Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By now_pictured
Slika

House Of Lies - nova serija od Showtima. Izasao je pilot danas, ja sam bas sad gledao i super je!
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Bogami, SHO nastavlja u ritmu odličnih serija nakon jesenje šeme, 08.01. kreću House, Shameless i Californication. Ne sumnjam da će House of lies biti simpatična serija, ali je nekako promocija bezveze. Kadrovi su vrlo siromašni. Tek mi se svidelo kada su pustili montirane klipove. Old-school SHO komedija.

Trenutno sam zadivljen serijom Six feet under. Wow, wow i wow. Odoh da gledam 1x11. A kasnije i ostatak sezone. Nadam se.
Korisnikov avatar
By Lostie
American horror story, poslednje sto sam odgledao a da mi se bas dopalo.
Trenutno pratim Once upon a time, Desperate housewives i mnoge druge. Ceka se i Alcatraz u januaru. :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Slika

dugo me neka serija nije ovako odusevila.
Korisnikov avatar
By horus.
ja se izolovao, pa sam u 2 dana odgledao najnoviji torchwood... :drama: iako je trash, volim... :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Alias. :love: Sada sam na trećoj sezoni, 12.-oj epizodi. Prve dvije sezone su mi naj, napete i sve to a kasnije je još dobro samo nekako nije mi toliko nabrijano. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Srklet
sada mi je i mnogo bolje legao koncept moriartyja kao zlog razmazenog derista, dok se odnos s irene adler pokazao mnogo kompleksnijim nego sto bi covjek ocekivao. no i dalje je temelj serije watson, novo osmisljavanje tog lika me zapravo mnogo vise odusevilo nego holmes, koji je naravno jako kul.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja nisam toliko imala frku s konceptom Moriartyja koliko sa glumcem. Užasavajuće je iritantan. Sviđa mi se i što Lestrade nije potpuni imbecil. Inače, sat i po pokušavam da se setim odakle znam cicu koja igra Irene Adler i sad provalim da sam je gledala u ovoj poslednjoj sezoni Spooksa. Odlična je, zaista.

Genijalnost ove inkarnacije Watsona se naravno podrazumeva.
Korisnikov avatar
By disaster blue
Pretty little liars ..ova mi je bas super ^^
the vampire diaries
the secret circle
90210 .. smorila, ali moram da odgledam do kraja :lol:
gossip girl .. isto kao i 90210

i imam dve serije na cekanju.. tj. cekam da se jos malo nasnimaju epizode s obzirom da ih ima 10.. pa da mogu lepo da sednem da gledam :D
By euratore
ja sa gleda V (Visitors) ali ne snima se vise

Isto mi se desilo i sa Stargate Universe... ne snima se vise

razmislajdm da pocnem da gledam pink mozda ga ukinu

:sw:
Korisnikov avatar
By smaug
@Waldorf and Popeye
A kako vam se dopada Mycroft? Mene Gatiss stravicno nervira jer mu ne verujem da je...deduktivniji :giggle:, samo je sinister..pih. (a meni se Mycroft uvek vise svidjao od Serloka jer je genijalniji a lenj + he is the British government).

Nego, stigoste li da pogledate A Game of Shadows?
Korisnikov avatar
By Waldorf
E, da. Mycroft. Zaboravih to da pomenem, a htela.
Elem, izbor glumca mi je ok, ali još uvek čekam da se njegova intelektualna nadmoćnost pokaže. Kontam da hoće u nekom momentu. Ako sam nešto o Moffatu naučila, to je da je garant isplanirao barem do neke 5. sezone. Ke vidimo.

A Game of Shadows nisam još pogledala, ali sam se zato posvađala sa jednim imbecilom oko Stephena i Mycrofta. :D Verovatno ću ovih dana.
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339001#p2339001]Waldorf napisao:[/url]E, da. Mycroft. Zaboravih to da pomenem, a htela.
Elem, izbor glumca mi je ok, ali još uvek čekam da se njegova intelektualna nadmoćnost pokaže. Kontam da hoće u nekom momentu. Ako sam nešto o Moffatu naučila, to je da je garant isplanirao barem do neke 5. sezone. Ke vidimo.
Jeste, to je lako kad si strpljiva. A ja joj nisam.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339001#p2339001]Waldorf napisao:[/url]
A Game of Shadows nisam još pogledala, ali sam se zato posvađala sa jednim imbecilom oko Stephena i Mycrofta. :D Verovatno ću ovih dana.
:lol:

Ajde gldaj pa javljaj.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339007#p2339007]Popeye napisao:[/url]

mycroft mi se svidja utoliko sto je jedini koji moze s par rijeci totalno sjebati sherlocka. ono, ipak su braca :D

And as we all know,that is easy (sjebati mladjeg brata). Bem ti ucinak.

Al’ rekla Waldorf da se strpim. Evo me vezbam… :fige:
Korisnikov avatar
By Misfit
samo da se zapljunem da sam i ja gledao novog Šerloka and it feels like coming home. koji adrenalinski indžekšn. malo su ga ubrzali i ispresecali, ali ja sam previše srećan da bih mario. moffat i dalje rastura, izbor glumice za irenu adler je odličan, a sviđa mi se i kako cela priča sa blogom ide. e, da, mycroft je i meni dobar.
Korisnikov avatar
By Misfit
ja sam se pocepao od smeha na ono kada ona žena kaže: "I think my husband is cheating on me."

a Šerlok: "Yes"

Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339141#p2339141]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339011#p2339011]smaug napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339007#p2339007]Popeye napisao:[/url]
mycroft mi se svidja utoliko sto je jedini koji moze s par rijeci totalno sjebati sherlocka. ono, ipak su braca :D

And as we all know,that is easy (sjebati mladjeg brata).
I beg to differ. :smug:
Ok. Beg.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339132#p2339132]Misfit napisao:[/url]ja sam se pocepao od smeha na ono kada ona žena kaže: "I think my husband is cheating on me."

a Šerlok: "Yes"

Jeste dobra fora i to je jedina stvar koja mi se dopala. :(

Ovaj Majkroft mi je suviše dinamičan (a on mi je inače draži nego svi drugi Dojlovi likovi), Holms je prosto iritantan i neuverljiv i dosta duhovitog dijaloga propadne jer on ne zna da ga iznese, Votson je OK, a Irena Adler je od operske pevačice postala domina, čime je izgubila svu, ali svu nežnost i suptilnost koju je imala i postala jeftina varijanta Šeron Stoun iz Niskih strasti. Blog je super ideja, ali je cela serija nekako na spidu, što mi je čudno ali nije nužno loše.

Sve u svemu, starija verzija sa Džeremi Bretom mi više odgovara. :kosa:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!