Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
vas dve na svim temama vadite oci... :kafa:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ona uvek prva isprovocira, ja je izbegavam kao paštetice u parku
Korisnikov avatar
By smaug
Jes vala. I ne bude mi dovoljno sto sve provocirajuci lik i delo odgovorim na temu ili nekom forumasu nego onda nastavim sama sebi da pretim.
To ko nije citao ne bi verovao.
Buu jec jec.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Dobro, dobro, evo ja se povlačim sa bojnog polja. :D Moja isprika. (da ne bih zvučala srpski cinično i tako to) :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jako teško pitanje. Mislim da Srbi, kao svaka nacija, dele zajednički jezik i izjašnjavaju se kao Srbi. Sve posle toga je do osobe. Nema nikakvih vrednosti koje dele specifično Srbi.

Dosta su gostoljubivi, i imaju neke bizarne opsesije: ne sedi na hladnom betonu, ne idi napolje mokre kose, ne ostavljaj torbu na pod, ne idi po kući bos.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334273#p2334273]AngraMaina napisao:[/url]Jako teško pitanje. Mislim da Srbi, kao svaka nacija, dele zajednički jezik i izjašnjavaju se kao Srbi. Sve posle toga je do osobe. Nema nikakvih vrednosti koje dele specifično Srbi.
Tako nekako. Da sam aboridzanin ili laponac mogao bih da se pozovem na np. biolosku tipicnost. Na Balkanu je sve tako izmesano.

No dobro, hmm,
To neko mazohisticko uzivanje u porazima i gubicima koji daju cudnu energiju i osecaj neke nadrealne prednosti.
Tripovanje o predskazivanju onoga sto dolazi.
By tasa
srbi nemaju identitet :prodane duse:
imaju samo bogatu kulturu do koje ne drze i koju ne dozivljavaju kao ni bilo sta drugo za identitet a koju ce progutati evropska i sl neman kojoj se prodaju
Korisnikov avatar
By Srklet
s obzirom da je cijelom svijetu poznato kako su hrvati kulturniji od srba, mogu samo izraziti strah za raskos i bogatstvo hrvatske kulture u srazu s europskom filistejskom nemani.
jebes mrtvog kriptonacistu goethea pored velikana aralice i jos zivljeg ćosića!
Korisnikov avatar
By Srklet
doduse, zanimljiva stvar tih malih, zatvorenih, nacionalistickih kultura, kakve su se razvile na balkanu nakon raspada jugoslavije, jest nesposobnost prepoznavanja onoga sto je vazno i dobro u odnosu na ono sto je kičasta pizdarija. sto je kič veći, to je od vece nacionalne vaznosti.
Korisnikov avatar
By smaug
A da li bi mogao ovo malo da elaboriras.
(Hocu da kazem da mi se 'javlja' da se necu saglasiti s tobom, no ne bih da pogadjam..)
Korisnikov avatar
By Sunce
Kako prepoznati Srbe u inostranstvu?

Nose trenerke, bucni su, previse jedu, u hotelu se pobiju oko jela.

Ono sto meni smeta jeste svojatanje, prebrza bliskost (u prvom razgovoru ljudi se ponasaju kao da te znaju sto godina), neprofesionalnost ( u prodavnicama se cesto prodavacice toliko raspricaju o privatnim stvarima da je ponekad neumesno prekidati ih :lol:), papirologija, nehigijena ( jbt. zar je skup sapun?), pomodarstvo, nacionalizam, non-stop se nesto slavi itd. Medjutim, osnovna karakteristika jeste ljubomora i zavidnost, i pakost.

Sto se tice filmova, nedostaje iskrena ali nepapteticna gluma i dela koja se na zasnivaju na efektima tragikomicnosti.

Folk-ruralna i turbo-urbo Srbija.

Osobenosti ruralne svakako jesu nacionalizam, prostakluk, pomodarstvo, ksenofobija i patetika, kic, tresh. U svakom slucaju, ona je lako citljiva i bukvalna. U gej smislu, insistira na str8 looking-u, i sportskom izgledu, i tradicionalnim vrednostima: pravi muskarac je kao sifonjer, mnogo jede i pije, ne treba da se vidi da pazi o svom izgledu, muskarac ne treba da pokazuje emocije. Strancima je ova Srbija autenticna. Pre ce slusati Cecu nego srpske rok ili pop grupe.

