Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
constantine napisao:
Torry napisao:
Heavy Metal Lover napisao:This is so frickin' amazing!!!
'''[youtube][/youtube]'''

:love:

a ja bila ubedjena da u ovom glumi Julia Roberts :D
ko da ceka jun 2012???
film za rodjendan :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I ja se radujem Snežani, ali me plaši kako će Kristen Stewart izneti ulogu, jer deluje pomalo ometeno u razvoju. Ali kako u traileru ne progovara ni reč, moguće da joj je uloga u filmu sporedna? :awesome:

Zanimljiv izbor kraljice, to donekle obećava pristojan film, mada vidim da produkcija stoji i iza filma Alisa u zemlji čuda, koji me nije baš oduševio. Ostaje da vidimo.
Korisnikov avatar
By Mars
Dirrty napisao:I ja se radujem Snežani, ali me plaši kako će Kristen Stewart izneti ulogu, jer deluje pomalo ometeno u razvoju.
Meni ne pomalo nego žešće.

Komentar sa YT:

first 30 seconds of the movie.. whoa.. this is going to be epic

then Kristen Stewart appears..

:smeh:

Što bi svojevremeno rekao jedan (vrlo ozbiljan) čovek za Zoranu Pavić: "Ko to gura, ko to jebe...ko kupuje te ploče?!"
Korisnikov avatar
By Waldorf
Dve.. i obema se radujem. :happy:

Ali ono, meni i dalje u glavu ne ide koja je to carina od casting director-a or whatevah pogledala Charlize Theron, pa pogledala Kristen Stewart i bila u fazonu "That's it! That'll work!"

Ko o čemu, baba o... znam! Ali.. :facepalm:
Korisnikov avatar
By now_pictured
''

evo ga i ovaj sa juliom
meni se i ovaj bas gleda

ovaj sam siguran da ce biti donekle zabavan, a dok mi onaj sa charlize izgleda bas dobro, se plasim da nece biti dosadan twilight rip-off kao red riding hood
Korisnikov avatar
By Mars
Waldorf napisao: Ali ono, meni i dalje u glavu ne ide koja je to carina od casting director-a or whatevah pogledala Charlize Theron, pa pogledala Kristen Stewart i bila u fazonu "That's it! That'll work!"
Pa ono...Zla kraljica de facto mora da bude lepa, jel...A valjda se polazi od toga da nema tog lepog lica kog zao karakter i zla dusa iza njega ne moze da nagrdi. Snezaninu lepotu u ovom slucaju stvarno vidim kroz njenu retardiranost i sazaljenje koju osecam prema njoj takvoj (nekako mi bolje i to nego da su uzeli Anne Hathaway koja je samo odvratno slatka i nista vise...)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Organski ne podnosim Twilight, toliko je nafuran i bljutav da dobijam napade povracanja i dijareje samo od gledanja trailera. Pokusao sam jednom da odgledam i film... Nisam uspeo. Zivo sranje :barf:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320543#p2320543]BradaJupiterova napisao:[/url]Jedva chekam Twilight - Breaking dawn - 2 deo :love:
Prvi deo ... wow ..., vredi gledati, iako za sada samo bioskopski snimak :no:

A Robert Pattinson izgleda bolje nego ikad... :blush:

Slika
ja se nadam da se salis
prvi deo breaking dawn je najgori twilight film do sada
nikada nisam nista dosadnije gledao od mr beans holiday il kako se vec zove ono
Korisnikov avatar
By Mars
Vaistinu odvratno - bože, kako iritantno dete!!

Plus radijantna iritantnost tom henksa PLUS radijantna iritantnost sandre bulok (može li ta žena IKADA da odglumi nešto u životu!?)...

Disperzija paroksizama iritantnosti bljak
Korisnikov avatar
By Laerem
Nicholas Hoult can take hold of my beanstalk anytime. :sladoled:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!