Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Maših se danas za sojino mleko i skontah da nema dovoljno. Pijem neku hibridnu varijantu 1/3 sojinog, 1/3 kravice, 1/3 vode. Nije gadno, samo.. čudno.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Valjda po inerciji. Navikla s vodom.
Korisnikov avatar
By Waldorf
inače, svaki put kad vidim ovu priču o blejdinom mleku imam nagon da ga nazovem sosino mleko...
blady, bre, što nisi iz banata majku mu!
Korisnikov avatar
By Blady
ED jbga, prosla sam i bac, sada sam u sremu..
Ali od banata nista :P
Korisnikov avatar
By Hellas
Dupli espressso s mlekom, solja od tri deteta, ima da trcim maraton posle ovoga.
Al' primetih da budem bas horny kad popijem kafu :shocked:. Logicno mi je da takvu reakciju izaziva alkohol... Tak' da ko hoche da me obrlati, dovoljno je da me napije kavom :lol:.
Korisnikov avatar
By Hellas
Kava je djavolja susptanca, tera te da naskaces druge, a ne cokolada :lol:!
Korisnikov avatar
By Waldorf
'Brojutro. Nađoh čistu šolju, pa reko' možda i kafu da popijem. Smisleniji zaključci tek kad se razbistri.
Korisnikov avatar
By Waldorf

Juče mi superMArket vila u firžideru ostavila neko ultra gusto Imlekovo čokoladno mleko. Bukvalno mi je dosadilo da pijem posle tri gutljaja, pa sam rešila da napravo homemade moku. Dobro ispalo. :kafa:
Sad se vraćam uobičajenom Nesquicku dok me dotična vila opet ne poseti.... :hamlet:
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325810#p2325810]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325790#p2325790]Hellas napisao:[/url]
Al' primetih da budem bas horny kad popijem kafu :shocked:.
Meni slicnu reakciju izaziva onaj nes sa guaranom, mislim Doncafe-ov da je, zato sam i prestao da ga pijem. :lol: .
Zato samo obican konzumiram ujutru.
ja pila taj nes sa guaranom skoro celo leto.
:shocked:

znači ipak nisu plodni dani... :maska:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne podnosim ukus kafe, ali ste me zaintrigirali, želim i ja da budem extra horny!
By str00ja
E i ja ponekad kad popijem kafu ujutru a da nisam jeo pre nje, udari me horny mood totalno :jankovicka:

Faktori koje treba uzeti u obzir je da ja ne pijem tursku već uglavnom nes, i to hladan nemućeni bez pene treba za taj mood (i to ne onaj bljutavi iz kesica, nego nes, brate, nes iz kutije), da ga ne popijem odmah po ustajanju već malko da prođe vremena (a da ipak ne pojedem ništa pre njega), i da obično budem relativno naspavan i neopterećen.

E tada me strefi baš nako jako, totalno mi dođe da plačem što mi niko nije tada pri ruci :vatroslava: Još ako uz to spičim malo (hahah, ja i pojam malo xD) crne čokolade tipa menaž recimo... uh.

Al neće me to uvek, mora valjda da se poklope svi ovi i verovatno neki još nepoznati faktori. :astral2:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jaka kafa, pa da vidimo hoćemo li uspeti da "obrnemo dan" - like a boss, ili ćemo da kljoknemo u 3 popodne - like a wuss. :kafa:
Korisnikov avatar
By Sylar
Ako je kava u pitanju... onda bi samo na ovoj temi trebao biti.
Kava mi je jeda velika slabost.
Al samo ona prava turska, a ne neke ness i ostale.
Sviđa mi se kako neki bosanci prvo zapeku malo kavu pa je tek onda zakuhaju :)
nakon takve kave... nema sklapanja očiju...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
eto...a ja bas tursku ne volim uopste. meni se od toga spava....pijem nes ili jakobs. bez mleka, secera ili bilo cega...
Korisnikov avatar
By Sylar
ajd sto je nes...
al bez mlijeka i šećera!!! Tebi je život sigurno jako sladak ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Evo mene sa jednom turskom, skroz gorkom. Kuckam sa tek lakiranim noktima, biti ce zamaza!

kako je :)?
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343050#p2343050]acid drop napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325810#p2325810]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325790#p2325790]Hellas napisao:[/url]
Al' primetih da budem bas horny kad popijem kafu :shocked:.
Meni slicnu reakciju izaziva onaj nes sa guaranom, mislim Doncafe-ov da je, zato sam i prestao da ga pijem. :lol: .
Zato samo obican konzumiram ujutru.
ja pila taj nes sa guaranom skoro celo leto.
:shocked:

znači ipak nisu plodni dani... :maska:
Meni se deifinitivno dize od pistaca.
On - Nisam danas pila kafu, previse sam uzbudjena za nju
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a odjutros?....treba da pocnem da radim...pre 12min...
Korisnikov avatar
By Blady
Mogli bi baciti meni jednu, bas mi se danas pije :love:

Spavala sam sto sati, taman da se razmrdam :)
Korisnikov avatar
By Blady
I moja, sada cu da nakrkam sojinog mleka :mljac:
Korisnikov avatar
By Sylar
prva kava danas :)
al sigurno ne i zadnja
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!