Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
To mi nije palo na pamet, valjda zato što retko koristim ili čujem/vidim tu reč u obliku imenice, a ne glagola... može biti i to.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342271#p2342271]igrajmopevajmo napisao:[/url]Ja sam jos maloletan,...
josh samo da se ne pretvori ova ovde deskriptivna verbalnost u temi kao "statutory rape" iliti "corruption of minors, jailbait" samo zato shto mladi gospodin nas nije upozorio na vreme da je eto maloletan :uplasen: :iskusenje: :lol: trebao si idiotchicu jedan :oklagija: da josh u prvom svom postu kazesh da si maloletan, uputili bismo te u obdanishte umesto shto smo se ovde nepristojno razgalamili, sad bih ti ja ushesa pochupao! :kija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta ako je maloletan ? I Zlatna P(t)ica je maloletan, pa mu to ne smeta da švrlja po Forumu i iskazuje svoju sedamnaestogodišnju razbuktalu seksualnost.
:lepeza:
Korisnikov avatar
By deran
deni,prosim lijepa,ne kvari djevojačku sreću velu,da se postavi strogo prema maloljetnome biću...

tak je krasno imat netkoga za uputit pogrde... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ko zna kak'i sve potisnuti mračni nagoni čuče u Velu, čim tako lako pada u moralnu paniku i ima potrebu da javno potencira svoju vrlinu.
Daleko bilo..
:bic:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne chuche nikakvi, fuj, samo ne zelim da na ovaj forum se digne prashina kako toboze krshi neke zakone. toliko.
nisam znao ni za Zlatnu Pticu da je maloletan. mozda bi za maloletne trebalo poseban forum da imaju... :neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, idi begaj, Zlatnoj Ptici i ostalim sedamnaestogodišnjacima su kite vazda tvrde k'o mramor kamen, nisu to više deca, no seksa željni pojedinci i pojedinke.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tinejdžeri su danas u velikom broju u petnaestoj godini uveliko seksualno aktivni, pa nije ni čudo što se i ovaj raspituje okolo kako da se jebe, a da ne dobije sidu.
:gotika:
Korisnikov avatar
By blenta
u sustini, bolje da se raspita
nego da se ne raspita

dodji sine nebojsa
i pitaj sve sto ti padne na pamet
Korisnikov avatar
By *deni*
Tačno.
Bolje da se raspituje kako da se jebe, a da ne dobije sidu, nego da se, kao neki, raspituje kako da se jebe, a da mu ne uđe...
:gotika:
By Sixto
Imas 15 godina!? Ajde sad odskakuci u jelenskim skokovima s foruma, od pederskog sexa raste rep. Kako ti se neko zakuca u guzu tako naraste za pola milimetra.
U toku seksualnog odnosa prosecne duzine rep zna da naraste i do 6 cm!

Vrni se kad napravimo podforum za maloletna lica u kome ce se razmenjivati saveti o peglanju kose, lakiranju noktiju, skupljanju salveta i najboljim mestim za solarijum u gradu!

Pusa!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!