Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Tražio je posebne uslove od Karleuše? wtf? :zbunjen:

Kontam da je dečko izgubio svaki kontakt sa stvarnošću... U svakom slučaju, to je njegov život i ima pravo da sa njim radi šta hoće, pa i po svoju propast. GSA je, kako se meni čini, uradila sve što je mogla/trebala. Tako da mislim da velove optužbe nisu ok.

A srpski pederi su, just for the record, istrpeli toliku torturu od svoje skrnave države (i i dalje je trpe) da bi bilo savršeno opravdano da je spale do temelja u krvavoj revoluciji.
@antibiotic: slazem se sa svime sto si napisao, ali imam jedno ali.

a to je da se onda suocis s realnom situacijom osobe kojoj pokusavas pomoci, a ona - iz koliko god opravdanih razloga - to ne kuzi i ne zna prihvatiti pomoc ili je beyond help. mislim, lijepo zvuci to 'trebali ste jos vise', ali u stvarnosti jako cesto nema nista vise od - sobe s cimerom. i to je onda take it or leave it. ne mozes nikome nasilu utuviti u glavu da napravi pravi izbor.

ova neka amaterska psihoanaliza stefana kojeg se cereci u topicu kako bi se doslo do zakljucka da mu i ne treba pomoci je idiotska.
Korisnikov avatar
By DEXI70
tesko je na osnovi jedne strane i sturog saopstenja presuditi koliki je kome u ovoj prici.
ovde nemamo kompletnu sliku sta je ponudjeno i sta je odbijeno , na primer ponudjena je soba od 9 kvadrata sa jednim krevetom u kome treba da spavaju stefan i cimer a da se recimo pri tome cimer kupa nedeljom uvece iskljucivo , onda ko je cimer, kakav je karakter cimera, recimo alkoholicar koji svako vece dovodi drustvo i u tom stanu se opijaju do trovanja pa se mozda stefan uplasio da bi mogao biti povredjen od strane te ekipe .
malo sam namerno otisao u krajnost ali kao sto rekoh bez price obe strane i vise podataka je jako tesko izigravati sudiju.
shvatam i velboja i njegovu ostrascenost ovom pricom , predpostavljam da je njegova vrlo slicna i da se okuzenje prema njemu ovako ophodilo , ali opet ni jednog jedinog momenta isti se nije ponudio konkretnom pomoci , mogao je da ponudi da smesti stefana kod sebe i hrani dok ne uspe da sredi papire u americi.
GSA nije nesto sto ja volim ali ovaj put velboj koji je pre do infarkta branio tu ekipu sada napada iste , sta je razlog ovakvom preokretu ?
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa dobro, nije završio školu a ima 19 godina...ima stvarno raznih razloga za to.
Niko ne zaslužuje da ga se maltretira, ali ovaj brate to baš kao da hoće.
Ja znam da tjedan dana u hotelu i novčana pomoć za tih tjedan dana nije dovoljno ali je i to opet neka pomoć.
Izvoljevati da nema cimera, izvoljevati da mu Jelena Karleuša pomogne onda da se nakon svega toga vrati tamo odakle je sve to krenulo....graniči sa zdravim razumom, pogotovo ako se ispičkao sa cijelom familijom, nema prijatelja i živi u izolaciji.

Šta ga to toliko privlači da se vrati dole?
Ja stvarno ne znam šta da kažem.
Osim toga, znam da je GSA dosta puta izlazila u susret i pomagala u nekoliko slučajeva iako ja opet kontam da je GSA organizacija koja se bori za prava homoseksualaca a nije organizacija koja smješta prognane homoseksualce.
Osim toga, kad se već pljuje po WestEndu, on je probao da pomogne onom dečku iz Novog Sada, onaj slučaj otprije koji mjesec i nije radio neku veliku dramu oko toga.
Šta sad svi koji tu palamude protiv GSA ne pokrenu nešto i uplate po 10 eura i barem privremenom pomognu Stefanu, kad ih toliko boli ponašanje GSA?
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337728#p2337728]Vel boy napisao:[/url] koliko ja s hvatam ono shto Stefan trazi je da ga huligani i homofobichne kabadahije puste na miru, da mu ne daju razloge da kuka. zar treba stalno podsecati da, sem potpunog asasinatorskog ataka na njegov zivot, sva druga verbalna i fizichka muchenja i maltretirajuce diskriminacije su mu chinjene u njegovom mladom zivotu.? besplatno su mu se pruzale samo uvrede, pljuvanja, psovke i shikaniranja
aman covece idi ga izdrkaj i smiri se malo
mi svi ostali smo rasli u pamuku i svi su nas mazili i pazili i ...
ne trazi se od medija da te huligani i homofobichne kabadahije puste na miru vec im se suprotstavlja ili skloni sa puta
ne pricaju se takve price po novinama, ne bi li se privukla medijska paznja, a onda kaze "e sad necu vise da se igram sa vama"
Korisnikov avatar
By west end
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337830#p2337830]Stripi napisao:[/url]

