Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By De Vil
Hmmm...ne podnosim svog oca kada je nervozan.Tada se zapitam "pa ja ovom debilu trebam da kažem da sam biseksualan?!?Neka hvala!" Krvnički psuje kada je nervozan i u stanju je da ubije čini mi se... :no:
Korisnikov avatar
By Markiza
Komsiju Zorana koji se svakodnevno hvali sa koliko je zena bio a kako ga njegova zena nikada nije prevarila.Cim mi smrtno bude dosadio ima da mu kazem da zivi u zabludi :D
Kad mi svakojaka budala kaze :"A kad ces se udati?A kad ces radjati decu?"..Ma kad mi to bilo ko kaze...ne podnosim.
Kad ujutru vidim da nema kafe.
Praznike na kojima se spremaju velike kolicine hrane pa se prezderavamo.
Ova moja drndava stara kola marke lada karavan sto nikako da se pokvare.
itd.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
-sebe kada popijem, iznerviram se, previse razmisljam

-cinjenicu sto su se dve moje drugarice iz detinjstva udale za retarde koji nisu ni srednju skolu zavrsili, koji piju i varaju ih na svakom koraku u Bg-u, a ovde kod nas u kraju ih hvale kako su savrseni parovi, a ja da kazem makar svojim roditeljima, svhatili bi to kao da sam ljubomorna :drama:

-cinjenicu sto moram iz glave da potisnem jedinu osobu koja mi je ulepsala proslu godinu

-kada me ujutru probude
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Не волим безобразлук, примитивизам, нетактичност и карикирање.

Свака од ових ствари ме појединачно и подједнако изводи из такта али свашта могу да прогутам...

А од ситница:

Не подносим када припремим себи нешто за јело (или оставим нешто слатко) а неко поједе (што је најгоре ја то сазнам у часу највеће чежње)!
Волим да једем сам.
Волим да, кад се вратим уморан, имам хладан сок и празну кућу бар пола сата, сат.

Одступање од ових правила резултира нервозом! :testerica:
By Kragi
Ljude koji ne smeju na forumu da postave svoju fotku :hvala:
Takodje ne podnosim one kojo ne smeju bar pod imenom i prezimenom da nastupe na faceu i napisu jedan nehomofobican komentar kako ih kolege sa posla ne bi provalile da se karaju u bulju :doh:
Takodje ne podnosim ni one koji se nesto silno zalazu za gay prava i jednakost a nisu stigli ni mami da kazu da su gay :doh:
Onda, ne podnosim ni sve one ozenjene ili u str8 vezama zarad maske.
By LeDeNa_
...ektremno ne volim kad se zenske prijateljice sastanu i cmoknu u obraz. a tek ono kad se cmokaju lol u vazduh. i po sastajanju i po rastajanju. A jos ako je grupno sastajanje, ajoooj...ma idi...
By LeDeNa_
Emisiju "Ja imam talenat".
Narocito kad neki rodjak entuzijasta izadje i otpeva; glavu mi probije.
Sta se naciju tice sto neko zna da peva? Nek ide tamo, po izdavackim kucama, pa nek peva do prekosutra; a i oni sa njim/a.
Korisnikov avatar
By Mars
Bože, šta sve vi ne podnosite...

Ja evo trenutno samo ne podnosim kako mi se meša dnevno spoljno sa unutrašnjim veštačkim svetlom...i kad to budem rešio za 5 sekundi - ništa više neću da ne podnosim.

:D
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ja ne podnosim iskompleksirane osobe. Jos ako su to profesori, sefovi ili druge osobe iznad vas u nekoj hijerarhijskoj skali, e onda mi dodje da radi :osama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljude in general... ne mogu istaći ništa posebno, jer u određenoj kombinaciji i situaciji, može mi npr. biti jebozovno nešto što mi inače smeta.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342872#p2342872]Mali-Princ19 napisao:[/url]Ja ne podnosim iskompleksirane osobe. Jos ako su to profesori, sefovi ili druge osobe iznad vas u nekoj hijerarhijskoj skali, e onda mi dodje da radi :osama:
Otkud ti znaš da su iskompleksirani? Jer potenciraju da su iznad tebe? Mis'im, jesu i što sad, odmah su kompleksaši? Hijerarhija se mora poštivati, milom ili silom, a utopijsko društvo u kom su svi isti niti postoji niti će postojati. Odrasti i potrudi se oko sticanja vlastite pozicije.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342929#p2342929]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342872#p2342872]Mali-Princ19 napisao:[/url]Ja ne podnosim iskompleksirane osobe. Jos ako su to profesori, sefovi ili druge osobe iznad vas u nekoj hijerarhijskoj skali, e onda mi dodje da radi :osama:
Otkud ti znaš da su iskompleksirani? Jer potenciraju da su iznad tebe? Mis'im, jesu i što sad, odmah su kompleksaši? Hijerarhija se mora poštivati, milom ili silom, a utopijsko društvo u kom su svi isti niti postoji niti će postojati. Odrasti i potrudi se oko sticanja vlastite pozicije.
Iskompleksirane u smislu da ne vide koliko su glupi i zatucani da ne zele da cuju i tudja misljenja. Ja ne mogu da postujem osobu koja sebi daje za pravo da vredja mene ili druge, pa i kad je na vecem polozaju od mene. :nunchake:
Korisnikov avatar
By Burak
Pokušaje humorističkih serija: Izet ljubav navika panika, ona baba što gori dok se selo češlja...
Ljude koji su šatro gej frendli, a misle da pederi treba da idu između četiri zida i ne provociraju svojim paradama ovaj jadni narod - kao što nedavno vidjeh da su izblebletale one ženturače sa Prve TV..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada udjem u prostoriju sa 100 osoba i sa svakim moram da se pozdravljam

evo ovom prilikom cu se izviniti osobama sa nove godine sa kojima se nisam ljubila i pruzila ruku, jbg, rekla sam "grupni pozdrav".. od koga je, mnogo je
Korisnikov avatar
By Galateja
Evo šta mi je prvo palo na um, u cugu:

- zajedničke profile supružnika na fejsu - onaj fazon Petar i Petra Petrović sve sa zajedničkom profilnom fotkom :drama:
- trenerke
- roze i pink boju
- opšta mesta
- niske udarce
- površnost
- bebeći jezik u odraslih ljudi aka fenomen swatkih dewojchica
- imperativ 'Opušteno!'
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
-cekanje
-kada mi neko ne da sansu da se objasnim
-lazne nade
-znam da zvuci prepotentno, ali cinjenica da se svidim uvek osobama koje se meni ne svidjaju
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344856#p2344856]Galateja napisao:[/url]
- zajedničke profile supružnika na fejsu - onaj fazon Petar i Petra Petrović sve sa zajedničkom profilnom fotkom :drama:
Ja sto imam dvoje - da ti se povraca. Koje je to forsiranje idile u svakoj slici, u svakom statusu.

A takodje znam dva para koji imaju jednu zajednicku adresu. Bili smo relativno bliski i dopisivali se dok nisam shvatio da tu adresu zajedno koriste i da nikad ne znaš kome se obraćaš.
Korisnikov avatar
By Mars
To čudo ću ja da izbacim iz kuće.

Ionako ga ne koristim, al ću svejedno da ga izbacim.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!