Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
bas mnogo moram da razmislim o ovome. ja imam ogroman problem da se identifikujem kao srpkinja. uopste nacionalni identitet mi je skroz zakrzljao.
Korisnikov avatar
By svejedno
ne verujem u grupne identitete.

..

jasno mi je da postoje, samo gledam na njih kao na bezanje od sopstvenog identiteta, izmedju ostalog.
Korisnikov avatar
By Galadriel
dizvninete oboje niste skontali sta je tema :D

Samim tim sto jeste pripadnik neke nacije projektujete sobom doprinos formiranju nacionalnog identiteta. Pitanje je: da ste vi cela nacija, kako bi to izgledalo? Dakle elaborirajte onaj deo srpstva koji ne mislite da je vredan pljuvačine. Možda se i složimo kako bi to trebalo da izgleda.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Sanja, misliš da smo mi jedna domaća rakija?

Taj deo srpstva, mislila sam taj deo vas. Odnosno, mwah, i quit, nevermind

ne umem
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334119#p2334119]Galadriel napisao:[/url]dizvninete oboje niste skontali sta je tema :D

Samim tim sto jeste pripadnik neke nacije projektujete sobom doprinos formiranju nacionalnog identiteta. Pitanje je: da ste vi cela nacija, kako bi to izgledalo? Dakle elaborirajte onaj deo srpstva koji ne mislite da je vredan pljuvačine. Možda se i složimo kako bi to trebalo da izgleda.
razumem sta si htela da pitas.

nego kada pocnem da razmisljam u pravcu "da su svi Srbi kao Hlaefdige, kakvi bi Srbi bili?" nekako mi se ne da da izvucem neke opste stvari koje bi mogle da budu deo srpstva...ili nekog sireg identiteta od mog...svi srbi bi bili visoki i lenji? :D :D :D

zato kazem - moram da razmislim malo vise o tome...

da, nisam se dobro izrazila...

...a svejedno je samo citao sta sam ja napisala, verovatno
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da. :)

Svi ističu poprilično često ono sa čim ne žele da se identifikuju, pa sam samo pitala koliko svojim primerom doprinose onome sa čim žele da se identifikuju.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334128#p2334128]Galadriel napisao:[/url]Da. :)

Svi ističu poprilično često ono sa čim ne žele da se identifikuju, pa sam samo pitala koliko svojim primerom doprinose onome sa čim žele da se identifikuju.

stvari koje zelim sopstvenim primerom da priblizim ljudima (i deci sa kojom radim) tesko mogu da povezem sa necim sto bi bilo deo nacionalnog identiteta. to su neke univerzalne vrednosti.....

......ne vredi...sad kad sam napisala, vidim gde gresim u odgovoru....sto ne bi to moglo da bude odlika naroda..npr - japanci vredni, francuzi romanticni...hm...

ne umem!!!! :D
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334127#p2334127]hlaefdige napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334119#p2334119]Galadriel napisao:[/url]dizvninete oboje niste skontali sta je tema :D
...a svejedno je samo citao sta sam ja napisala, verovatno
jok, zapravo si uletela pre mene, hteo sam da budem prvi odgovor ,)

odn. procitah samo uvodni post kad sam pisao, i ocigledno da sam ga pogresno skapirao, jel.

..

lm, i meni je to sto pitas oximoron....al kao..ajde...sta ja imam od 'srpskih' kvaliteta....

volim da pijem? lenj sam? umem da se potucem?

lol..kvaliteti....gostoljubiv sam? druzeljubiv? nemam bre pojma sta su specificno 'srpski' kvaliteti.

sto se toga tice, ne znam ni sta su 'srpski' nedostaci.

..

kad mi se to objasni, moci cu da kazem sta ja imam od toga.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma da! :P

narocito ti! ti bas izricito nemas predstavu o srbiji :)...mislim...znas o cemu govorim
Korisnikov avatar
By svejedno
pa....upravo.

..

al cenim da znam sta su ljudski kvaliteti & nedostaci.

a jos bolje znam koji su moji nedostaci...o kvalitetima da ne pricam ,)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mrsko mi je da priznam, ali mislim da nas područje gde smo odrasli bitno određuje u svakom smislu. Ja ne bih bio ovakav kakav jesam, da sam odrastao negde drugde. Kakav bih bio, to mogu samo da nagađam, ali sigurno bih bio drugačiji. Znam jedino da ne želim da budem drugačiji, nakon što sam prihvatio sebe u potpunosti, a za to mi je bilo potrebno dosta vremena...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zato što ne volim društvo koje me je oblikovalo, a istovremeno sam naučio da volim i poštujem sebe... to može voditi deljenju ličnosti ili nekom drugom psihičkom poremećaju :lol:
Korisnikov avatar
By Laerem
Vrhunsko meso, velike kurcine, nezasitne teritorijalne pretenzije, dobar teatar i sexy podocnjaci.

E da, i super dijalekt (tj. "jezik"). Sve bolje zvuci kad to kazes na srpskom. U osnovi, ili zvucite cinicno ili kao da hocete da se karate. Nema izmedju.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334155#p2334155]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334149#p2334149]Dirrty napisao:[/url]Zato što ne volim društvo koje me je oblikovalo, a istovremeno sam naučio da volim i poštujem sebe... to može voditi deljenju ličnosti ili nekom drugom psihičkom poremećaju :lol:
drustvo te nije oblikovalo,
ti si se oblikovao u drustvu.

hopefully.

'si ti to cinican? :D
Korisnikov avatar
By svejedno
jok, hocu karam dirtyja ,)

a imam i sexy podocnjake :pervert:
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:
Ne vredi, ostaje ti samo da budes cinicna.
Korisnikov avatar
By Galadriel
keep on blushing, ill keep on with cynicism ;)
Korisnikov avatar
By smaug
E u pravu si. Ne znam zasto bi mene bilo stamota od toga sta ti pises kad vec tebe nije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!