Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ne mogu da nađem temu, a neverovatno mi je da neko već nije postavljao. :shrug:

Elem,

''Stefan Radović (19) iz Kuršumlije već nedelju dana je beskućnik jer je otac saznao da je homoseksualac i isterao ga iz kuće, odrekao ga se i čak poručio da neće više od sramote da slavi krsnu slavu.
Bez novca, samo sa odećom koju je imao na sebi, Stefan se privremeno smestio kod prijateljice u aleksinačkom selu Draževac. Gde će dalje ni sam ne zna, jer su ga se odrekli porodica, najbliža rodbina i prijatelji. Za Press kaže da je otac iz novina saznao da mu je sin ljubitelj istog pola.''

Ceo tekst: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... 4%87e.html

i

''Stefan Radović javno je rekao ono što niko u njegovoj sredini nije bio spreman da čuje. Opisao je svoje odrastanje i kako kaže, torturu kojoj je bio izložen od svoje 10. godine.

"U Kuršumliji kad prođem ulicom, bilo sa kim da sam, strašno je. Pederčino, treba te ubiti, majku ti pedersku... I dosad je sve moje bilo zatvoreno u sobi. Najbolje godine su mi prošle zatvorene u sobi", kaže Radović.''

Ceo tekst:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=565996

I tako...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da. A sheytan mu je postavio u onoj mondo temi.
Kako se samo usuđuje :shamar:
By Kragi
1. Jebala ga krsna slava i svetac kog slavi. Bar jedna dobra stvar u prici.

2. Btw, nadam se da ce neke nvo i 'aktivisti' da reaguju. Bilo bi lepo da se donacije trose i u te svrhe.

3. Autohomofobicne pickice, jel vam sad jasno kolike ste picketine. A?
Jel vam jasno sta znaci biti muskarcina?

4. Jbg :(
Biti bioloski otac nije dovoljno. Ocu krsna slava nece pomoci jer se odrekao samog sebe kad je sina izbacio iz kuce. U postupcima njegove rodbine nema niceg hriscanskog. Neka NVO organizacije reaguju da se ovom decku pomogne.
A posle ce cuvari srpske tradicije da pricaju kako nam prava nisu ugrozena...sramota za Srbiju koliko je zaostala za svetom. Imamo li aktivista ovde koji decku mogu da pruze skloniste i neke uslove za zivot?
By Glasnik
West End je zakazao. :P

Ne znam da li mu iko može pomoći u ovom trenutku od aktivista. :shrug:

Početkom sledeće godine u okviru GSA počinje projekat ''Sigurni prostor'' koji će funkcionisati otprilike kao i Sigurna kuća za žene žrtve nasilja, s tom razlikom što će tamo biti smešteni baš ovakvi slučajevi. Ali to tek od 2012... :shrug:
By Kragi
Meni su recimo u Drop in-u u kg rekli da rade i ovakve stvari tj. daju skloniste ljudima koji imaju ovakav problem.
Kad malo bolje razmislim, kad lokal moze da se placa 1250 € mesecno sto ne bi mogao i stan od 100€ nekome dok se ne snadje. :)
By Glasnik
Kako saznajem, ''GSA je u kontaktu sa Stefanom Radovićem iz Kuršumlije, pokušavamo da nađemo makar privremeno rešenje za problem koji ima.'' :)
Korisnikov avatar
By Gej strejt alijansa
Hvala, Glasniče.

GSA jeste u kontaktu sa Stefanom Radovićem iz Kuršumlije, pokušavamo da nađemo makar privremeno rešenje za problem koji ima.
By Glasnik
@voicesman: Iako znam da je bilo sarkastično, nekako, ne umem da odgovorim isto tako kad znam u kakvoj je situaciji dečko. :shrug:

@GSA: You're welcome. :pionir:
Jedan komentar :
"Pošto je odlučio da javno prizna da je homoseksualac Stefan Radović morao je da napusti Kuršumliju."

Pa to mu je i bio cilj. Odlican marketing!
(naivan ko francuska sobarica )
Mi smo očigledno narod koji u svemu vidi skrivene, podle motive i namere.
Korisnikov avatar
By bu
procitala..uzas..tako bi i moja keva reagovala..kao njegov cale...uzas
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2332122#p2332122]Gej strejt alijansa napisao:[/url]

GSA jeste u kontaktu sa Stefanom Radovićem iz Kuršumlije, pokušavamo da nađemo makar privremeno rešenje za problem koji ima.

Sve u redu :sesir: , samo nastojte ovom dechku da iznadjete jedno solidno, pristojno a ne samo privremeno reshenje. jer, njemu treba malo duzeg vremena da se i oporavi od porodichnog zlostavljanja, nemojte samo na neshto privremeno da se fokusirate vec na neshto stvarno pristojno i od dugorochnije pomoci.

dechko je bash veoma sladak i fotogenichan i lep.
Korisnikov avatar
By Gej strejt alijansa
Kratkotrajno rešenje nađeno, traga se za dugoročnijim.

Vel Boy, hvala na savetu - to se podrazumeva
Korisnikov avatar
By Blady
Upravo sam pogledala intervju.
Svaka cast na hrabrosti.
Toliko znam neautovanih ljudi, a njemu stvarno svaka cast.
Deluje mi kao snalazljiva osoba.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, tuzno, vidi mu se po ocima kako je prestrasen od zivota, a tako mlad i obican decko.

nikad mi nece biti jasno sta te roditelje navodi da tako odvratno postupaju prema svojoj deci? verovatno da jos u ranom detinjstvu primete da sa detetom 'nesto nije u redu' pa ga zbog toga manje vole, a outing je samo dobar povod da ga se definitivno otarase.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!