Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Laerem napisao: To je u osnovi tako jedna dosadna i izlizana tema, psiholoski banalna, i ne mogu vjerovati da i dalje, u 2011. uopce raspravljamo o tome.Da smo u Švedskoj ili Norveškoj rekla bih da si u pravu, ali kod nas gde te toliko nogu od kolevke sapliće, kad ti se horski dernjaju na uvo da se rodio mali kuronja i gde se godinama sakupljaju pare za svadbe, krštenja i sahrane, itekako jeste potrebno. Dobro smo ikako normalni u sredini gde su nam tako grubo i imperativno ucrtane stope po kojima treba da koračamo. Nije isto drznuti se i reći NE na Balkanu i u EU. Samim tim je i teži proces (samo)autovanja.
Hys. napisao:@jukie-tebe da nema, trebalo bi te izmisliti
Mislim da sam se sebi autovala sa nekih 14, kada sam osetila potrebu i zelju da najbolju drugaricu obljubim /sto se sa nekih 15 sa njom i desilo /
moram da kopiram sta rece Zoe-"No, medjutim, samospoznaje jeste vrlo vazna i sagledavanje sebe, ali ja mislim da cemo svi sagledavati sebe citav zivot, i doci do stvari za koje ni sad ne znamo da su u nama".
To sto rece Zoe je bitno za sledecu pricu:
Negde na pocetku srednje /znaci 15, 16 godina/ sam videla spot kd lang gde se ona pojavljuje na motoru i Uma Turman seda iza nje /keep me movin mislim da se zove stvar/
Moja reakcija je bila potpuna hipnotisanost, otvorena usta, momenat zamrznut u vremenu i /pretpostavljam/ misli : "riba...a kao musko...a riba...motor...koza..motor....muskobanjasta zena...sa zenstvenom zenom...motor..."
E kao sto je Zoe lepo primetila-sagledavamo se ceo zivot. Meni je trebalo jos nekih 5 godina posle toga da shvatim razlog zasto sam zapamtila taj trenutak i taj spot-mostly Butch women make my clit jump
Opet, druga stvar je i moja spoznaja da me privlace alternativne dinamike, senzibiliteti i seksualni odnosi...Sta znaci butch-femme dinamika (mada tako, oh tako sam je osetila cim videh taj spot), sub, Dom, swich, nisam znala pre 20 i neke...Ali to je vec neka druga tema
Galateja napisao: Evo mog primera... Ranije je u meni homoseksualnost bila prisutna u latentnom obliku, ali kad sam imala 19 godina zaljubila sam se u koleginicu sa faxa pa se nešto u meni razbilo u vidu pale lubenice. Istina mi nije teško pala, više sam patila što je dotična koleginica strejt.Pa sad... I nije baš tako.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340762#p2340762]Mage napisao:[/url]Da se dopunim na svoj prethodni postiskreno, i po malo slicno meni
Sad kada pogledam u nazad, čini mi se da sam uvek nekako znao. Istina je da sam bio zbunjen i pomalo aseksualan sve negde do 19te godine. Neke druge stvari su me interesovale i uvek sam se osećao čudno u društvu koje je bilo opsednuto seksom i devojkama. Ja nikada nisam imao takva osećanja, više sam hteo da imam devojku zato što sam mislio da tako treba nego što sam stvarno želeo. A mislio sam da sam patetičan što imam toliko godina a nikada nisam bio sa ribom (ili bilo kim)... I uvek sam se pitao zašto sam drugačiji? Zašto? Zašto? Zašto? Šta nije u redu samnom? I nikako nisam kontao... verovatno zato što na momke nisam ni obraćao pažnju (ili sam sebe nekako podsvesno odvraćao od takvih misli).
Više su me interesovale diferencijalne jednačine i D&D nego seks. Nikako mi nije bilo jasno kako neko pored matematike i FRP-ovanja može da se interesuje za seks hahahaha Bio sam pravi mali nerd Mislim da sam prvi put posumnjao (I can't believe I'm saying this) kada mi se svideo lik iz igrice Bldur's Gate (kad sam imao 18 'dina). E onda sam se tek sa 19 zaljubio u lika i tad je veo sumnje skroz pao i sve mi je bilo kristalno jasno odjednom I sada (sa 24) sam u braku sa dečkom
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2268872#p2268872]mOwbid napisao:[/url]mozda sa 16-17god, ali i pre toga sam imala devojku.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363895#p2363895]mikeli napisao:[/url]Ja sam prvo probao sex (ako se takvim moze zvati), u cini mi se 10 god ... svidelo mi se (drugar iz komsiluka), nije to bila ljubav, to je bilo zadovoljstvo .... sa njime sex bio i oral i anal do neke moje 19-ste a njeg 20-ete ! U medj vremenu i izmedju, svasta sam probao, a i desavalo se sve nekako spontano ,,,, Spoznah prvu ljubav u 25 (tek), ali iskrenu ... brzo je puklo, nakon godine dana, i lecih se zbog tog u kafani .... u 28-oj dosla druga ljubav, koja mi je bila najlepse u zivotu mome (tu mi kafana nee pomogla, bolujem i danas) ,,,tebe, dakle, udarla ljubičasta lokomotiva na kojoj ogromnim slovima piše GAY, ali ti nisi ukapirao o čemu se radi?
I nisam ja imao vremena da se sebi out-ujem ... mozda negde sa 22 (a imao sam pozamasnog iskustva u gay sex-u)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!