Nakon što je javno priznao svoje seksualno opredeljenje, zbog čega je morao da napusti porodični dom, roditelje - koji su ga se odrekli, i okruženje u kome je stalno doživljavao pretnje i osude, Stefan Radović (19) iz Kuršumlije otkriva kako se sada oseća, ima li podršku ali kaže i da je u dobrim odnosima sa majkom Cece Ražnatović
- Sa Cecinom majkom Mirom Veličković sam bio u kontaktu i par puta smo se čuli , znam da me podržava jer je ona divna osoba. Poslednji put smo se čuli neposredno pre nego što je Ceca osuđena , htela je da mi pomogne ali se ubrzo izdešavalo sve to sa Cecom i ja joj se više nisam javljao - ispričao je Stefan za Puls i dodao:
- I ako je puno volim nakon svega što se pisalo zaista ne mogu da se javim teta Miri i ako znam da bi me ona podržala i pomogla bez obzira što joj je sada jako teško.
Javile su mu se mnoge poznate ali i nepoznate ličnosti koje su mu dale podršku, zvala ga je na telefon Anastasija Budjić, članica grupe Models i Plejboj zečica.
- Anastazija me je pozvala i rekla mi je da je uz mene da me podržava i da se nada da će se situacija u kući smiriti , ostavila mi je njen broj i rekla da mogu da je nazovem kad god hoću da popričamo.
A kakav mu je odnos s najmilijima?
- Moj odonos sa ocem se nije promenio, i dalje ne govorimo. Što se sestre i majke tiče odonosi sa njima idu na bolje.
Ali to nije sve što je Stefan otkrio, već i...
- Na pomolu je veza sa jednim voditeljem televizije sa nacionalnom frekvencijom , stalno se čujemo, a s obzirom na to da je on iz Novog Sada planiramo da se na neko vreme preselim kod njega.
Ah mukica