- 09 Dec 2011, 20:55
sve to stoji, ALI onda tim vishe- zashto i cdu-administracija u Nemachkoj ne navede sve te razloge kao razloge njenog negativnog stava (to bih i ja s hvatio i podrzao od Nemachke!) umesto samo i jedino Kosovo, treba titrati nezavisnom Kosovu.... jebalo ih Kosovo vishe. ako je cdu administraciji tako titranje nezavisnom Kosovu najpreshnije na svetu, nek ga si nabiju sebi!
kamo srece da cdu administracija u Nemachkoj iznosi kao nedostatke koje Srbija josh uvek ima u polju poshtovanja svih ljudskih prava (uklj. gej ljudskih prava), slaba borba protiv korupcije i kriminala....., ali jok, od cdu administracije samo i jedino chujemo njihovu "brigu" o nedostatku titranja nezavisnom Kosovu, jebalo ih ono.
a ja nisam vesla sisao da ne vidim da su cdu-ovci ljuti i besni zbog debakla im miljenika hdz-a u Hrvatskoj te evidentnog i cdu-ovog debakla koji ce biti na izborima u samoj Nemachkoj kad budu, pa iskaljuju tu frustriranost kako iskazuju.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329159#p2329159]Denni85 napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328972#p2328972]deran napisao:[/url]potpuno si u pravu - krivica je iskljucivo na DSu i Tadicu, mislim cime su[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328940#p2328940]Vel boy napisao:[/url]tzv. sns - puchisti izgleda uspeli.
a,ne,ne prebacivati ovo na druge,a skidati odgovornost sa DS-a (žao mi je što nema smajli koji pokazuje kurac-ono,kad se lakat savije preko druge ruke... )
to oni zasluzili status kandidata? Jel su se mozda izborili protiv korupcije
i kriminala? Jel su mozda ozbiljno i iskreno krenuli u normalizovanje odnosa
sa Kosovom? Jel su nesto ozbiljno uradili na pitanju ljudskih prava u Srbiji,
u nasem slucaju ljudskih prava gay populacije? Pitanja ima jos a odgovor je
uvek isti - nisu uradili nista u navedenim slucajevima i Srbija ovakva kakva je
ne zasluzuje status kandidata! A citava prica DSa tipa "ako nam ne date
status kandidata, to bude ojacalo nacionalisticke i konzervativne snage...
bla bla bla..." - pa ne pada Evropa vise na to, posebno ne na njihove ucene
toga tipa...
sve to stoji, ALI onda tim vishe- zashto i cdu-administracija u Nemachkoj ne navede sve te razloge kao razloge njenog negativnog stava (to bih i ja s hvatio i podrzao od Nemachke!) umesto samo i jedino Kosovo, treba titrati nezavisnom Kosovu.... jebalo ih Kosovo vishe. ako je cdu administraciji tako titranje nezavisnom Kosovu najpreshnije na svetu, nek ga si nabiju sebi!
kamo srece da cdu administracija u Nemachkoj iznosi kao nedostatke koje Srbija josh uvek ima u polju poshtovanja svih ljudskih prava (uklj. gej ljudskih prava), slaba borba protiv korupcije i kriminala....., ali jok, od cdu administracije samo i jedino chujemo njihovu "brigu" o nedostatku titranja nezavisnom Kosovu, jebalo ih ono.
a ja nisam vesla sisao da ne vidim da su cdu-ovci ljuti i besni zbog debakla im miljenika hdz-a u Hrvatskoj te evidentnog i cdu-ovog debakla koji ce biti na izborima u samoj Nemachkoj kad budu, pa iskaljuju tu frustriranost kako iskazuju.