- 19 Dec 2011, 01:42
umesto prepucavanja ovde, crni90, mogao si da si hteo, na komentarima po medijima Srbije pobijati antigejne komentare (eto npr. te koje si dostavio na uvid ovde; da li si se javio da im odgovorish, replikujesh i odbrusish? mi smo svi svesni shta antigeji seru, ali da li si ti preduzeo neshto povodom toga?) te lazi i teze u antigejnim komentarima na B92 kako je Stefan, toboze, potencirao, isticao svoju homoseksualnost, kako radi ovo sve za marketing, kako nije bitno jer je punoletan, kako laze........ i reci im da je Stefan vec opisao kako Stefan Radovic ima 19 godina, a nema prihode, siguran obrok ni mogucnost da se shkoluje, da je opisao je svoje odrastanje i torturu kojoj je bio izlozen od svoje 10. godine. Da je rekao "U Kuršumliji kad prođem ulicom, bilo sa kim da sam, strašno je. Pederčino, treba te ubiti, majku ti pedersku... I dosad je sve moje bilo zatvoreno u sobi. Najbolje godine su mi prošle zatvorene u sobi". Podsetiti da mu otac govori „Zašto ne umreš?", da mu je vikao „Šta će reći ljudi, kako će gledati našu porodicu, isteraće me sa posla zbog sina pedera, neću više ni krsnu slavu da slavim, ljudima umiru normalna deca, što ti ne umreš." Zatim da Stefan opisuje i kaze- "Strašno je kada hodate ulicom sa strahom, dok vas ljudi gledaju podozrivo i dobacuju vam uvrede. Ja hoću samo ono na šta svi drugi imaju pravo, da živim normalno." , da je opisao shta i kako ga rodbina tretira "Tetka iz Novog Sada me bombarduje pozivima. Govori mi da sam bolestan, traži da joj kažem ko me je u to uvukao jer sam bio normalan momak. Stric me je takođe zvao. Pita me zbog čega mu nisam rekao ranije da sam bolestan, da su mogli da me izleče od homoseksualnosti."
Da je opisao kako su ga vredjali i shikanirali uvredom "pederu, pederchino" PRE NEGO SHTO JE I ZNAO SHTA JE TO - " Deca su me nazivala pederom, a ja tada nisam ni znao šta je to. Žalio sam se razrednoj, ali je ona kazala da ta reč ne sme da se pominje u školi. Kuršumlija je malo mesto, svi se znamo i taj teror koji sam doživljavao na svakom koraku bio je nepodnošljiv."
Sve je to trebalo odgovoriti i odbrusiti antigejima koji su po komentarima medija Srbije uzeli da izvrcu, lazu, banalizuju i licemerishu o Stefanovom sluchaju! Ja sam moju repliku gde sam odgovorio i odbrusio antigejnim komentarima vishe puta slao na B92 komentare o ovoj vesti ali mi je nisu hteli da objave. Mozda tvoju bi, crni. Ukoliko si to vec uradio, izvinjavam se, no nije zgoreg se uvek fokusirati na ono na shto treba.