Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
AJOJ NEZNAM TI JA TE SOTONSKE GUTALJKE JA SAM ĆASNA ŽEMSKA I VOLIM KRISTA DANAS SAM BAŠ UCRKVI ĆULA ZA TAKVU NEKU GUTALJKU KOJU MLADIČI DAJU GLUPIM KURVAĆETINAMA DA IM SE NEDRA PROŠIRE A UNE GLUPAĆE PA POVJERUJU A NEZNADU DA TO NIJE OD KRISTA I DA SE OD TOGA UPAKAO IDE JADNE BILE ŠTO SU GLUPE AL KRIST VOLI SVAKOGA PA ČE IM OPROSTIT ŠTO SU GLUPE AL JA IMA NEBIH PRAŠTALA AL JA NIJESAM DOBRA KO KRIST INAĆE BIH BILA KRIST AL JA ZNADEM DA ME KRIST VOLI SVAKI DAN IDEM UCRKVU I POŠTENA SAM ŽEMSKA A NE KURVAĆETINA KO VI OVDIJE
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337193#p2337193]Anhedonie napisao:[/url]AJOJ NEZNAM TI JA TE SOTONSKE GUTALJKE JA SAM ĆASNA ŽEMSKA I VOLIM KRISTA DANAS SAM BAŠ UCRKVI ĆULA ZA TAKVU NEKU GUTALJKU KOJU MLADIČI DAJU GLUPIM KURVAĆETINAMA DA IM SE NEDRA PROŠIRE A UNE GLUPAĆE PA POVJERUJU A NEZNADU DA TO NIJE OD KRISTA I DA SE OD TOGA UPAKAO IDE JADNE BILE ŠTO SU GLUPE AL KRIST VOLI SVAKOGA PA ČE IM OPROSTIT ŠTO SU GLUPE AL JA IMA NEBIH PRAŠTALA AL JA NIJESAM DOBRA KO KRIST INAĆE BIH BILA KRIST AL JA ZNADEM DA ME KRIST VOLI SVAKI DAN IDEM UCRKVU I POŠTENA SAM ŽEMSKA A NE KURVAĆETINA KO VI OVDIJE
ovo ubaciti u post godine (mrzi me da trazim)
:D :lol: :smeh: :roflmao:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337193#p2337193]Anhedonie napisao:[/url]AJOJ NEZNAM TI JA TE SOTONSKE GUTALJKE JA SAM ĆASNA ŽEMSKA I VOLIM KRISTA DANAS SAM BAŠ UCRKVI ĆULA ZA TAKVU NEKU GUTALJKU KOJU MLADIČI DAJU GLUPIM KURVAĆETINAMA DA IM SE NEDRA PROŠIRE A UNE GLUPAĆE PA POVJERUJU A NEZNADU DA TO NIJE OD KRISTA I DA SE OD TOGA UPAKAO IDE JADNE BILE ŠTO SU GLUPE AL KRIST VOLI SVAKOGA PA ČE IM OPROSTIT ŠTO SU GLUPE AL JA IMA NEBIH PRAŠTALA AL JA NIJESAM DOBRA KO KRIST INAĆE BIH BILA KRIST AL JA ZNADEM DA ME KRIST VOLI SVAKI DAN IDEM UCRKVU I POŠTENA SAM ŽEMSKA A NE KURVAĆETINA KO VI OVDIJE
Stomak me boli! :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni je degenericnije shvatanje ovog foruma sa ozbiljnoscu koja dolikuje razgovoru za posao ili recimo svedocenju na sudu. A nikog nisam uvredio tako da nemate oko cega da se zgrazavate.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma daleko od bilo kakvog zgražavanja.

Niti ima tu težinu niti je tako retka pojava..

Al tvoja reakcija (i to ne samo ovde) je kao da je čovek postavio neko izuzetno glupo pitanje. A radi se ipak o psiho-fizičkom zdravlju.

To što on pravi grešku pa pomoć i savet traži ovde a ne u nekim merodavnijim ustanovama ne znači da svaki kutak ovog foruma treba da bude zabavnog karaktera..
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad kad si spomenuo kutak, autor ove teme je mogao istu da smesti u Zdravlje, time bi formalno dobila na ozbiljnosti, pa bi se i korisnici verovatno više uzdržavali od neozbiljnosti i šala.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ono jeste.

Ljubav i seksualnost su za zajebanciju i sprdačinu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ali nije poenta u pitanju vec u stilu pisanja.

Nemam nameru da se dokazujem. Uzivajte u snobizmu :mama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim, dečko, čovek, deda, ili šta li je pokretač ove teme je jamačno došao do odgovora koje je tražio, verovatno i nema nameru da se ovde zadržava, a malo smeha nije nikad na odmet.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
MARS MISLIM DA PRETERUJES SA TIM STO NAPADAS ANHEA.
AKO SI ZAISTA ZAGRIZEN ZA PROBLEM OSOBE KOJA JE OTVORILA TEMU, ZASTO SE ONDA TOJ OSOBI NISI OBRATIO SA KONSTRUKTIVNIM RESENJEM PROBLEMA, VEC SPAMUJES ODGOVARANJEM NA DENIJEVE I ANHEOVE POSTOVE?
Korisnikov avatar
By Mars
O kakve teške reči.

Kao što se ne zgražavam - tako i ne napadam. Složih se sa Mage da kad su neke teme u pitanju (ipak je to zdravstveni problem) - ne moramo baš da se zajebavamo.

Posebno ne volim kad neko dodje ovde, ili bilo gde, nov, dobronameran, pita čovek šta ga muči pa marak i velikim slovima - i dobije šut u pleksus da bi se samodopadljivo potvrdila slika o sopstvenoj duhovitosti. Divljački malo...

A to što meni (sa razlogom) zameraš nekonstruktivnost i pričanje kad nema šta korisno da se kaže - jer stvarno i ne znam ništa o tome, to isto možeš da pitaš i Anhea.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
i opet nisi odgovorio na pitanje iz uvodnog posta :facepalm:

a odgovor na svoje pitanje potrazi u svojim postovima.
Korisnikov avatar
By Mars
Neka ja nisam odgovorio na pitanje iz uvodnog posta - ako pogledaš širu sliku, sve ono što sam rekao stoji.

:peace: :bye:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Crkli majci na rodzendan! (njen, svoj, ili oba - ako ste machka)

Sad moram da ischerujem sotonsku klicu iz ove teme.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337356#p2337356]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337354#p2337354]Anhedonie napisao:[/url]Ali nije poenta u pitanju vec u stilu pisanja.

Nemam nameru da se dokazujem. Uzivajte u snobizmu :mama:
Ama, ima nas koji smo na tvojoj strani ovde.
Ja uopšte ne znam što su se Mars, Midž i još neki ovde uskopistili.
Ma znam, nisam na tebe mislio, ti nikako nisi snob.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337342#p2337342]Anhedonie napisao:[/url]Meni je degenericnije shvatanje ovog foruma sa ozbiljnoscu koja dolikuje razgovoru za posao ili recimo svedocenju na sudu. A nikog nisam uvredio tako da nemate oko cega da se zgrazavate.
Nisam se zgrozio tvom komentaru već denijevom, koji stvarno nije ok. A tvoj komentar bi bio smešan da je postavljen na nekoj drugoj temi u kojoj se svi sprdaju. Ovako ispada ko da si hteo da ispadneš cool po svaku cenu pa si se lepo posrao po temi. Ništa protiv tebe lično, al' mi je bilo malo bezveze.

Uostalom, mislim da ti je Mars sve lepo objasnio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!