Osim toga, kad se već pljuje po WestEndu, on je probao da pomogne onom dečku iz Novog Sada, onaj slučaj otprije koji mjesec i nije radio neku veliku dramu oko toga.
da hvala Stripi lepo si to primetio to sto sam radio svrha je bila pomoc tom decku a ne samo reklama, a sto se tice pljuvanja po meni, medju forumasima ima par retardiranih primitivaca
Karakter pojedinih gej osoba uopšte ne treba da bude bitan kad je u pitanju pomoć!!!
Kad neko padne na ulici vi mu pomažete, a ne proveravate prvo kakav ima stav prema gej paradi, pa ako vam se sviđa odgovor...
Dečka su izbacili iz kuće jer je gej! To je sve što mene zanima. Da li se promovisao, eksponirao, estradizovao, mene uopšte ne zanima, jer to je njegovo pravo!!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Kao I sto je njegovo pravo da odbije cimerovanje I odjebe Jelenu Karleusu.
Njegovo je pravo takodjer da odbije pomoc, kao sto je I njegovo pravo da otperja nazad za Kursumliju.
Neako mislim da je I pravo ljudi koji su mu pokusali oomoci a on ih odjebao da mu kazu da se goni u kurac.
Da se samocitiram...

"Ajde sada sve sestre milosrdnice, Franjevke, iskusenice, majke u crnom, kolo srpskih sestara, samostanke, majke Tereze, Ledi Dajane, Kapucinke, Karmelite, Dominikanke, Cistercinke, Benediktinke, Andjeline Dzoli sa poslednjih 18 strana lepo konopac od kostreti pa jedno pedesetak samobicevanja. Taman da ispilingujete kozu ledja da vam bude nezna ko bebina guza.

Deset Ave Marija i lezanje licem ka kamenom podu pred raspelom i molite za oprost greha sto prokazaste nas nekoliko koji smo imali hrabrosti viknuti da je Kralj go!"

:lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337799#p2337799]DEXI70 napisao:[/url]......, ali opet ni jednog jedinog momenta isti se nije ponudio konkretnom pomoci , mogao je da ponudi da smesti stefana kod sebe i hrani dok ne uspe da sredi papire u americi.
GSA nije nesto sto ja volim ali ovaj put velboj koji je pre do infarkta branio tu ekipu sada napada iste , sta je razlog ovakvom preokretu ?
jesi li ti prochitao uopshte moj post na predhodnoj stranici gde sam odgovorio Kragiju??? kako mozesh reci tj. lagati da se nisam nijednog jedinog momenta ponudio da pomognem Stefanu? choveche, kako cu ja smestiti Stefana kod sebe i hraniti dok Stefan sredi papire u Americi?? :lood: u Ameriku ili bilo gde u inostranstvo treba PRVO DOCI S PAPIRIMA NEKIM VALIDNIM, IMIGRACIJOM ODOBRENIM pa tek onda bih ja nastojao, trudio se da mogu da smestim Stefana i da ga hranim! NA ZALOST, ne moze se bez prvo sredjenih papira u Ameriku, a ako to neko uchini onda je ilegalni imigrant u Americi a znash li ti shta to znachi i shta to povlachi??
stoga, DEXI70, shto lupetash gluposti??

ja NE napadam GSA, ja sam fino rekao vishe puta da samo hocu da vidim u chemu je zapravo stvar u vezi sluchaja Stefan Radovic, samo apelujem da zbog solidarnosti i zbog nekog jedinstva protiv homofoba GSA ne digne prebrzo ruke od Stefana u Beogradu. Ne ochekujem nishta nemoguce vec ono shto je moguce. Izrazio sam samo bojazan da njegov povratak u Kurshumliju nije dobra stvar ovako brzo, nadam se da greshim, ukoliko Stefan je stvarno sam odluchio da se vrati u Kurshumliju, nadam se da ce organi u Kurshumliji ukoliko je uspostavljena saradnja s GSA da saradjuju i poslushaju da zashtite Stefana, ali iz iskustva, imam bojazan da nece, stoga kazem da je uznemirujuce shto je otishao nazad u Kurshumliju ako je vec otishao nazad tamo.

bern i Pedja ovde odlichno govore! samo, Pedja, ako ne zamerish, smem li te upitati jesi li ti nastojao da pomognesh Stefanu? u Beogradu ste obojica (bili) pa samo pitam.

