Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Noctis Lucis Caelum napisao:Awwwww :love:
A čujem i da mama Sneža više ne pije vodu kad Jelena osvoji poen?!
Tako je! Nema više hidriranja.
Velike promene na sve strane :))

A i ja sam se obradovao Sančezu kad sam ga video kako pretemperamentno đipa po tribinama :love:
By sncbgd
od 4:1 za Sarapovu do 6:4, 2:0 za Jelenu
bravo Jelena

23.08.20111. ja se izvinjavam ako sam je urekao
a tako sam se ponadao
By LeDeNa_
Imala je mec...Bas mi je krivo...

Nadam se samo da ce biti bolje tj da se vraca u formu.

J.J. :love:
Korisnikov avatar
By spliff
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković angažovala je Nemca Henera Nehlesa za novog trenera.

Jankovićeva je, takođe, raskinula saradnju sa menadžerskom agencijom IMG i sada je zastupa Linda Long, koja je ranije sarađivala sa Pumom i Najkom, a kojoj je sedište u Las Vegasu.

Nehles, koji je radio na Univerzitetu Nevade u Las Vegasu, već je započeo saradnju sa Jankovićevom i putovaće sa njom na australijsku turniru.

26-godišnja Jankovićeva je ovu sezonu završila na 15. mestu i igrala je u finalu, ali titulu nije osvojila još od Indijan Velsa u martu 2010. godine.

Jankovićeva je ove godine sarađivala sa Rikardom Sančesom, koji je pre nekoliko nedelja počeo da radi sa prvom teniserom sveta Karolinom Voznijacki. Pre toga, srpska teniserka dugo vremena nije imala trenera.

Pored toga što je počela da radi sa Nehlesom, Jankovićeva je angažovala i kondicionog trenera Korija Gudvina, koji je radio sa mnogim NBA i MLB igračima.

b92

:fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jupi. Pa realno, jos 4 godine moze da bude bas top igracica, i zato to treba da iskoristi. Srecno, Jeco!
Korisnikov avatar
By spliff
ochekujem povratak u top 10 pre wimbledon-a

:snob:
Korisnikov avatar
By spliff
Poznati teniski stručnjak Nik Bolitijeri rekao je za danske medije da nije lako raditi sa srpskom teniserkom Jelenom Janković.

Jankovićeva je u ranom delu karijere sarađivala sa Bolitijerijem i bila je na njegovoj Teniskoj akademiji na Floridi.

“Svako ko je uspeo da radi sa Jelenom Janković duže vreme zaslužuje medalju, nije uošte lako raditi sa njom”, rekao je Bolitijeri.

Bolitijeri je istakao puno reči hvale na račun bivšeg trenera Jankovićeve Rikarda Sančesa, koji sada sarađuje sa prvom teniserkom sveta Karolinom Voznijacki. Takođe, Bolitijeri ni Dankinju nije poštedeo kritika.

“Ako želi da osvoji Gren slem, mora da uradi sve osim ono što njene protivnice očekuju. Protivnice su je pročitale, a takva igra nije dovoljna za osvajanje Gren slema. Ima dobru osnovu, dobro se kreće, ali do trofeja na najprestižnijim turnirima može da dođe ako nešto promeni”, naglasio je Bolitijeri.

b92
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sve nade za novu predstojecu sezonu ulazemo u Jejin povratak u prvih 10, a dace bog i finale nekog GS-a, minimum toliko. :giggle:

:fige: :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
:smeh:

Pozdrav svima iz Beograda :)

Rad je još uvek u toku, ali osećam da sam odigrala neke dobre mečeve u Australiji. Bilo je momenata kada sam igrala na visokom nivou, ali je bilo uspona i padova, takođe, a ako želim da budem ponovo na vrhu, moram da igram na visokom nivou tokom celog meča. Ali, osećam da mi tenis napreduje, a očigledno mi je potrebno još malo vremena da stvari na kojima sam radila na treninzima prenesem u mečeve. Verujem da će se to desiti, i nadam se da će stvari početi da dolaze na svoje mesto.

Bila sam zaista koncentrisana na mečeve u Melburnu, ali sam imala i nešto vremena da obiđem grad. Bila sam tamo sa svojom majkom, i išle smo u šoping, obilazili neke lepe restorane...Zaista uživam u Melburnu svake godine.

Kada sam završila turnir vratila sam se avionom u Beograd, a čim sam izašla sa aerodroma bilo mi je jako hladno! Temperatura je bila 1C, padao je sneg, što je razlika od 30 stepeni u odnosu na Australiju. Od sunčanog Melburna do hladnog Beograda. Telo mi je bilo u šoku. Sada sam u kompletno drugačijoj garderobi: tamo sam nosila šorceve, suknje i sandale, a sada sam u zaista velikoj zimskoj jakni, kapi i čizmama. To je skroz zabavno. Još vučem malu prehladu koja me je pratila i tokom celog takmičenja u Melburnu, ali se trudim da se oporavim, pa je potrebno da mi bude što toplije.

