Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338265#p2338265]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338067#p2338067]Mage napisao:[/url]A jebeš ga, znaš kako, dečka su maltretirali i rugali mu se još od malena zato što je drugačiji. Ostavi to traga na čoveku, pogotovo mladom... Znam gomilu takvih primera; jedna devojka iz mog razreda u srednjoj se čak pokušala i ubiti zbog toga. I sam sam jedno vreme u osnovnoj trpeo torturu jer sam bio "štreber", i mogu vam reći da nije nimalo prijatno. Ja sam svoje detinjstvo preživeo povlačenjem u svet fantazije, nije mi nezamislivo da se neka deca u njemu i izgube u potpunosti.

i ja sam bio streber i sitnis no agresivni
Haha mogu te već zamisliti... kjut :D
Vel boy napisao:

Tungi zvuchi k'o homofobni cinik. :barf:
:lol:

Ajde, isprsi se, pošalji dečku novčanu pomoć, plati mu neki luksuzni apartman, pa dođi da nam se pohvališ, koliko si novca poslao.

edit:

Volim i ja tebe Vel i srećna ti Nova :kiss:
:up: za GSA.
Zaista mislim da su ljudi uradili i vise nego sto se moglo ocekivati u srpskim uslovima. Lako je objaviti naslov u novinama, a biti azuran i konkretan u tako kratkom roku je za svaku pohvalu, iako se Alijansa ne bavi primarno zbrinjavanjem pedera u nevolji.
Sad, posebni uslovi... neki ljudi jednostavno teze uce. Nije ovo poslednji put da cujemo za Stefana iz Kursumlije.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338434#p2338434]Tungi napisao:[/url] :lol:

Ajde, isprsi se, pošalji dečku novčanu pomoć, plati mu neki luksuzni apartman, pa dođi da nam se pohvališ, koliko si novca poslao.

edit:

Volim i ja tebe Vel i srećna ti Nova :kiss:
znachi, OPET se svelo da ja trebam iz Amerike da shaljem i pomazem gejeve u Srbiji? tja, nishta novo. josh i bih kad bih znao bar gde je sada jadni, iznevereni Stefan i kako ga direktno kontaktirati.

