Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by * NajS *
Originally posted by *deni*

A mozda se Kuppi i licno trandzira za tu priliku. :smeh:
A Stripitelka nasedne, pa nam josh drzi lekcije sva puna sebe...
:testerica:
E, tu cu da stanem. :vatroslava:
Stripirella je ipak moja intimna prijateljica i ne bi bilo principijelno da je olajavam dok je odsutna ( Mada me svrbe jagodice na prstima :lol: ). Kada nam se pridruzi, veoma rado cu nastaviti sa "tetkarenjem".

:obraz: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Kupper
E deco moja, da sam se trandzirao bio bih najbolja riba u gradu i sire. Za detalje mog trandza izgleda obratiti se Unic0rnu, Bombici......

Zaludna deca. Blago vama. Dok ja:temperatura:vi se zahebavate.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
saznao sam da je forum prepun napaljenih popova, i tipova koji se kriju iz slatkastih avatara.
tipova koji na forumu imaju cio jedan zivot, sto ne bi bilo lose, kad bi to bilo preslikavanje njihovog real life-a.
tipova koji se predstavljaju kao face koje sebi daju za pravo da pljuju po svakome, i prave jos par profila, te vode diskusiju sa samim sobom, i ubijaju se od velicanja X od strane Y, i obrnuto, te sebi uz pomoc profila M(koji je opet njihova umotvorina!) dizu rejting!
mislim, strasno!
kad malo bolje razmislim,pobjegao bih odavde da nisam i ovako dovoljno lood i komplikovan, tako da mi forum jednostavno ne moze vise nauditi:)
ko je shvattio, tesko njemu!:)
By argentum_inf
o nekima koji su me zainteresovali-zaista dosta..
Korisnikov avatar
By weatherman
Ajmeeeeeeee...citava filozofija willgrace...no, posto sam relativno nov nisam bas nesto preterano puno saznao o ljudima prisutnim na forumu i ne bi da donosim pogresne zakljucke, jos je rano za to...sto se da primetiti je da postoje dobre i lose osobe, ali bem li ga toga svuda ima zar ne?

:bye:
By fazza
Ja sam dobra osoba. :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Saznala sam da ima dosta ljubomore i nicim izazvane mrznje kako medju lecama, tako i medju gejevima.
Nikako mi nije jasno zasto je to tako.
Korisnikov avatar
By Marvin
Hmmm... da vidimo ko je šta rekao...

Baba od Milija86 nije u crkvi pokrivala glavu, samo šešir je stavljala kad se pričešćuje (se tako kaže, pričešćuje?)
Minaharker je proletovala u Španiji.
DevoKICA se preselila u UK i na Atkins djeti je često.
Marque radi u tehničkoj podršici u VIPu i mešan je sa Poljacima.
Oziris je na kuri mršavljenja (i dobro joj ide).
Superfly sluša najraznovrsniju muziku moguću.
Deni je našao novi posao.
Fazza je radio na brojnim BGskim televizijama, između ostalih i na skoro počinuloj Palmi.
Fencysmurf ima 2 metra.
Swanheart je razbila junski rok.
Simor ne voli VVAltera ( :giggle: )
Rei je izbušio obrvu ali je bilo problema.
Dina obožava da se igra sa svojim kumčetom (i isto ovako pamti svakakve neke trivije sa foruma, pa bi bilo lepo i nju čuti na ovoj temi)
Kissadict se sviđa Ana Ivanović a Spliffu maleni Đoković.

I taaakooo.... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Marvin
Dina obožava da se igra sa svojim kumčetom (i isto ovako pamti svakakve neke trivije sa foruma, pa bi bilo lepo i nju čuti na ovoj temi)
Jao bas sam pre neki dan bila kod kumceta, kako smo se igrali :smeh: Stvarno pamtim svasta sa foruma, :serlok: ali kad ovako treba da napisem na jednom mestu stane mi mozak... Kad dobijem neku inspiraciju javljam se... :slika:
Korisnikov avatar
By decko
Uh, isto kao i Dina, u trenutku kad nisam na netu setim se glooposti koje sam procitao a ovako nista mi ne pada na pamet :) Ma znam i vise nego sto bi trebao da znam...

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Saznao sam (na sopstvenoj kozi) da velika vecina ljudi sa foruma nema blagonaklon odnos prema novajlijama... (To mi deluje blago snobovski)... :durenje:
Cast izuzecima...
:oskar:
Ono što je zajedničko svim forumašima: fluidnost afiniteta i animoziteta. Današnja simpatija je sutrašnja antipatija i obratno. Širok kombinatorički spektar. Forumaški odnosi su kao partije šaha sa promenom figura. Neko ko je danas pešak sutra će biti kralj, a prekosutra konj. Sve teče, sve se menja.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=863941#p863941]Marvin napisao:[/url]Hmmm... da vidimo ko je šta rekao...

Baba od Milija86 nije u crkvi pokrivala glavu, samo šešir je stavljala kad se pričešćuje (se tako kaže, pričešćuje?)
Minaharker je proletovala u Španiji.
DevoKICA se preselila u UK i na Atkins djeti je često.
Marque radi u tehničkoj podršici u VIPu i mešan je sa Poljacima.
Oziris je na kuri mršavljenja (i dobro joj ide).
Superfly sluša najraznovrsniju muziku moguću.
Deni je našao novi posao.
Fazza je radio na brojnim BGskim televizijama, između ostalih i na skoro počinuloj Palmi.
Fencysmurf ima 2 metra.
Swanheart je razbila junski rok.
Simor ne voli VVAltera ( :giggle: )
Rei je izbušio obrvu ali je bilo problema.
Kissadict se sviđa Ana Ivanović a Spliffu maleni Đoković.

I taaakooo.... :zvizdi:
Ne znam zašto, ali jako mi je lep ovaj post. :love:
By Swanheart
ne znam zasto, ali slicno sam pomislila kada sam procitala taj post
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!