Tu je i džet leg. O, Bože!...juče sam bila umorna, pa sam oko četiri popodne legla da odremam. Zaboravila sam da uključim budilnik i spavala sam narednih 12 sati. Probudila sam se u četiri ujutro. Nisam čak znala ni gde se nalazim. Bio je mrak napolju i padao je sneg, i svi ostali su spavali. Nisam znala šta da radim. Tako da sam počela da se otpakujem i spremam odeću za naredno putovanje! Moj mali pas me je čuo i posmatrao sa svom tom odećom, gledajući me u stilu: "Šta joj je?". Jadničak je, takođe, spavao, ali nije bilo šanse da se vratim u krevet posle 12 sati sna!

Nekada ljudi baš i nemaju ideju kroz šta sve prolazimo. Promena klime, vremenskih zona, hrane i drugih stvari. Teško je vašem telu da sve to izdrži. Dolazim kući da vidim sve na par dana, ali onda za dva dana opet odlazim, prvo u Belgiju na Fed kup, a potom u Pariz, pa Dohu i na turnire u SAD. Već sam bila odsutna od kuće mesec i po dana. Ali, to je deo našeg posla. To je život profesionalnog sportiste, i ne mogu da se žalim, iako bih nekada to stvarno mogla ;)

Zaista se radujem igranju u Fed kupu. Jedna stvar zbog koje sam uzbuđena je ta što sam dizajnirala haljine koje će srpski tim da nosi na koktelu. Crvene su boje i imaće patriotske motive i detalje, nešto što ima veze sa zastavom Srbije. Radim na tome sa jednom kompanijom ovde u Srbiji i imali smo samo par dana da ih dizajniramo, ali sam uzbuđena zbog svega. Super je što ćemo svi izgledati kao tim, i devojke će biti slatke u tim haljinama, takođe. Nadam se da će im se dopasti!

Kao i uvek, hvala vam svima na podršci, i javiću vam se ponovo veoma brzo.

JJ
Korisnikov avatar
By Marvin
Kuku! Iste haljine za koktel! Pa još dizajnirane uz Jelenin sofisticirani ukus i nacionalne simbole... Nek im je bog u pomoći :kesa:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nek joj je srećan rođendan, pa neka sebi pokloni titulu, makar bila sa ovog miki maus turnirčića, nebitno, samo da nešto više osvoji....
Korisnikov avatar
By Marvin
Nek nam je ziva i zdrava pa da GS titulu proslavimo ove godine! :mirth:

:colorado:

:harmonika: :luda: :harmonika:

:kolo:
Korisnikov avatar
By spliff
Srpska teniserka Jelena Janković od utorka je započela probnu saradnju sa hrvatskim trenerom Željkom Krajanom, koja će za početak trajati nekoliko nedelja.
Jankovićeva je prvi trening sa Krajanom odradila u Moskvi, gde će naš tim predstojećeg vikenda igrati polufinale FED kupa protiv selekcije Rusije.
Krajan je tek prekinuo saradnju sa Slovakinjom Dominikom Cibulkovom, sa kojom je radio skoro dve godine.
Hrvatski teniski stručnjak poznat je po agresivnom stilu tenisa, a pod njegovim vođstvom Ruskinja Dinara Safina došla je do prvog mesta na WTA listi. Krajan je, inače, u januaru ove godine preuzeo mesto selektora hrvatskog Dejvis kup tima.
Korisnikov avatar
By nsc
Jankovic - Pavljucenko 6:4, 6:3
ali kakve glupe greske je pravila, kako me je nervirala
Korisnikov avatar
By Marvin
Krajan novi trener?

To je fantastično :klap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Slika

"Dragi moji forumasi, od kad je krava na ledu osvojila Roland Garros, povukla sam se u fabriku cokolade u Engleskoj. Spojila sam lepo i korisno: dobijam besplatan serotonin, smejem se kao luda, i imam alibi da ne ucestvujem u krava-na-ledu svecanostima. Zaokruzila zivotni gran slam? Sta to znaci? Postoji i smrtni gran slam? Pravo da vam kazem, plakala sam nad sobom: onaj Sancez me je cedio godinama na sljaci, savetovao da igram sa puno spina i da imitiram Nadala, cuj Nadala, a nisam uspela da osvojim jebeni Roland Garros. Sve sam ulagala u to blato, tako da na travu nisam mislila. E, ove godine sam resila da sve zrtvujem i da dobijem bar bednu Olimpijsku medalju, bar bronzu. I da, ne cudi me sto je Marija osvojila GS. Ona je jos kao fetusna jedinka drzala reket, udarala i vristala, a ja sam krenula u 12 godini. Da nisam upoznala Mladjana, ni kurac ne bih uzivo videla. I tu je Marija u prednosti, verujte mi. Napredna sibirska leptirica, rekla bih risica. Idem sada, koleginica iz fabrike cokolade me upozorava da prekinem. Bye, bye!"
Korisnikov avatar
By spliff
More coaching news in the Jelena Jankovic camp. Just two weeks after firing Zeljko Krajan, the 20th-ranked Serb has hired one of her former coaches Diego Ayala to help her out ahead of the US Open. Ayala is currently with JJ in Stanford, where she's No.4 seed and after a first-round bye faces Coco Vandeweghe, and then they will go together to San Diego next week.

yet another coach...
any thoughts?
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!