elem, ova je tema bila prilichno dobar test naravi svih koji su uchestvovali.....
e, ako takva njegova reakcija bude, tad cu/bih i ja zakljuchio da je dechko pobesneo. ali, to nije sluchaj, bar ne vidim da jeste.
no, koliko vidim, problem u odnosu GSA s njim je nastao kad je Stefan ochekivao sobicu, stanchic, garsonijeru.... za sebe a ne da deli svoj najintimniji zivotni prostor sa totalnim neznancima. I zashto je to, po GSA, nes hvatljivo i nepremostiv problem, to ne kontam.
By Glasnik
Ajde da prestanemo sa nadmudrivanjima na ovoj temi. :roll:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338512#p2338512]Vel boy napisao:[/url]
no, koliko vidim, problem u odnosu GSA s njim je nastao kad je Stefan ochekivao sobicu, stanchic, garsonijeru.... za sebe a ne da deli svoj najintimniji zivotni prostor sa totalnim neznancima. I zashto je to, po GSA, nes hvatljivo i nepremostiv problem, to ne kontam.
Pa, zapravo jeste nepremostiv problem.
Nije Stefan jedini peder koji prolazi pakao u svom rodnom mestu. Jebiga, takav narod, takav mentalitet, mozda tu sobu mora da deli sa nekim ko je prosao slicnu torturu na nekom drugom mestu. Mislis da po sigurnim kucama svaka zlostavljana zena ima svoj stan ili garsonjeru? Ma da... U studenstkim domovima niko nema zasebnu sobu. Zivis sa cimerom/kom, a kupatilo, u najboljem slucaju, delis sa jos jednom sobom. Naravno, kome ne odgovara, ne stanuje u domu, ali da je situacija bas goreca, sve se plasim da bi mu smetao cimer. Ne sudim nikome, ako decko ima mogucnosti da se vrati kuci, odlicno. Za napustanje sredine i konacni odlazak treba malo vise hrabrosti i spremnosti na kompromis.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zivot sa cimerom ni ne zahteva neku hrabrost ili kompromis, u njegovom slucaju, vec zdrav razum.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338620#p2338620]Wilhelmina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338512#p2338512]Vel boy napisao:[/url]
Pa, zapravo jeste nepremostiv problem.
Nije Stefan jedini peder koji prolazi pakao u svom rodnom mestu. Jebiga, takav narod, takav mentalitet, mozda tu sobu mora da deli sa nekim ko je prosao slicnu torturu na nekom drugom mestu. Mislis da po sigurnim kucama svaka zlostavljana zena ima svoj stan ili garsonjeru? Ma da... U studenstkim domovima niko nema zasebnu sobu. Zivis sa cimerom/kom, a kupatilo, u najboljem slucaju, delis sa jos jednom sobom. Naravno, kome ne odgovara, ne stanuje u domu, ali da je situacija bas goreca, sve se plasim da bi mu smetao cimer. Ne sudim nikome, ako decko ima mogucnosti da se vrati kuci, odlicno. Za napustanje sredine i konacni odlazak treba malo vise hrabrosti i spremnosti na kompromis.
Apsolutno se slazem da to sve stoji shto si rekla ukoliko je cimer bio neko ko je proshao slichnu torturu negde drugde. Da je takav bio sluchaj, najverovatnije bi obojica (ili vishe njih iz slichne situacije) sasvim dobro razumeli i saosecali jedni s drugim uz puno, puno manju strepnju da bi jedan drugog pokrali, ucenili, povredili, izneverili...., stoga, da je takav bio sluchaj Stefan bi apsolutno trebao da prihvati cimera koji je prognan iz iste ili slichne situacije tj. torture. Ja hocu da verujem da je upravo tako bilo i ako je bilo onda kritika ide Stefanu, ne GSA-i. Medjutim, mi, bar ja, josh ne znam/o da li je to bash takav sluchaj bio ili pak se ochekivalo i trazilo od Stefana da ima za cimera nekog ko nije ulivao nadu i pouzdanje da bi mogao s njim/njom deliti bezbedno i pouzdano najintimniji zivotni prostor; i, onda, jebiga, ne moze se ni chuditi ni kritikovati Stefana tada ako je tako bilo. Dakle, ogromno zavisi ko i kakav/va cimer/ka za Stefana su bili predvidjeni te s hodno tome da li je ili nije li Stefan za kritikovati tu.
@Anhedonie, bogme zna da zavisi kakav cimer....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ma, da, sigurno je GSA planirala da ga smesti u sobu sa nekim iz "Obraza", u najmanju ruku
Ispada kao da je ovaj devetnaestogodišnjak pobegao, jer je bio zbrinut u jednokrevetnoj sobi u Sigurnoj kući zajedno sa šezdesetosmogodišnjim gej cimerom iz Jagodine, koji je također dobio od GSA alijanse nužni smeštaj, pošto ga je baba izbacila iz kuće, saznavši posle 100 godina da joj je suprug gej.
:njuska:
Hoću reći da bi Paki i ekipa morali da povedu računa da u istu sobu Sigurne kuće ne smeštaju preterano mlade i preterano stare prognane pedere, jer to verovatno nije prijatna situacija..
:njuska:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da kad bih se nasla u takvoj situaciji, prihvatila bih oberucke svaku pomoc, samo da ne spavam ispod mosta ili da se vracam na staro zlo.

a taj decko nije trebao da izigrava kucku tom liku od 68., postoji nesto sto se zove dusek, jbt, spavala bih na podu.

Kada vec napravis takvu frku, drzi se svojih reci, a ne da na prvoj prepreci progutas svoja govna
Sanja, dušo, daleko od toga da je ovaj zlosrećnik morao da se smesti sa sedamdesetosmogodišnjim gej cimerom u isti sobičak, ja sam to samo naveo kao neprijatnu hipotetičku mogućnost, koju bi trebalo na sve načine izbeći u perspektivi. Mlađi prognani pederi u jednu, a matori u drugu sobu.
:yes:
tebra, nemoj ti da pričaš gluposti, molim te !
Nije svejedno.
Smestiti u istu sobu pedera od 19 i pedera od 78 godina je isto kao da smestiš u istu sobicu sigurnu kuće :snupi: jednu devetnaestogodišnju žensku žrtvu porodičnog nasilja i jednu babu od 90 godina, takođe žrtvu porodičnog nasilja. Moraju biti ipak odvojene, nije prijatno...
:nono:
Extra ti je metafora.Ne vidim kako bi nekoj mladoj osobi ,koja se izvukla iz porodičnog pakla ,smetala baba od 90 ,koja je opet tu iz nekih svojih razloga...Da ne treba mozda da mu obezbede i seks partnera,dovoljno mladog?!To su sve kratkotrajna resenja,i nema mesta ni za kakvu priču o komoditetu .
Pa vidi, tebra, dušo, ja se totalno slažem sa tobom, ali uvek imam u vidu granice ljudskog trpljenja. Neko uvek pre popusti sa živcima.
U ovom slučaju, baba nije 'tela da crkne, pa je njen cimer morao da pokupi pinkle, ne mogavši više da izdrži neadekvatnu cimerku, tj. cimera- jer ta baba i nije bila baba, već gej deda, što je još neprijatnija situacija.
:yes:
Dolazimo do poente - i od goreg ima gore.
Moguće je shvatiti da je pakao iz kojeg si pobegao mnogo manji od pakla koji te je dočekao, pa juriš nazad. :pas:
:eureka:
Bar smo u Srbiji svi navikli da i od goreg uvek ima gore.
:yes: :snupi:
Bila bi fora da taj klinac iz Kuršumliju onako raskopča kožu, kao u treš hororima iz osamdesetih i iz nje ispadne mali Stryx sa foruma.

