[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335796#p2335796]Popeye napisao:[/url]kakve veze ima guverner HNB-a s tekstom jeffreyja kuhnera u kojem ovaj piše o 'ideji velike srbija koja i dalje živi'?
problem je sto si ti em neobrazovan em patoloski opsjednut, pa bjesomučno citiraš svakog idiota i svaki mogući medij kako bi dokazao neku svoju nacionalističku antihrvatsku fiks-ideju. jesi li barem svjestan da se blamiras?
U tvojoj zaljubljenosti u proustašku Hrvatsku i mržnji svega što je srpsko nema kraja.
To što želiš da diskretituješ po političkoj pripadnosti dovoljno govori o samom tebi. Svaki komentar je suvišan.
Iskreno, plašim se da nisi ni sposoban neke stvari ni shvatiti čim ne kapiraš vezu izmedju izjave guvernera centralne hrvatske banke i citiranog autora o istom problemu, prezaduženosti Hrvatske i njenom ulasku u EU, te grčkom scenariju i ostalim globalnim finansijsko-ekonomskim problemima.
O nekim drugim, koji mi takodje pripisuju neodredjene i neargumentovane kritike, nemam potrebu da pojedinačno odgovaram.
Svako ima pravo na svoj stav i autonomno pravo da učestvuje u raspravama onoliko koliko lično želi, kao i u temama o kojima želi nešto da kaže ili nečiji stav da iznese.
Da ponovim, ne smatram samo ja, nego i mnogi drugi, da Hrvatskoj po mnogim kriterijumima nije mesto u EU. To pokušavam da kroz razne komentare i tekstove drugih iznesem ovde, za one koje tema interesuje.
Za one koje to nervira, žao mi je. Mogu preskočiti temu ili ponuditi drugači9ji stav, argument. Sve drugo je samo pokazigvanje nespremnosti na civilizovan dijalog. No Popey i neki drugi sebi uzimaju za oravio da oni sude i presudjuju, da oni drugima, meni pre svega, lepe etikete. Iskreno, od koga su - ni najmanje me ne tangiraju, a ni mnogo ne zanimaju što se da videti iz rasprava, jer po pravilu vrlo retko reagujem na lične prozivke.
Što ne učestvujem u drugim temama je moja stvar, a oni koji redovnije prate ovaj folder znaju pravi razlog. Bila jue i tema o tome i Diskusijama, ali su je oni na koje se odnose dovoljno zagadili da bi završila u smeću, što im je i bio cilj. Njihov problem, i vlasnika sajta, moj odavno nije.