@nsc, ne kontam uopshte shta reche......
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337830#p2337830]Stripi napisao:[/url] ja opet kontam da je GSA organizacija koja se bori za prava homoseksualaca a nije organizacija koja smješta prognane homoseksualce.
Amin!

I ovakav stav treba biti polazna osnova za sva ocekivanja od GSA i pre nego sto iko kaze bilo sta protiv njih treba da razmisli da li je to sto se ocekuje zaista njihova nadleznost.
Ali, u izrazito homomrzilachkim sredinama kakva je Srbija i vecina ostalih zemalja ex-Yu, TREBA DA POSTOJI bar neka gej organizacija koja se bavi pomaganjem u smeshtaju za prognane homoseksualce! Treba, itekako, jer to se chesto deshava zaboga, Stefanov sluchaj je samo najnoviji koji je dopreo u javnost i na nachin na koji je dopreo ! Ja, da sam u Srbiji ili zemljama ex-Yu, ja bih sigurno tu pomagao jer jako dobro znam i saosecam kako je to biti direktno ili indirektno prognan!
E sad, svakako to bi znachilo i da bi ti prognani gejevi trebali biti dovoljno odgovorni, usredsredjeni na konstruktivne stvari, iskreni, ozbiljni, mudri!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vel boy, kad si ti poslednji put bio dole i pricao s ljudima koji dole zive?

Apsolutno ne razumes sta se tamo desava, drustveno, finansijki, ...

Mozemo do sutra da razgovaramo o tome sta bi trebalo ali to ne vodi nikuda jer nije realno.
Korisnikov avatar
By Delete
@Vel boy
Ako se ne varam, pokrenuta je inicijativa o sigurnoj kuci za lgbt populaciju, ne znam dokle je to doslo, ali dok se takvo nesto ne realizuje, sumanuto je ocekivati da GSA ili bilo koja druga organizacija obezbedi sredstva za izdrzavanje pojedinca ili grupe lgbt ljudi bez krova nad glavom, ako te budzetom nije predvidjeno. A nesto nisam sigurna da postoji mnogo donatora kojima se moze aplicirati sa takvom stavkom u budzetu.

I, koliko god bolno za neke aktiviste bilo, moje misljenje je da nesamostalne, izdrzavane osobe treba da sacekaju sa autovanjem i ne treba da srljaju u vlastitu propast i guraju prst u oko onima od kojih zavise.
By Kragi
Vidis, ja mislim da je posledica njegovog 'ovakvog' outovanja zapravo posledica nekog komplexa nize vrednosti i sl stvari.
Koliko sam skontao, iz price, decko je podjebavan godinama unazad te se neretko u takvim slucajevima desi i socijalna anksioznost koja za posledicu moze da ima razlucite stvari. Uostalom i lecio se kod psihijatra.
Cela ta pompa oko njega je verovatno iz potrebe da se 'dokaze' ali sa, mozda, prevelikim ambicijana ili nerealnim ocekivanjima.
Ne znam, nije da razumem ali ne mogu ni da ne razumem i osudim. :ozbiljan:
Prosto njegova svest o srljanju nije bila na mestu i racionalna, niti je mogla da bude. Taj decko je vec bio trn u oku (il se drogiras, il si u sekti, il si nastran - njegov otac) te je verovatno odabrao ono sto je mislio da ce biti najbolje za njega.

Al' dobro, ja samo pretpostavljam :zongler:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337980#p2337980]unic0rn napisao:[/url]Vel boy, kad si ti poslednji put bio dole i pricao s ljudima koji dole zive?

Apsolutno ne razumes sta se tamo desava, drustveno, finansijki, ...

Mozemo do sutra da razgovaramo o tome sta bi trebalo ali to ne vodi nikuda jer nije realno.
Gde dole? Ja stvarno ne kontam dovoljno shta me pitash, trebao si biti precizniji u izrazima. Ako mislish reci u GSA, Beogradu, Kurshumliji, zemljama ex-Yu (dakle, shta, gde dole? :neznam: ) , koliko puta moram reci da ja ne napadam GSA vec samo kazem da bi bilo uputno ne odustajati od pomaganja gej osobama koje se obrate GSA-i za pomoc, u domenu mogucnosti?
dalje, zar vama ne smeta losh publicitet koji se izgleda proneo kroz medije o GSA kako nije pomogla gej Stefanu? zar vam ne smeta shto homofobi sada seire na nachin "hoce paradu i prava a jedni drugim ne pomazu a kamoli...." ? takve prezentacije otudjuju i one heteroseksualce koji isprva nisu bili homofobni vec su vagali kako da se postave a sada nazalost poseduju materijal(e) da se odvagaju, bojim se, negativno prema gej stvarima. gde su demanti GSA u medijima Srbije kako nije pomogla Stefanu? ja sam primio te demante, shto cenim :sesir: , objavljeni su ovde na forumu :sesir: ali neshto nisam video da su objavljeni u popularnim srpskim medijima.