Da mi je znati šta mu je bilo u glavi? U Beogradu se ljudi ne autuju, gde je kazna za homoseksualnost smrt, a kamoli na mrtvom Jugu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338285#p2338285]Vel boy napisao: @ Delete, ja nisam znao da si ti tako nerazumna i bezosecajna.
Nisi ni mogao da znas da sam nerazumna i bezosecajna, jer do pre samo nekoliko meseci nisam znala sta znaci nemati 55 dinara za rucak i 46 dinara za veceru u studentskom restoranu. Na dorucak sam odavno bila zaboravila...trudeci se da legnem sto kasnije, kako bih se probudila posle 11h i putovala 10-ak kilometara da odem na rucak za koji prethodnog dana zaradim trgujuci na limundu, trudeci se da se ne zeznem u 10din., jer teta na salteru, kad uplacujes obroke nece oprostiti ni jedan, a kamoli 10 dinara.

Onda, kad shvatis da te u takvoj agoniji od zivota prijateji ne zovu na besplatnu setnju po Kalemegdanu ili na Adu, nego na kafu, koja kosta vise nego tvoji dorucak, rucak i vecera zajedno, shvatis da te savrseno boli kurac za dzabalebarosa poput Stefana, kojem smeta cimer, koji mu verovatno ne iskljucuje internet, zbog cega ne mora da sedi na stepenicama susedne zgrade, kaceci se na ko zna ciji wireless pozajmljenim laptopom, da bi mogao da zaradi za puku egzistenciju.

I, da...jesam nerazumna i bezosecajna jer mi se gade protuve koje se “bore” kroz zivot tako sto kazu “daj”!
Nebitno ko, samo daj, daj, daj i koliko god im das, oni bi jos, jos, jos!
A i postoji ona opcija, veoma nepopularna, ali opcija - da gospodichna zaradi za svoje posebne uslove. Zapravo, to i nije tako tesko, istrpis bilo koga mesec dana do prve plate, pa kada legnu parice, a ti sebi iznajmis garniseru ili kucu na dedinju, sta vec treba.
Decko od 19, iako mlad, nije dete. Zao mi je svakoga, ali su ljudi i na forumu pisali o svojim zivotima i iskustvima, i niko od rada nije propao. I u trafikama rade ljudi, dobri i posteni.

Over and out.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338728#p2338728]Delete napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338285#p2338285]Vel boy napisao: @ Delete, ja nisam znao da si ti tako nerazumna i bezosecajna.
Nisi ni mogao da znas da sam nerazumna i bezosecajna, jer do pre samo nekoliko meseci nisam znala sta znaci nemati 55 dinara za rucak i 46 dinara za veceru u studentskom restoranu. Na dorucak sam odavno bila zaboravila...trudeci se da legnem sto kasnije, kako bih se probudila posle 11h i putovala 10-ak kilometara da odem na rucak za koji prethodnog dana zaradim trgujuci na limundu, trudeci se da se ne zeznem u 10din., jer teta na salteru, kad uplacujes obroke nece oprostiti ni jedan, a kamoli 10 dinara.

Onda, kad shvatis da te u takvoj agoniji od zivota prijateji ne zovu na besplatnu setnju po Kalemegdanu ili na Adu, nego na kafu, koja kosta vise nego tvoji dorucak, rucak i vecera zajedno, shvatis da te savrseno boli kurac za dzabalebarosa poput Stefana, kojem smeta cimer, koji mu verovatno ne iskljucuje internet, zbog cega ne mora da sedi na stepenicama susedne zgrade, kaceci se na ko zna ciji wireless, da bi mogao da zaradi za puku egzistenciju.

I, da...jesam nerazumna i bezosecajna jer mi se gade protuve koje se “bore” kroz zivot tako sto kazu “daj”!
Nebitno ko, samo daj, daj, daj i koliko god im das, oni bi jos, jos, jos!
'FALA KURCU DA NEKO STAVI STVAR NA PRAVO MESTO!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!