Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
oko 40-50 cm, u ?ošku je ... plasti?na ofkorz, danas je kitio
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Kupili smo plasticnu od metar i po i okitili je. Kad smo stavili vrh ispala je veca od moje zene. :D :D :D
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ne kitim, niti imam neku poterbu da to uradim. Mene ova euforija oko NG, Bozica i ostalih praznika uopste ne hvata... :cekam:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da vam kaze nesto vasa tetka Daliborka :

Nemojte toliko da budete opsednuti velicinom novogodisnje jelke.
Coveku ( a posebno pederu ) je velicina opsesija, a to ima veze sa podsvesnim poredjenjem sa velicinom falusa.

Zna se da i mali falus moze da bude blagotvoran i efikasan u krevetu, pa tako i mala jelka moze da bude dekorativna.
Ja imam malu, bas malu jelku i drzim je na vrh televizijskog prijemnika i na njoj je samo 2 ukrasa, ali je jako lepa i dekorativna.
Korisnikov avatar
By Mars
Ogromna je! Nikad veca! Do plafona, veca ne bi stala!

Pravilna, pune grane, nijansa zelene (tj vrsta) koju volim. Nije srebrna, nije onako kao zlatasta (sasusena), nego zelena bas.

A o mirisu u stanu da vam ne pricam. Mozda okacim sliku...

Sa busenom, pa cemo i nju da posadimo na ranchu.

"...mir, blagostanje, puno dobrog zdravlja. I sto vise Marsovog dupeta!"
(iz novogodisnjeg obracanja Borisa Tadica gradjanima Srbije)

http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html
:jelka: :poklon: :ledeni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste.
I moja jelka je velika i sta tu ima tetka Daliborka da nam popuje kako mi koji volimo velike jelke zapravo podsvesno poredimo jelku sa kurcem ?!?!

Pa ko jos ne voli lep i velik kurac, pitam ja vas ?!?!?!?!
:hiphip:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Jedna babina jedna moja. Babina je veca, zelene i zlatne kugle. Moja je mala i plavo srebrna (kuglice i srmice), mada bile su kugle bash bash plave dok nisu mutirale u ljubichaste, neshto se ovde desilo shto se nikako ne slaze :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Sutra ću da odem na trg, dele prirodne jelke, s busenom :)

Ovu što sad imam, je premala, u odnosu na ukrase :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni nije jasno zasto se balkanci tripuju sa novogodisnjim jelkama :neznam:
one se na zapadu postavljaju kako bi se ispod njih ostavili pokloni, a kod nas sluze samo kao sakupljaci prasine
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mrzim je.. moja sestra prepricava tu pricu (i ne secam se kolko sam bila mala) da kad sam cula za tu pricu Deda Mraz / jelka / pokloni, ja sam par meseci posle NG stalno ponavljala kako sam zla osoba pa ne dobijam poklone :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Oko metar i po bez nekog ukraza koji se stavi na vrh, pa produzi jelku za jos 15-ak cm.
Srecna sam sto konacno imam dovoljno prostranstvo za jelku na koju necu nabasati u mraku i upropastiti je. Inace mi nikad nije bilo jasno zasto se treba kititi toliko pre NG.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Veštačka jelka (eco-friendly :) ) plus prirodna esencija borove smole (nešto kao električni osveživač prostora). Dobitna kombinacija :)
Korisnikov avatar
By nsc
110cm zelena vestacka sa optickim vlaknima na krajevima koja menjaju boje kad se ukljuci
Korisnikov avatar
By mOwbid
50cm. i 26og sam je vec sklonila.
Korisnikov avatar
By IriS
jelka + hrišćanski praznici = :katemoss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ma kakva novogodišnja jelka, to je mama uradila kad nisam bila tu.
Ovako ću eventualno da okitim novogodišnju flašu iz koje će se piti.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja oko svega toga najviše volim što sve te ukrase vidim samo tada - pa tek sledeće godine :) Što ima onog slatkog podsećanja "Jao, vidi OVO! Jao vidi OVO..." Što tu ima ukrasa koji su stari koliko i ja, što je najveći deo toga krhko i nežno (kao i ja, hihihi) a ne kineska plastikanija...što je jedna od kutija u kojima je to uskladišteno, kutija od mog safari kamiona (5 godina, baterije, daljinsko upravljanje, full oprema, radio-stanica, pijuk, ašov, mreža za hvatanje lavova...) i koji je odavno u raju za preminule igračke - ali je eto ostala ta kutija sa slikama...sve je to meni lepo.

Na drugom mestu je miris jelke koji se te dve nedelje širi po stanu.
Korisnikov avatar
By kurac
nemam ja to. kod mene samo niz šarenih svjećica i mnogo, mnogo ljubavi. :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!