ako sve ove stvari vama nisu bitne, ok, ni meni ni iz dzepa ni u dzep.

@Delete, kako kad su ga nasilno autovali tj. krstili pederom, pederchicem, pederchinom, zenskonjom.... pre nego je i znao shta te rechi znachi, josh u osnovnoj shkoli pa odtad stalno nadalje do naovamo?? kakav prst u oko, kome? :zid:
Korisnikov avatar
By Tungi
Vel boy napisao:
kako kad su ga nasilno autovali tj. krstili pederom, pederchicem, pederchinom, zenskonjom.... pre nego je i znao shta te rechi znachi, josh u osnovnoj shkoli pa odtad stalno nadalje do naovamo?? kakav prst u oko, kome? :zid:
Jadan, kako nije znao šta znače te reči.
Korisnikov avatar
By Mars
Čim dečko kaže "Jelena Karleuša mi je bila jedina šansa" - tu dodatna dramatizacija nije potrebna.
A jebeš ga, znaš kako, dečka su maltretirali i rugali mu se još od malena zato što je drugačiji. Ostavi to traga na čoveku, pogotovo mladom... Znam gomilu takvih primera; jedna devojka iz mog razreda u srednjoj se čak pokušala i ubiti zbog toga. I sam sam jedno vreme u osnovnoj trpeo torturu jer sam bio "štreber", i mogu vam reći da nije nimalo prijatno. Ja sam svoje detinjstvo preživeo povlačenjem u svet fantazije, nije mi nezamislivo da se neka deca u njemu i izgube u potpunosti.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338067#p2338067]Mage napisao:[/url]A jebeš ga, znaš kako, dečka su maltretirali i rugali mu se još od malena zato što je drugačiji. Ostavi to traga na čoveku, pogotovo mladom... Znam gomilu takvih primera; jedna devojka iz mog razreda u srednjoj se čak pokušala i ubiti zbog toga. I sam sam jedno vreme u osnovnoj trpeo torturu jer sam bio "štreber", i mogu vam reći da nije nimalo prijatno. Ja sam svoje detinjstvo preživeo povlačenjem u svet fantazije, nije mi nezamislivo da se neka deca u njemu i izgube u potpunosti.

i ja sam bio streber i sitnis no agresivni
i na keca adresirao probleme, a kad ima vise ucesnika u raspravi razbijao njusku kolovodji
ili ako ne znas ko je kolovodja onda najvecem
cisto da se uspostavi autoritet
a godinama su me zezali jer sam branio izvesnog luku
kog su zacikavali jer je bio femi

i znam dobar deo dece cca 6-7
koja su vanredno zavrsavali srednje
zbog kojekakvih porodicnih drama i gluposti
a uzasno inteligentna deca

tuga ...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338067#p2338067]Mage napisao:[/url]A jebeš ga, znaš kako, dečka su maltretirali i rugali mu se još od malena zato što je drugačiji. Ostavi to traga na čoveku, pogotovo mladom... Znam gomilu takvih primera; jedna devojka iz mog razreda u srednjoj se čak pokušala i ubiti zbog toga. I sam sam jedno vreme u osnovnoj trpeo torturu jer sam bio "štreber", i mogu vam reći da nije nimalo prijatno. Ja sam svoje detinjstvo preživeo povlačenjem u svet fantazije, nije mi nezamislivo da se neka deca u njemu i izgube u potpunosti.
Upravo to i ja hocu da kazem!

Ne budite/mo prestrogi, oholi prema Stefanu! Zaboga, dechko ima samo 19 godina, to su vrlo, vrlo senzitivne godine, sve tinejdz godine i rane i srednje dvadesete su veoma senzitivne i osetljive godine! Ziveo je na selu, u maloj varoshici, shikaniran i vredjan dok je druga omladina vecinom radila shta je htela.

@ Delete, ja nisam znao da si ti tako nerazumna i bezosecajna.
Tungi zvuchi k'o homofobni cinik. :barf:

'ajde, Srecna Nova 2012!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!