Turbo-urbo Srbija predstavlja tzv. kulturnu elitu. Cesto je staniste malogradjanstine. Jednom uspeli trik iznova se imitira i forsira. Elementi tragikomicnosti u nasoj kinematografiji, poput Kovacevica, prekrivena gluma poput Kusturice. U sustini jeste isfolirana i prekrivena. I kada se bolje pogleda, opet je patrijarhalna kao folk-ruralna, i materijalna je do besvesti, i pomodarna, samo sto nije bukvalno vidljiva. Sada je hit evropska unija, za 50-80 godin bice hit izlaz iz evropske unije.
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334823#p2334823]Sunce napisao:[/url]

Folk-ruralna i turbo-urbo Srbija.

Osobenosti ruralne svakako jesu nacionalizam, prostakluk, pomodarstvo, ksenofobija i patetika, kic, tresh. U svakom slucaju, ona je lako citljiva i bukvalna. U gej smislu, insistira na str8 looking-u, i sportskom izgledu, i tradicionalnim vrednostima: pravi muskarac je kao sifonjer, mnogo jede i pije, ne treba da se vidi da pazi o svom izgledu, muskarca ne treba da pokazuje emocije. Strancima je ova Srbija autenticna. Pre ce slusati Cecu nego srpske rok ili po grupe.

Turbo-urbo Srbija predstavlja tzv. kulturnu elitu. Cesto je staniste malogradjanstine. Jedan uspeli trik iznova se imitira i forsira. Elementi tragikomicnosti u nasoj kinematografiji, poput Kovacevica, prekrivena gluma poput Kusturice. U sustini jeste isfolirana i prekrivena. I kada se bolje pogleda, opet je patrijarhalna kao folk-ruralna, i materijalna je do besvesti, i pomodarna, samo sto nije bukvalno vidljiva. Sada je hit evropska unija, za 50-80 godin bice hit izlaz iz evropske unije.
Jebote... a ja sam mislila da samo sa ovakvim 'ocenama i analizama' zavrsili...kad ono bese devedeset trece, devedeset pete...
Korisnikov avatar
By Sunce
sa kakvim ocenama i analizama? na sta konkretno mislis?
Korisnikov avatar
By smaug
Mislim konkretno na ovo sto sam citirala i na nesto na sta me je citirano setilo - Neofolk kultura, Milena Dragicevic Sesic (to je objavljeno ranih devedesetih ako me secanje ne vara, a mrsko mi sad da trazim )
Korisnikov avatar
By smaug
Bogtemazo Olga...vidi datum clanka. 20.12.2011.

Ali sta porede kad porede Kisa i Karleusu i Cecu? Sta? I dokle vise to?
Pa jebote..
Pa jebote!!
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa to je kao kod Milene Šešić, kad referiše mrtva ozbiljna na istraživanje u kom se upoređuju kulturne navike ljubitelja književnosti i ljubitelja narodne muzike. Mislim, a što ne ljubitelja automobila?!

I super je što se niko ne pita koji bi rezultatu bio, npr u Francuskoj, kad uzmeš da porediš recimo Flobera i Karlu Bruni. Ili kao, PAris Hilton - Selindžer, ili... mogućnosti su beskrajne. ;)
Korisnikov avatar
By smaug
Pa da. Tacno. Mogucnosti beskrajne - rezultati jos beskrajniji.

Da li se ti secas akcije 'Lepse je sa kulturom'?
I da li se secas spota u kome kamena figurina iz Lepenskog Vira govori glasom Ljube Tadica?
I sve divno i krasno i bogznakako..smo mi svi kulturni, onako bas Kulturni. E sad sto smo malo tupavi i neobrazovani...pa jebiga.
To sto je figurina zenskog roda i sto joj se lepo vidi picka, to nema veze.
Vazno je da smo kulturni.
Lepse je sa kulturom!

Evo nasla sam. Vidi kako se vidi da je zensko:
''''
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Hihihihihi. Baš sam se nešto setila tih spotova ovih dana. Imaš vala pravo za tu pičku.

(E, al moram da primetim da je tadašnja vlast (iako direktnim vređanjem) pozivala ljude da odu u muzeje i bioskope. Ova sadašnja ne bi imala ni gde da ih pozove, ništa ne radi.)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
:radikalnafeministkinjamodeon: majku vam kvirovsku, samo zamagljujete seksizam! :radikalnafeministkinjamodeoff: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!