio sam se kući, očekivao sam goste taj dan, tačnije Ivana Ivanovića, Ognjena Amidžića i Boki 13, tražim savete za novu emisiju koju bih vodio. Sanja Marinković, Jelena Baćić-Alimpić i Lea Kiš su mi već nešto predlagale, ali ja bih nešto urbanije. Nismo došli do konačnog zaključka, ali emisija kreće uskoro, verovatno jednom nedeljno na TV Pink, a jednom na TV Prva, ili nešto tome slično. Osim toga učestvujem u snimanju serijala Žene sa Dedinja, možda postanem stalna zvezda serije, mada sumnjam, trenutno nemam vremena, pa se pojavljujem u sporednoj ulozi. U planu mi je film, pozvao me je Srđan Dragojević, sa idejom, ali moraću da vidim ko će još činiti glumačku ekipu, pre nego što pristanem. To je otprilike jedan moj svakodnevni dan, ništa neuobičajeno. Pred spavanje se obavezno čujem sa Čedom Jovanovićem, uvek me nasmeje do suza i posle toga lakše zaspim i lepše spavam."

& sl.

:superstar:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343816#p2343816]Dirrty napisao:[/url]Permission to vomit.

"Vozio me juče Ivica Dačić doma, vraćali se sa proslave Pravoslavne Nove godine, Ceca organizovala "A list" žurku za odabrane. Ne zahtevam ličnu policijsku pratnju, ali se čovek ponudio, kada već idemo u istom pravcu, ka Dedinju, a znamo se već neko vreme, i družimo povremeno... srećemo JK kod zgrade TV Pink, kažem Ivici da se zaustavi, samo da se javim dugogodišnjoj drugarici, i izvinim što nismo stigli da se vidimo u novoj godini, raspored mi je pretrpan, kao i njoj. Dogovorili smo se da se vidimo za vikend, da šopingujemo ceo dan i tračarimo o koleginicama sa estrade, mada sam ja sa većinom u odličnim odnosima. Ispratio me Ivica kući, pozvao sam ga da zajedno popijemo jutarnju kafu i proćaskamo o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji. O tim temama obično razgovaram sa Tadićem, ipak je Ivica mnogo bolji drugar za provod, ali kako sam prezauzet proteklih nekoliko nedelja, ne stižem da se vidim ni sa kim, a svi me zivkaju! Spavao sam nekoliko sati, nemam vremena za gubljenje, mada lepota zahteva san, ali kažu mi da je imam dosta, valjda će zalihe potrajati dovoljno, makar kroz ovaj period pretrpan obavezama. Uputio sam se sa Željkom Joksimovićem u TV Pink, na sastanak sa Željkom Mitrovićem, u pregovorima sam oko izdavanja albuma za City Records. Lepa Brena svratila takođe, nešto pregovara oko sopstvene izdavačke kuće, pozvala me da izdam za Grand, ali moj urbani elektro dens futuristik pop trenutno nije baš namenjen "takvoj" publici. Ali ugovorili smo duet, Joksa će napraviti pesmu, u saradnji sa Marinom Tucaković i Miligramom. Marina je ionako trebalo da svrati taj dan u Pink, da porazgovaramo o jednoj baladi koju ću snimiti sa Sandrom Afrikom i Dunjom Ilić. Vlado Georgijev mi je nudio neke balade, čak i duet, ali su previše mlake, nije to "to", nije materijal za klubove. Nakon što su poslovni razgovori završeni, otišli smo svi skupa na kafu, na malo neobaveznih razgovora i razonode. Sreli smo usput Draganu Mirković, svratila za praznike u Srbiju, i pita kada ću ponovo nastupati preko, publika je bila oduševljena mojim kratkim pojavljivanjem u decembru prošle godine. Uz to sam joj obećao duet, možda ubacimo još nekog u miks, Đogani, Mileta Kitića, Dadu Polumenta. Mada bih ja najradije MC Stojana i tu rep ekipu, malo urbanijeg zvuka. Nakon nekoliko sati zabave, vratio sam se kući, očekivao sam goste taj dan, tačnije Ivana Ivanovića, Ognjena Amidžića i Boki 13, tražim savete za novu emisiju koju bih vodio. Sanja Marinković, Jelena Baćić-Alimpić i Lea Kiš su mi već nešto predlagale, ali ja bih nešto urbanije. Nismo došli do konačnog zaključka, ali emisija kreće uskoro, verovatno jednom nedeljno na TV Pink, a jednom na TV Prva, ili nešto tome slično. Osim toga učestvujem u snimanju serijala Žene sa Dedinja, možda postanem stalna zvezda serije, mada sumnjam, trenutno nemam vremena, pa se pojavljujem u sporednoj ulozi. U planu mi je film, pozvao me je Srđan Dragojević, sa idejom, ali moraću da vidim ko će još činiti glumačku ekipu, pre nego što pristanem. To je otprilike jedan moj svakodnevni dan, ništa neuobičajeno. Pred spavanje se obavezno čujem sa Čedom Jovanovićem, uvek me nasmeje do suza i posle toga lakše zaspim i lepše spavam."

& sl.

Pa to otprilike on i radi. Teška malograđanština.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Stripi
nadam se da ćemo takvo nešto uskoro ugledati svjetlo dana :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
^ :krezavi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343835#p2343835]*deni* napisao:[/url]
Pa to otprilike on i radi. Teška malograđanština.
:ozbiljan:
Da, radi ali pogrešno.

Ako nije u pitanju duplerica ili top story priča sa naslovnice, pa mu je broj reči znatno ograničen, može i nešto ovako npr:

"Volim duge šetnje pored reke, Ceca Ražnatović. Kada je lepo i toplo vreme, vozim rolere, ređe biciklo, Zdravko Čolić. A vi kako ste? Jelena Karleuša."
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343816#p2343816]Dirrty napisao:[/url]Permission to vomit.

& sl.

ovo pisao Stefan? :wow:

@Anhe, kontam, iz pochetka sam mislio da valjda nije tako i takav, ali sad je Stefan izgleda belaj boj. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, tako nešto treba da izjavljuje, a to sam ja sklepao na brzinu.
Najbolje bi bilo da Stefana, po uzoru na trendove u svetu, usvoji Lepa Lukić.
Jeste da je on punoletan i da je ona već prevalila sedamdesetu, ali se to može prenebregnuti, pošto bi to bio odličan marketinški potez.
Lepa bi bila idealan ulov za Stefija, vuče i nacionalnu penziju, pored ostalog blagostanja. Bog da ga vidi kraj Lepave.
:carica:
ne karikiraj. nikakvu histeriju josh manje "shto nisu mogli Stefanu srediti vilu na dedinju" ja nisam chinio. ja sam samo htio da vidim u chemu je stvar u vezi tog sluchaja Stefan vs. GSA, nishta vishe ni manje. i kad sam vidio o chemu se radi, kritizirao sam Stefana zbog novopokazanog trasheraja. :)
By Kragi
Ok, bilo sto bilo.
Desilo se sta se desilo.
Podrzavali smo, osporavali, tumacili, mislili, prognozirali ... Sad je sve proslo.
Njegov zivot njegova stvar.
Meni je baviti se ovim sto on sad radi isto sto i spekulisati oko datuma svadbe Vesne Zmijanac sa novim verenikom :deni:
Jbt ljudi, u ovoj zemlji gomila pedera pokusava da na isti nacin gradi 'karijeru' al' se nikad ne usidi da kaze da je gay. :sudija:
Kraj.
Korisnikov avatar
By Mars
Zato što ne grade karijeru profesinalnih gejeva kao ovaj

:lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!