Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
...da dođem do naučnog rada Vesne da Vinče "Ekskluzivni intervju" kojim je stekla zvanje "doktor novinarskih nauka".

Ako bi neko mogao da dođe do njega...Neću da ga kopiram, umnožavam, bespravno publikujem ni delove ni celinu...ni da pričam drugima - samo da pročitam.

Pretpostavljam da bi i bez Zakona o pristupu informacijama moralo da se podrazumeva da do naučnih radova može da se dođe i regularnim putem, ali opet..Megatrend i kako ta ustanova funkcioniše, na ontološkom nivou...sugurno da ne može bez veze.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa svi naučni radovi su javni po difoltu, valjalo bi nazvati Megatrend i pitati da li je rad zaveden u njihovoj biblioteci, i ako nije kada će biti, i onda može da se čita.

Mada ja nešto cenim da će Vesna da objavi svoj doktorat u formi knjige brat bratu do sledećeg sajma ;)
Od takvih stvari imam jedino diplomski rad jedne vojvođanske pevačice, koja je tokom boravka u istažnom zatvoru zbog sumnje da je učestvovala u nekim malverzacijama, napisala rad '' Komunikacija u CZ-u '' i posle ga uspešno odbranila i stekla master titulu.
Ali, taj rad ne mogu dalje da distribuiram iz razumljivih razloga, pošto mi je ta persona rad ustupila na poverenje.
Korisnikov avatar
By Azdaja
da vinca je ustvari jugovicka?

nisam u toku...
Korisnikov avatar
By Misfit
kakav kokainski košmar. *škrguće zubima*
Korisnikov avatar
By Mars
Mora da se neko zajebavao.
Pa nemoguće čak da NI KOD NJIH radovi izgledaju ovako.

EDIT:
Deni, nisi dobar! :mad:
Mi se ovde bavimo ozbiljnim stvarima.

Doktorska disertacija gospođe Vinče nosi naziv "Ekskluzivni televizijski intervju", ne "Mir u svetu".
Korisnikov avatar
By Hys.
Mora da je zajebancija. Mora.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali dooobra zajabancija

:lol:
Opravdano se može sumnjati u autentičnost priloženog doktorata, zato što na njemu nema nikakvog svojeručnog potpisa, zvaničnog pečata, niti overe.
To bi, dakle, svako mogao da otkuca na laptoptu, odštampa, slika digitalnim aparatom i okači na net.
:D
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo će ladno neko od njih da drpi odavde i besramno ubaci u svoj rad...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto ne potražiš neko slično smeće u USA, verovatno se lakše dolazi do njega, a i ima ga u većem izobilju :awesome:

Raspitaću se, poznajem nekoliko ljudi koji pohađaju Megatrend, i to baš fakultet za kulturu i medije.

Želim to da doživim.
Korisnikov avatar
By Mars
Imam ja i američki burek ovde. Al nije to to.

Javi kad nađeš!!

Vesna de Vinča demantovala Njuz.net

Šta se dešava kada neko demantuje izmišljenu vest o sebi koja je objavljena na sajtu Njuz.net koji inače objavljuje vesti u ogledalu, saznaćemo uskoro.
Naime, nakon što je popularan satirični sajt objavio duhovitu foto vest u kojoj piše da je Vesna Jugović, to jest De Vinča, doktorirala na temu "Mir u svetu", a koju su preneli brojni mediji, vlasnica kompanije "Mis Ju" oglasila se - demantijem! Od nedavno doktor nauka, De Vinča izgleda nije znala da su sve vesti na sajtu izmišljene, te je uputila saopštenje u kome odbacuje pomenutu šalu.
Dr De Vinča, neupućena u smisao pomenutog sajta, obratila se medijima kako bi iznela pravu istinu u vezi sa svojim doktoratom. Demanti koji smatra "svojom stručnom, esnafskom i moralnom obavezom", u cilju zaštite sebe i ostalih javnih ličnosti od laži, naslovila je "Prijateljima! Gde je granica laži u medijima? / Istina o mom doktoratu".
Alo! je preneo samo deo njenog obraćanja medijima, i to u originalu, bez korigovanja bilo koje greške.
- Nedavno se na društvenim mrežama, blogovima, u jednom štampanom listu, a najnovije – u emisiji AMIDŽIĆ ŠOU, pojavila falsifikovana naslovna strana mog doktorskog rada u kojoj se navodi da sam navodno odbranila tezu na temu "MIR U SVETU". Potpisano je i ime izmišljenog mentora i citiraju se izmišljene rečenice… koje nikad nisam u životu niti napisala niti izgovoriila…. naravno na tu već poslovično posprdnu temu o miru u svetu. Onaj koji je falsifikat sastavljao, baš se namučio, i tom jadnom činu srčano posvetio, jer trebalo je vremena i posebne inspiracije, da se ta laž oformi i lansira – stručno je procenila alfa i omega misica od Cetinja do Subotice.
Ona kaže da je u doktoratu pod nazivom "Ekskluzivno televizijsko novinarstvo", odbranjenom na "Megatrend" univerzitetu, "definisala po prvi put model koji objašnjava razvoj i puteve dolaska do ekskluzivne ideje, ličnosti, snimanja intervjua i produkcije ekskluzivne emisije".
http://www.trojka.rs/vasar-tastine/2141 ... z-net.html
Korisnikov avatar
By Mars
Aha.

Pa dobro.

Ono još godine rada treba uložiti i lične nadgradnje treba obaviti (profesionalne, duhovne...) pa da jedan običan "doktor novinarskih nauka" dodje do spoznaje da kakav je koncept sajta njuz.net...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!